Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Doar va salut rapid, ca nu ma lasa V sa fac nimic!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Eu iar ii fac clatite lui Raul...ii plac tare mult.Azi facem clatite cu urda.
Sotul meu a uitat sa plateasca cablul si de ieri nu am cablu, a fost crunt . Sper ca azi sa ne dea drumul. Ce rau e fara TV.
Racusor, cum sa nu faca miscare Andrei? Chiar daca nu se plimba , copii sunt intr-o agitatie continua. Cel putin Raul, e doar in miscare. Doar cand doarme se odihneste. Oricum nu se vede pe Andreiu ca e gras, deloc.
Alina, fugi la dentist
Paula, adevar ai grait!! Mai ales ca Raul a devenit f violent si nu stiu cum va fi cand mai creste...deja mi-e teama cand se intalneste cu copii, deja avem la activ, trantit copil de pe bicicleta, lovit 2 copii. Parca vad ca vor fugi copii de noi. Pe mine m-a muscat de picior pana la sange
Saddie, merci mult. Maine facem o vizita la pediatra si o intreb si de Sinupret.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Paula, si eu tocmai i-am facut Raisei clatite. O sa le umplu cu branza de vaci. Pentru amiaza i-am facut cartofi pireu cu ficatei.

Azi noapte nu a dormit mai deloc saracuta, a iesit un colt de canin, probabil mai trebuie sa iasa si in plus, e si constipata saracuta. Aseara i-am dat 5ml Debridat.

Azi e pana la 11 la cresa, imediat ma duc dupa ea.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fete!

intru repede sa va dau un site cu www.reclama/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=6&retete_copii=1" target="_blank">retete papa copii

fug sa fac supica la copii...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna fetelor. Va salut si va pupik pe toate ca nu am mai itrat in ultimele zile. Nu stiu cum dar nu reusesc sa ma mai organizez deloc de cand cu vremea asta urata. Riana petrece mai mult timp in casa acum si eu nu reusesc sa tin pasul cu ea . Dimineata ma trezesc, fac ordine si pregatesc papa pt ea, apoi se trezeste si trebuie sa ma ocup de ea, daca deschid laptopul e toata calare pe el si nu pot scrie sau citi nimic, iar cand doarme la pranz...recunosc ca am dormit si eu cu ea. Eu sunt meteosensibila, si pana ma obisnuiesc cu vremea asta..parca sunt ametita rau. As dormi non-stop. Offf..uraaaasc frigul si lipsa de soare.

Acum, nu stiu prin ce minune inca doarme mandra mea, iar eu terminasi trebuta. Pana sa trezeste ma bag sa va citesc nitel sa vad si eu ce mai faceti.
va pupik si va urez o zi frumoasa. byeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Si eu am intrat special pentru scumpele noastre mamici crispo si rodyka, care sunt triste acum. Nu am vorbe prea intelepte....., stiu ca va e greu.
Rodyka, cand ajungi acasa incearca doar sa te bucuri de fete, fara sa te mai gandesti ca ai fost toata ziua plecata. Isa o sa se bucure de tine chiar si doar pentru o ora, daca e petrecuta din plin cu ea.
Crispo, mama va avea intotdeauna are un loc aparte in inima noastra si intotdeauana ne face viata mai usoara. Dar iti zic din nou, ai mai multa incredere in tine, poti face totul si singura, nu-ti mai ocupa fecare zi cu diferite framantari si incearca sa te bucuri de clipele astea, pentru ca nu se mai intorc.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna ziua delfinariu!

rodyka - cu siguranta esti cea mai buna mama, incearca sa te destinzi cand ajungi acasa si sa profiti din plin de clipele petrecute cu familia ta!
Ce imi place cum ai descris ca dormeau Maria si Isa

tina - mult succes cu amenajarile! E tare bine cand lipsesti cateva ore si te mai destinzi un pic, nu-i asa?
Eu am incredere sa o las pe Bianca cu sotul, chiar daca si el mai face unele chestii pe care eu nu le-as face (de ex. ieri i-a da sa manance direct din oala, nu i-a pus in castronel pastele sau i-a dat lapte cu paste neincalzite, si zicea ca nu a mancat, sau nu i-a dat lapte cu cereale desi stie ca ii dau in fiecare seara inainte de baita 2 masuri).

victo - ai dreptate, si mie mi-e tare teama de perioada aia.

aelita sanatate multa lui Miguel!

racusor - felicitari pt avansare! Andrei nu mi se pare grasut. Pediatra ce zice?

