Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Nici eu n-as lua papuci de pe net, am avut surpriza sa probam ghetute care ar fi fost bune ca numar, dar erau prea stramte sau se incaltau greu. Noi am luat de la magazinul de pe Calea Floresti recomandat de Oana si sunt multumita de ele. Mai imi plac si elephanten de la Deichman, dar pt. Victor au un calapod prea ingust.

Fetele din Mures va asteptam cu drag la intalnire, eu zic "prezent" Andreea, mai ai nr. meu de tel, nu?

michelle si eu am fost nostalgica azi ca am pregatit hainute de-ale lui V pt. o prietena ce trebuie sa nasca, si-am gasit primele salopete, cu care l-am imbracat in spital Sunt asa de mici...dar ma consolez cu ideea de bb2

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fete dragi, nu am timp deloc. Copilul nu sta deloc fara mine. Inca nu umbla singur (doar cu ham) ca nu stie deloc sa cada, si nu am chef sa dea un cap de gresie. Asa ca tot cu el. Daca stau la laptop, vrea si el - ca ii mai pun aici desenele de la Eladea (Galinha Pintadinha).

Vroiam sa va multumesc fiecareia ca v-ati gandit la mine. nu is chiar asa rau cum credeam ca voi fi, si cred ca asta si datorita voua, ca m-ati incurajat si ati fost langa mine. Cate o -icica pt fiecare. Va pup cu drag!

Am plecat... (aaa, is racita rau, ma arde gatul de mor, un pic de febra, o stare de cacao si un copil energic...)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

laurica, diferenta intre copilasii tai e mare, si cred ca asta e una din partile pozitive ale diferentei mai mari de varsta... mai e si diferenta de sex, dar asta nu e mereu valabila...

despre papucei - eu am comandat si de pe net, rar am dat rateu... dar cum ati zis si voi, se pot returna, schimba cu altii sau cu alteceva...

michelle, uauuuuuu...ce inspirata ai fost cu pozele alea... mi-au placut...

ilincaaaaaaaaaaa....nu mai am nr tauuuuuuuu!!!! da-mi te rog un PM...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Apropo de retete, am cumparat si eu doua carti de Anne Bacus ieri, Copilul de la 1 la 3 ani, una din ele. Autoarea scrie ca la varsta asta copii adora sa manance acelasi lucru zilnic, nu apreciaza deloc faptul ca noi ne dam peste cap sa incropim un meniu variat

E tare mucos puiul meu, nici nu poate dormi, ca se tot ineaca cu secretii Acum a reusit mama sa-l adoarma, ca a fost pe la noi, dar tinut in brate, asa semi ridicat. Cand se trezeste mergem sa luam Sinupret, ca altfel cred ca n-o sa scapam curand.

Deci asa ziceti, ca crizele le fac cu cei mai usor de santajat...eu sunt aia atunci Al meu asa urla de se ineaca, si nu pot sa il las ca nu se calmeaza, trebuie neaparat sa-i distrag atentia cu ceva. Daca mergem in vizite insa, e cel mai cuminte, rade, face pe clovnul, face ture, toti cred ca exagerez eu si copilul e de fapt f. cuminte

ochidut, pupam tare pe Larisa sa iasa repede dintisorii. Cati mai sunt de iesit? Noi am avut norocul sa iasa 3 canini deodata si am scapat cu un singur scandal, dar stiu ca e foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Nici eu n-as lua papuci de pe net, am avut surpriza sa probam ghetute care ar fi fost bune ca numar, dar erau prea stramte sau se incaltau greu. Noi am luat de la magazinul de pe Calea Floresti recomandat de Oana si sunt multumita de ele. Mai imi plac si elephanten de la Deichman, dar pt. Victor au un calapod prea ingust.

La fel am patit si noi! tot la Deichman cu o pereche de ghetute de la Elephanten, mi-au placut mult o pereche de ghetute si am vrut sa i le iau, in caz ca nu-i vin sa le returnez, pana la urma nu le-am luat si m-am dus cu R in mall.....surpriza!!! nu i-au venit din cauza ca are si el pernite ...si de atunci numai la asta ma gandesc ca nu am sa-i iau niciodata de pe net incaltari, ca nu ma tin nervii sa primesc si apoi sa returnez

Eu i-am luat lui R o pereche de ghete de la Geox, sunt f frumoase si de calitate, are o piele tare moale iar talpa e flexibila.
Am mers pe principiu ca e f impotanta incaltamintea la varsta asta si nu numai.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

no' pe cand ziceam ca rezolvam problemele...ieri sera dupa prima doza de antibiotic a facut Matei o reactie alergica si s-a umplut de bubite

azi am fost din nou la medic si am trecut pe Epitrim, tocmai ce i-am dat prima doza - sper sa fie bine

si ca sa fie situatia completa, mi-a venit CM si mi-a fost atat de rau azi noapte ca am crezut ca mor nu alta si azi mi-a fost la fel toata ziua, l-am sunat pe Marius sa isi ia o zi de concediu si sa vina acasa ca nu ma pot ocupa de Matei nu a putut sta decat cateva ore iar maine trebuie sa mearga la servici obligatoriu - iar eu sunt ca batuta, am o senzatie de voma continua plus ca nu pot sta in picioare, sunt ametita off sper sa nu fie altceva...

Racusoru
va pup pe fiecare in parte

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Eu i-am luat lui R o pereche de ghete de la Geox, sunt f frumoase si de calitate, are o piele tare moale iar talpa e flexibila.
Am mers pe principiu ca e f impotanta incaltamintea la varsta asta si nu numai.........

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

poate ca ma repet dar...dr Vasilescu mi-a repetat de cateva ori importanta incaltamintei de calitate pana la cel putin 2 ani
Geox sunt foarte buni

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
E tare mucos puiul meu, nici nu poate dormi, ca se tot ineaca cu secretii Acum a reusit mama sa-l adoarma, ca a fost pe la noi, dar tinut in brate, asa semi ridicat. Cand se trezeste mergem sa luam Sinupret, ca altfel cred ca n-o sa scapam curand.

ioi asa eram si noi, adormea doar asa semi-ridicat si cum il puneam jos se trezea ca nu putea respira
sinupret nu i-am dat, am luat eu in schimb - are un gust tare rau, brrrr....
sa va faceti bine cat de repede

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Si noi tot mucioase. E bine totusi ca ii curg si nu trebuie aspirata mereu ca face niste crize.. Mai devreme avea un muc in gat si a luat-o tusea, pana a vomitat.
Eu parca sunt putin mai bine, sper sa fie si ea. Nu imi dau seama inca.
Am fost si la analize dimineata. Pt mine. Apoi la piata. Am scos si copilul afara. Nu stiu daca am procedat corect dar a fost mai caldut si m-am gandit ca putin aer curat ii face bine.
Acum sunt doar cu soacra acasa, marius are treaba. E tare obositoare dar pt zilele urmatoare ii dau de lucru ca am luat de toate din piata

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of Oana, sanatate mami si tie si lui Matei...

Alice, la fel si voua...

Ilinca, sanatate lui Victor, dragu de el...

sinupretul poti sa i-l dai in putin suc sau chiar intr-o lingurita de apa cu putina miere... eu asa procedez...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput