Prietene la bine si la greu - 139
Raspunsuri - Pagina 8
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika licu ma simt bine, n-am nici un simptom de sarcina, ca si la Sandra, nu ma deranjeaza sanii cand suge, greturi nu, doar oboseala, somn, insa eram somnoroasa si inainte de sarcina... ma gandesc daca n-o fi alarma falsa cu sarcina, ca am doar un test pozitiv si lipsa ciclului, insa nu cred... sigur e cu oki, oricum joi dimineata merg la primul control. |
Va tinem pumnii stransi joi, pentru okisori !
Rares - clipe si zambete
miany75 spune:
salutare si de la noi!!
nu stiu cum e vremea la voi,dar la noi a iesit soarele (sincer,nu speram sa-l mai vad degraba dupa ce vreme a fost ieri)...
acu musai sa va zic ca am fost samabata la concert la Scorpions ; desi am rabdat nitel frig,a meritat...intr-un cuvant a fost supeeer!!profesionisti ,in adevaratul sens al cuvantului( solo-uri de chitara exceptionale, basistul-beton ,efecte asemenea -minunat,ce mai incoace-incolo)...am un oarecare regret,ca nu am auzit "Love of my life" live,dar...asta e...
Ali stiu ca nu te incalezeste cu nimic ceea ce zic,dar noi (adica toata familia)o ducem cu muci si nas infundat de aproape 2 saptamani...multa sanatate,sa scapati mai repejor decat noi!!!
apropo de cerere,eu am facut una simpla de mana ,in care solicitam reincadrarea incepand cu data de...atata tot...
Livia imi pare rau nu ma pot pronunta in cazul asta...cum mai e degetelul piciului?
raluci frumoasa creatia lui Renus!! si frumosi sunteti toti!!!
Lumi,Lalu spor la rezolvarea problemelor cu 'providerii'..
Licu nu stiu daca am zis, sunt totali piticii tai...cel mic iti seamana bine,iar Amalia e o adevarata domnita si grijulie pe deasupra!!
va ...sa aveti o saptamana cu cat mai mult soare !!!
ali762000 spune:
miany ooaauuu ce mult sper sa va treaca cat de rapid. Dar de luat mai luati ceva? Ma refer in special la picaturi de nas? Ca noi avem deja 5 zile de Vibrocil.
Dozz spune:
La multi ani, MAYA!
La multi ani, ANNABELLE!
Imi pare rau ca va trimit urari cu intarziere, dar sunt din suflet. Va doresc multa sanatate si viata frumoasa, frumoasa de tot!
Dozz spune:
Postare despre meniu.
Cum am avut o vara marcata de mofturi nenumarate la mancare si cum MONIS ne-a mai rugat sa ma scriem ce le dam de mancare copiilor, iata ce meniuri am servit eu deseori in ultima perioada (asta pt ca ce nu manca fetita, bagam eu la ghiozdan ).
In etapa in care ar fi mancat doar cereale cu lapte praf din comert, gen Milupa, Topfer etc, i-am combinat, cerealele respective cu cateva lingurite de piure de legume fierte. Am inceput cu o lingurita si am ajuns la majoritate legume si doar 2 masuri de cereale nesuferite. Legumele erau dovlecel, morcov, telina, fenicul, fasole - am incercat sa le evit pe cele foarte colorate ca se prindea ca ceva e in neregula. Combinatia asta cu legume avea avantajul ca le mai si lua din dulceata, cerealele astea de copii fiind mult, mult prea dulci, dar le mai si adauga ceva nutrienti.
Etapa 2 a fost sa inlocuiesc cerealele din comert cu fainuri integrale si vreo 3 saptamani am dus-o asa: mei / ovaz / gris plus legume, dimineata si seara. daugam lapte / iaurt. Alte mancaruri: papanasi, gris cu lapte sau paste cu branza. Cam toate ornate cu stafide sau cu bucatele verzi-galbui de avocado.
pentru greva fructelor, am observat ca problema era culoarea, asa ca o vreme a acceptat doar fructe albe si foarte deschise la culoare: struguri, pepene galben, banana, para.
