Prietene la bine si la greu - 139
Raspunsuri - Pagina 7
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Stiti voi: cred ca nasc la anul ca mai am 1456.33 lucruri de facut Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor |
ha ha ha
mi se pare mie sau cineva vrea sa nasca pe cat de repede posibil?
simt o nerabdare in tot ceea ce scrii, abia asteptam sa-l vedem pe Tudor langa Mihnea la tzitzi
(nu stiu daca ti-am mai zis sau nu, dar imi place mult numele asta)
Ancutza_Bro spune:
si neatza
Raluci sunteti doi frumosi
Lalu, Lumi va cred ca e greu la inceput cu acomodarea la casa, dar dupa un timp va veti indragosti de viata la casa/curte si veti uita cate problemute ati avut la inceput
Lumi eu m-am indragostit de flocosenia aia de caine ...ce frumos se iubeste Alexa cu catelusa
Tina cat de bine te inteleg ...si eu sper sa reusesc sa ma acomodez , dar mai mult si mai mult sper sa imi gasesc alt job
Licu nu te mai stresa in legatura cu Amalia, sa stii ca bunicii in general au mai multa rabdare cu nepotii decat avem noi
gashca de la Mangalica
asa...acu' vin si eu cu doua problemute:
1. am vazut aseara la baita ca Sabi are coltul unghiei de la degetul mare de la picior putin umflat si rosu ...si tare mi-e frica sa nu se infecteze...cred ca i-am taiat eu aiurea unghiile ... ce pot sa fac sa-i treaca?
2. cum faceti voi cu trezitul dis-de-dimineata pt mers la gradi? ca eu nu reusesc deloc sa o trezesc mai devreme de 8 si 15, 8 jumate si mi s-a atras atentia ca o aduc prea tarziu, dar mi-e mila sa o trezesc asa brusc , mai ales dupa o noapte mai agitata ...of
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro 1. am vazut aseara la baita ca Sabi are coltul unghiei de la degetul mare de la picior putin umflat si rosu ...si tare mi-e frica sa nu se infecteze...cred ca i-am taiat eu aiurea unghiile ... ce pot sa fac sa-i treaca? 2. cum faceti voi cu trezitul dis-de-dimineata pt mers la gradi? ca eu nu reusesc deloc sa o trezesc mai devreme de 8 si 15, 8 jumate si mi s-a atras atentia ca o aduc prea tarziu, dar mi-e mila sa o trezesc asa brusc , mai ales dupa o noapte mai agitata ...of Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
baga nitica betadina si pudra baneocin si lasa sa creasca unghiutza si tai apoi corect
eu ii deschid usa la camera, trag draperiile, nu functioneaza mereu. sau ma duc si-l mangai/pup si se trezeste. si in fiecare dimineata incerci cu cate 5 minute mai devreme nu brusc. Adica mergi azi la 8.15, maine la 8.10 si tot asa
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 30+cu
LiviaG spune:
Neata!
Fetelor, va scriu prima data off topic, pentru ca avem o dilema, eu si sotul. Dupa cum v-am spus, el lucreaza in Olanda, dar figureaza ca angajat la o reprezentanta a firmei in Romania, si ar vrea sa isi ia el concediul de ingrijire al copilului, fiindca are salar mai mare pe cartea de munca decat al meu, si tot am studiat eu pe net, si nu stiu ce acte ii trebuie si cum. El poate depune actele direct la primarie, nu? Nu trebuie sa mai astepte, cum s-a intamplat in cazul meu, sa primesc mai intai concediul de maternitate, si apoi sa intre indemnizatia de crestere a copilului.
Sunt in ceata complet!
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
baga nitica betadina si pudra baneocin si lasa sa creasca unghiutza si tai apoi corect eu ii deschid usa la camera, trag draperiile, nu functioneaza mereu. sau ma duc si-l mangai/pup si se trezeste. si in fiecare dimineata incerci cu cate 5 minute mai devreme nu brusc. Adica mergi azi la 8.15, maine la 8.10 si tot asa Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 30+cu |
sar'na pt sfat , merg sa cumpar betadina ca baneocin parca aveam
asa o trezesc si eu, mangaiata, pupata, dar smechera se simte atat de bine ca se intoarce pe partea cealalta cu o expresie de satisfactie pe fata
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui LiviaG Neata! Fetelor, va scriu prima data off topic, pentru ca avem o dilema, eu si sotul. Dupa cum v-am spus, el lucreaza in Olanda, dar figureaza ca angajat la o reprezentanta a firmei in Romania, si ar vrea sa isi ia el concediul de ingrijire al copilului, fiindca are salar mai mare pe cartea de munca decat al meu, si tot am studiat eu pe net, si nu stiu ce acte ii trebuie si cum. El poate depune actele direct la primarie, nu? Nu trebuie sa mai astepte, cum s-a intamplat in cazul meu, sa primesc mai intai concediul de maternitate, si apoi sa intre indemnizatia de crestere a copilului. Sunt in ceata complet! Mama in actiune! |
Livia, eu am un prieten care e in concediu de paternitate, l-am sunat, dar mi-a zis ca el a depus actele pt indemnizatie la vreo 2 luni dupa ce s-a nascut copilul ... normal mi s-ar parea sa poata depune dosarul imediat dupa nasterea copilului, ca nu are de ce sa astepte
legat de acte, cred ca tot in lege/norme gasesti lista exacta cu documente
imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult...poate te lamuresc fetele
LiviaG spune:
Merci!
Am scris si la topicul de la probleme legislative, sa vad ce imi zic si de acolo. Intre timp am mai sapat, si m-am lamurit, ca in mod normal ar trebui sa poata sa depuna actele in primele 60 de zile de la nasterea copilului, ca sa poata beneficia de acordarea indemnizatiei incepand cu data nasterii acestuia! Acum sa vad ce raspunsuri mai primesc, ca poate nu am inteles eu bine ce scrie in lege!
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Livia eu stiu ca dupa nastere e obligatoriu concediu postnatal de 42 zile...si stiu ca nu poti sa fii platit dublu pentru acea perioada...deci cred ca dupa 42 de zile poate depune dosarul, dar cel mai bine ar fi sa va interesati la primarie.
Licurici tu ma invidiezi pt printese...eu pt pereche...Oricum amandoua suntem castigate ca vor avea parteneri de joaca, de nazbatii si nu vor fi singuri.
Lumi repet... ne-am simtit foarte bine... drept dovada Andra a dormit pana la 10 si ceva, iar eu am ramas placut impresionata de modul in care au socializat fetele...si pisica
Ionela...dak nu am fost pocita cu sexul copilului...poate macar cu data nasterii o nimeresc
Mami fericita de strumfita si 19+ cu Motzata
raluci_b spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
sar'na pt sfat , merg sa cumpar betadina ca baneocin parca aveam asa o trezesc si eu, mangaiata, pupata, dar smechera se simte atat de bine ca se intoarce pe partea cealalta cu o expresie de satisfactie pe fata Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
poti incepe atunci sa o dezbraci ca pe bebelusi
Livia nu stiu sa raspund, sper sa gasesti raspunsurile, sau ai putea sa suni ori la primarie ori la directia de munca
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 30+cu
ali762000 spune:
BUNA FETELOR !
Noi suntem tot la capitolul mucisori si nas infundat. Nu stiu ce sa mai fac dar azi se termina cele 5 zile de tratament cu Vibrocil si Ibalgin.
Pentru fetele care s-au intors la lucru ati facut cumva o cerere? Daca da imi puteti spune cum? Multumesc mult.
Raluci vazut poze, foarte fumoase... dar copilasul e un ingeras