Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
tina, cam ce preturi ar fi in braila la bone? eu ma gandesc sa iau pt mihai bona din ianuarie(dc soacra nu va putea veni-e incert) si ma gandesc sa ii dau pt 7 ore 8 mil+un abonament(50 lei).

de la 600 lei, pana la 1000 lei, in functie de varsta, ce trebie sa faca, cate ore sta, etc.
O bona in putere si sa stea 8 ore, ar ajunge undeva la 800 lei.

De 1000 lei stiu dintr-un singur loc, unde sunt 2 gemeni cu 2 bone si le da 1000 lei/pers(parintii sunt avocati)dar stau pana la ora 19.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu nu am gasit in niciun magazin quinoa!! Voi de unde cumparati?

Oana, , f fain we-ul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut
Tina, spor la treaba cu apartamentul si cu actele, notari...... Raducu ce mai face cu eczema aia., a mers tratamentul?

Am fost la dr si are dermatita atopica. Dr nu ar vrea sa tinem regim alimentar sau sa eliminam o perioada cateva alimente... si cica v-a trece pe 2-3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

In sfarsit acasaaaa!

Mara a stranutat azi toata ziua, era cam frig la soacramea acasa sper sa ju raceasca

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fete dragi, va pup! Multumesc ca va ganditi la mine si la mami meu care pleaca. AM pregatit pe maine sticla de Martini, bere cu lamaie, mai urmeaza sa imi iau tigari Bine, nu va ganditi ca pic sub masa, ca am copil de vegheat noaptea

Alice, da-i un oscilo daca stranuta, sa nu raceasca iubita mica.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LAURICA,bine ,facem bronsita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Doamne, fete, cat ati povestit!!!!

Am citit si eu cam pe diagonala

Aelita, bine ai revenit, ce noutati aveti voi? Sper ca sunteti bine cu totii!

Crispro, dupa 4 zile cu cate 2 nurofene forte, a cincea cu 2 paracetamol, toate fara succes, a 6-a zi am recurs la banalul...algocalmin - cu o fiola (bauta ) am scapat de durere (sau o fi fost din cauza ca s-a terminat CM-ul ). eu Ketorol nu pot sa iau, imi ucide stomacul, ca as fi luat cu mare placere... la tine are vreo legatura durerea de cap cu CM-ul?
In alta ordine de idei, esto haioasa tare cu catelul!

Pufescu tinem pumnii sa gasiti solutii cu munca ta! nu te lasa, esti o puternica si sunt sigura ca veti trece cu bine de perioada asta grea! te admir si pentru cum il cresti pe Bubu al tau!

Bumble, cred ca poti gasi quinoa la magazine cu produse traditionale/naturiste, sigur aveti si in Iasi.

Ooana pupam cu drag pe Matei, sa iasa bine analizele si febra sa fie de la maseluta

Michelle, da, e tare fain sa spuna MA-MA, doar ca nu mi se adreseaza f. des, dar repeta cam toata ziua MA-MA. Tot visez la ziua cand va spune "mama, mi-e foame"

Rubia, of, sanatate multa va doresc! Nu stiu cum v-ati descurcat, fiind si tu racita asa de rau!

Lauri_ca, ce dulce Stefi cu gogoasa! 8 dintisori nu e rau deloc, Raducu are doar 4 (de fapt 2 sa zicem ca ar fi iesiti complet, al 3-lea un sfert si al 4-lea abia a dat coltisorul zilele astea).

Baby78, am ajuns in sfarsit la Curtea Brancoveneasca! I-am luat puiului piept de pui si ficatei, f. bune!!! Si dulceata de afine de Topoloveni! Asta nu i-a placut deloc! Si am mai dat si 26 lei pe borcanel . Nu-i problema, ca ne place noua Miere de albine ai luat de la ei? O fi ok? Ca sa le dam la copilasi (eu nu pot manca, sunt alergica )

Va imbratisez cu drag! Eu mai lucrez un pic si pe urma la nani

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

am avut un drum spre casa nasol rau (asta ca sa nu zic mai urat )
mara era plictisita deja dupa o zi in casa, asteptand. o luase iar somnul, eu nu vroiam sa adoarma, incepuse sa ii fie si foame spre final, ce mai o minunatie. eu eram nervoasa si mai tare o agitam. pana la urma am luat'o in brate (stiu, ma veti certa). m'a calarit de m'a innebunit. apoi am ajuns in parcare si era toata un zambet. a spart tasu un borcan de muraturi, bineinteles ca a fost vina mea nu a lui si m'am enervat iar l'am lasat cu masa si toate bagajele si eu am plecat cu copilul in casa.

a fost super fericita mara ca era la locul ei si cu jucariile ei, nu dadea nici un semn de oboseala, dar a adormit imediat cum am pus'o in pat.

cristina, i'am dat deja oscilo. ii voi da si zilele urmatoare ca mi'a zis maicamea ca si pe ea si pe taicamiu ii ia raceala. sper sa scapam si de data asta. am cam stat pe langa oameni bolnavi zilele astea da nu aveam ce face..
ne dai si noua maine sa gustam din ce ti'ai pregatit tu acolo da?

noapte buna!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Alice, o ca sa-ti treaca supararea de peste zi! Si un pupic cald Marei ca sa nu raceasca

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Puiut,merci,pup! eu intru maides pe fb .Suntem bine,Miguel cu bronsita dar e mai bine acum.

Mergi la inceput