Acum e o alta perioada, cea in care ar manca numai si numai paine. Am descoperit ca paine impreuna cu supa crema e o cmbinatie acceptata, asa ca merg pe ea. Supa crema e de legume doar si o servesc seara (supa crema de dovleac, supa crema de broccoli, supa crema de conopida am facut pana acum).
Meniul de azi:
dimineata : soldatei de paine unsi cu pasta de avocado si lamaie
pranz: supa de curcan, carne de curcan fiarta si ceva legume terciuite lasate in farfurie
gustare: prune si struguri
seara: paine cu supa crema de broccoli.
Nu e cine stie, dar poate e cuiva de ajutor.
Dozz spune:
despre gradinita: hmmmm. Prima zi ok, a doua zi plans la lasat la gradi, a treia zi plans pe drumul spre gradi, a patra zi plans inca de pe scara blocului, a cincea zi pauza.
azi ok, tot cu plans, dar numai in hol la gradi.
in schimb, am avut un we plin de plansete si crize, cred ca a acumulat tensiune la gradi si i-a dat frau liber acasa.
Dozz spune:
RAMONIKA, tin pumnii la analize, sa fie bb acolo si sa fie sanatos.
LUMI, si voua bafta miercuri la control, sper ca e bine Annabelle. Si ma bucur ca sunteti la casuta voastra, sa vezi cate avantaje, in toate anotimpurile.
LALU, succes si bafta daca va apucati de bb2.
IONELA, nu stiam de initiativa ta cu LLL, imi place si ma bucur pt tine, sper sa reusesti. Cu alaptarea in tandem care te paste curand, cred ca vei putea zice ca ai experimentat aproape de toate cand vine vorba de alaptat. Acreditare cat mai rapida!
DIANA, tu cand incepi sa lucrezi? la un spital in sistemul de stat va fi?
Am vazut puzderia defulgusori bolnavi, imi pare rau, sper in refaceri rapide. Nu prea stiu ce sfaturi sa dau, le las pe fetele care stiu mai bine.
LILI, nu stiam ca ai inceput serviciul, ufff! Zle usoare iti urez. Macar tie iti place ce faci colo, la birou? Eu de cand am inceput, de un an deja, nu fac altceva decat sa ma gandesc cum sa il schimb/reduc/etc.
monis5 spune:
Dozz iti multumesc mult ca ti-ai amintit rugamintea mea, chiar tu care esti atat de ocupata . Tine minte ca orice fac copiii la ora asta, e doar o faza. Totul trece (din fericire si din pacate) . Te pup
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
Lumi_Richard spune:
Miany,ma bucur ca v-ati distrat....mi-e dor si mie de un concert...
Sper sa scapati de mucisori cat mai curand
Dozz,ma bucur sa te vad! Sper sa se acomodeze Ana la gradi, sa ii placa printre copii
Ali,multa sanatate si voua!
Ancutzica,deci iti place "pufosenia" noastra! Asa rau imi pare ca nu o pot tine in casa(nu ma indur de casa!).... Off, m-am indragostit de ea de cum am vazut-o....
Hmmm,deci Monis mai vrea un meniu??? Nu avem nimic exotic,sau macar interesant,din pacate....
I-a facut mama ieri taitei de casa cu carnita de curcan si legume,plus o ciorba de legume pt noi,si cu astea am servit domnisoara. Dimineata prestam fructe,cereale,quinoa... S-au cam stricat mesele de cateva zile,e foarte obosita la pranz si refuza mancarea,vrea doar lapte,asa ca masa de pranz ii este servita cand se trezeste....apoi,daca mai are chef,ii mai dam un iaurt,quinoa cu lapte si fructe uscate,maine cred ca fac tapioca....
Si am scos niste carne de vita pt maine,dar habar nu am ce voi gati...
LiviaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 salutare si de la noi!! Livia imi pare rau nu ma pot pronunta in cazul asta...cum mai e degetelul piciului? va ...sa aveti o saptamana cu cat mai mult soare !!! miany fericita mami de DAVID ANDREI |
E mai bine, nu mai e vanat aproape deloc, unghia nu e afectata! A fost mai mult sperietura. El e un simpatic, arata tuturor unde e lovit si spune "tugue"(strugure), incercand parca sa explice ca s-a lovit cand a stors strugurii.
Va las o ! Pupaceala