Nasterea la Arcadia - Iasi(22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

AlynaB de "madam" am si uitat Mi-a picat mai tarziu fisa.
Stefana si eu vreau.Poate gasesc deschise la culoare, albe as vrea sa se asorteze la blanita si la caciulita din blana alba.Si vreau si botosei de stat prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Fetelor, botoseii de la targ sunt din blana naturala, nu?
Nu provoaca alergii la bebe?

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Botoseii, sunt din piele si blana de capra/oaie cred. Nu stiu daca pot starni alergii, dar eu merg astazi sa ii cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Ce liniste e azi..o fi de la vremea urata??

Oana, ai luat botosei?

Ionela..less than 7 days..uuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Mamica Estelei , 24.mai 2011

Suna bine!!!!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Da Mada, i-am luat. Crem cu blanita mai inchisa. Sunt foarte frumusei. I-am probat, sunt maricei pentru Maria, insa se tin bine de picior.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Suna bine!!!!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Nu vrei sa faci capitol nou?? CA acusi vine Tudor si nu o sa mai ai timp de noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Da Mada, i-am luat. Crem cu blanita mai inchisa. Sunt foarte frumusei. I-am probat, sunt maricei pentru Maria, insa se tin bine de picior.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Pe mine ma tenta un cojocel pt fata, dar bine ca am rezistat tentatiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Fetelor noi am scos leganutul Antoniei la vanzare.Poate e interesata vreo proaspata mamica de el:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=33448&n=Leagan-Love-u-Zoo-Cradle-n-Swing---Fisher-Price
Am voie?
Antonica mea azi se simte mai bine.Cred ca in doua zile scapam de raceala.Azi a tusit foarte putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Alyna, chiar asa? Tu la ce etaj esti? Sa ma tragi de maneca atunci cand te intorci, sa schimbam impresii, ca avem baieti de-o varsta

Cu intoarcerea la serviciu, nu trebuie, insa a fost conjunctura de asa natura, incat am luat (cu inima stransa rau) decizia sa ma intorc acum. Stiu ca o sa-mi para rau mereu, insa sper ca macar sa fie bine. Mare noroc cu buni, ca e dispusa si disponibila.

Azi ne-am plimbat prin targ si i-am luat la bebu papucei de blanita de la producatorii de pielarie. Ii luasem adidasi, dar i-am returnat, ca chinuiam copilul la incaltat. Astia intra f usor si tin caaaald. Pana o merge in picioare sunt f buni.
Si caciulite faine sunt, cu blanita multa pe interior. sa mai facem o plimbare si-i iau.

Imi place atmosfera de sarbatoare din oras. Mie mereu mi-a placut nebunia asta, aglomeratia, mirosul de kurtos, porumb fierb si must
Anul trecut eram burticoasa si n-am ajuns la concert si artificii ca era frig rau. Anul asta iara, ca e bebu mic si e tot frig. Dar la anul o sa admiram impreuna artificiile...

Stef si bebe iubit (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

La et 4 :D !!!!!! Nu te stiam dupa nume, dar te-am recunoscut in poza

Mergi la inceput