Noi suntem tot cu muci garla. Asta e tratamentul ce ni l-a recomandat (pana acum am pus doar apa de mare + aspirat):
Sinupret 10 picaturi/ 2-3 ori pe zi, 5-7 zile
Colargol 1 picatura/ 3 ori pe zi in fiecare nara dupa aspirat
Vibrocil 1 picatura in fiecare nara seara inainte de culcare daca nu respira cum trebuie
Aerius 2.5 ml/ zi doza unica daca nu da rezultat tratamentul dupa 2 zile

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Salut.

Off,a 2a noapte nedormita,nu stiu ce are acum de se foieste si maraie intr-una .Si abia incepuse iarasi sa doarma toata noaptea fara nici o trezire.

SENTY eu merg in parcul de dupa podul de la Gara Nicolina,e cel de la strada principala.De fapt,nu e chiar parc si esplanada mai mult.Poate reusim si noi sa ne vedem cat mai e caldut afara,ce zici???

VICTO ai dreptate,nu mi-ar placea nici mie ca Paul sa fie ocolit peste ani,dar nici nu puteam sa stau cu el acolo,in timp ce fata aia facea crize.Nu imi place sa-l expun la evenimente de genul asta,deoarece poate ramane cu amintiri urate.Culmea este ca acum ii este teama de parc,aseara m-a plans incontinuu cand am vrut sa mergem.Dar nu mi s-a parut corect nici din partea mamei ce a facut,nu cred ca nu stia cum va reactiona fata,putea sa nu o mai aduca la masini daca stia ca nu are/nu vrea sa puna o fisa,desi mai multe mamici s-au oferit sa ii dea una doar sa o stapaneasca pe fata.Si chiar daca era pt prima oara cand facea o criza,tot ar fi putut sa accepte o fisa,nu cred ca se umilea in fata mamicilor,mai ales ca majoritatea ne stim din vedere.Si nu,nu sunt genul sa ocolesc copiii cu probleme,iti dau si un exemplu:in parc mai vin(mai rarut ce-i drept) un grup de copii cu SD cam de 2-3 anisori si niciodata nu m-am ferit de ei,nu i-am ocolit,nu m-am uitat la ei urat ,l-am lasat pe Paul sa mearga la ei,sa se joace cu ei,sa comunice,sa stea pe langa ei,sa se comporte cu ei ca si cu toti copilasii.

Stiu,se poate intampla oriunde,oricand,oricui,si nu este de ras,mie chiar nu mi s-a parut in ordine sa faca atat de urat,cu sange pe nas,cu fata mov,etc etc,dar nici nu pot sta sa admir "spectacolul" in timp ce copilul meu e speriat si plange de mama focului.
Acum nici eu nu pricep de ce vroiau mamicile din jur sa sune la Politie.Chiar nu pricep.

Si noi avem 12,3 kg si 85 cm,e greu cand il iau in brate,imi rupe spatele,transpir toata cu el in brate pana la etajul 4 (asta cand e lenes el sa urce scarile singur) dar dezbracat pare slabatura mare.Si Paul mananca,nu se joaca,dar nu sta locului nici cand doarme.

Sotul meu de vreo 2 sapt face pe baby sitterul zilnic,cam cate 3h/zi,hair-stylistul firmei are o fetita de 6 luni si nu are cui sa o lase la amiaza,asa ca o aduce la firma caci Ovidiu s-a oferit sa stea cu ea :)).Si drept rasplata maine e liber ,asa ca mergem sa vorbim la cresa pt Paul,abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ati cumparat ghetute la copii?Ca mie mi se pare prea rece pt adidasi,vreau sa ii iau ghetute dar ce am gasit pe net sunt cam scumpe,nu vreau sa investesc bani multi doar pt o iarna.Aveti ceva site-uri cu preturi mai accesibile???In magazine nu am chef sa umblu,e prea frig afara :))

Michelle din oala?:)) =)) Tratamentul vostru pare "a la siminceanu" Sau ma insel?
Sanatate multa bolnaviorilor.

RODY

Nici eu nu am incredere in nimeni sa las pe Paul,nici in parintii mei,tot timpul le gasesc ceva de comentat,iar cand vin in Iasi imi pare rau tare,regret asta.Oare asa vor comenta si copiii nostri in legatura cu nepotii???Eu nu vreau In schimb in Ovidiu am incredere,stiu ca face treaba buna,ii face de mancare,ba chiar inca ii paseaza totul spre disperarea mea,dar tot eu stiu mersul trenurilor cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

BTZ, la ghetute eu nu m-as baga sa le iau de pe net. Eu am sa merg cu Rebe sa le probeze si sa vad cum merge cu ele.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
22+ cu

Mergi la inceput