Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
salutare gagici!
Eric inca e c muci, Filip pare sa nu mai aiba, dar astept inca o zi doua sa ma conving ca a scapat...
cristeo,exact asa face si Eric cand ma vede dupa o bucata de timp...nu vrea decat la mine, eu sa-l dezbrac/imbrac, sa-i dau papa, sa-l spal, etc. Filip e gelos, cand ma vede cu Eric in brate vrea si el...asa ca musai sa-i iau pe amandoi in brate...
tu fete, io nu stiu cum sa mai procedez...va cer ajutorul..
deja la noi se ingroasa gluma...Filip e bataus rau, il loveste pe Eric, asta riposteaza, si uite asa se ajunge la lupte de strada...aproape...![]()
tot ii explic lui Filip ca nu e voie sa-l loveasca pe Eric, da n-am cu cine vorbi...iar Eric nu se lasa, si cineva ajunge sa urle in final...ioiiiiiiii, greu cu 2 baieti...
nu stiu cum e cu pereche sau cand ai doua fete, da stiu ca ma asteapta zile grele...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
de dimineata am savurat o cafeuta delicioasa...am imprumutat de la cumnatel un expresor din ala mai smecher, care face si capuccino, si latte machiatto...
abia astept sa pot savura inca o cafeluta alaturi de voi, dr asta dupa ce culc razboinicii...![]()
btz-ule, experiente de genul asta se intampla rar, si daca se intampla, oricum nu conteaza locatia, paote fi oriunde...
e traumatizant sa asisti la asa ceva,dar nu cred ca e un motiv sa renuntati la parcul acela...zic si eu...
aelita, ce m-am distrat...
parca le si vedeam fatzucele disperate...
sanatate puiului mic...
oana, bumble, quinoa am cumparat dintr-un magazin care vinde produse naturiste, iar retete iau de pe net...oricum nu ma pot aventura la asa ceva, ca eu fierb quinoa/amaranthul si le adaug in supa copiilor...n-am experimentat chestii noi, ca n-am cu cine...![]()
sanatate muciosilor mici si mari...
revin!
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
crissteo spune:
Eladea, cred ca e distractie mare la voi.
La noi e invers, Teo e gelos si Albert nu zice nimic daca il iau pe Teo in brate. Incepuse si albert sa-l loveasca pe teo, dar i-am spus clar ca nu are voie si l-am pus pe covor la locul de pedeapsa, a ripostat un pic si a inteles. Am vazut ca si albert intelege muuulte, dar uneori vrea sa faca cum vrea el.Atunci sunt ferma si ii dau o pauza scurta. Am vazut ca merge.
Acum toti copiii sunt diferiti, ce merge la unul paote sa nu mearga la altul.
ramonavlas spune:
Btz, da, deocamdata suntem la program scurt.
luni am stat de la 8 la 9.45, azi de la 8 la 10.15 si maine o pot lasa pana la 11.
Mi-a zis azi ingrijitoarea ca e f cuminte si ca daca asa ar fi macar jumatate din copii, nu ar avea treaba cu ei....ea nu prea vrea sa vina acasa
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
carla_2008 spune:
Alice suntem la fel.Nasol adica.
Laurica ce tare e Stefi cu gogoasa!
Dinti noi avem 3 la Carla si 7 la Mateo!
Oana,pupam pe MAATEI SA NU MAI FACA FEBRA.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ooana spune:
am fost sa iau rezultatele azi si mi-a picat cerul in cap cand mi-au zis ca sangele recoltat ieri s-a coagulat si ca trebuie sa ii ia sange din nou 

a fost tare cuminte nu a zis nimic, a stat la mine in brate linistit pana i-au luat sange din nou
dimineata am reusit sa colectez si pisu
cred ca m-a vazut dna. de acolo ca m-am cam suparat si mi-au facut analizele pe loc, mai putin sedimentul din urina care va fi gata maine - si supriza avem infectie urinara 

si suntem putin anemici
diseara incepem antibioticul 5-7 zile, sper sa scapam ca nu mai am nici putere si nici rabdare...dupa ce terminam tratamentul o sa luam si fier
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Am venit din Cluj, am lasat-o pe mami la aeroport. 

Of, greu va fi pana ma obisnuiesc iar fara ea. A stat aproape o luna (fara 4 zile), dar asa repede a trecut. Am culcat copilul, care nu a dormit deloc pe drum, nici la dus, nici la intors. Parca lipseste ceva in casa.
Multumesc mult ca v-ati gandit la mine! Va pup pe fiecare in parte.
Sa-l ajutam pe Alex
ochidut spune:
Alice, un drum din asta greu cu masina cu copil marait si agitat, te termina cat pentru 3 zile. Macar sa nu dati in raceala si sa ramaneti doar la stadiu de cativa mucisori...
Eladeea, nasol la voi cu "paruiala".. nu stiu ce sa zic, cred ca trebuie sa ceri sfatul la mamici cu mai multi copii. Poate o stii Kata ceva, ca ea are 3 baieti....
Sa stii tu ca Larisei i-a placut mult supa mea
, zici ca stia ca e facuta de mine sau ca astept vreo lauda
, ca dupa ce sorbea lichidul facea "hmyaaaa", clipocea buzele si imi zambea asa pe sub mustati .... Am zis ca ma prapadesc de ras
Crispo
Ooana, sanatate multa
, e frustrant cand treci dintr-una in alta. Macar e bine ca ati descoperit "buba".cu sangele de aia refuzau noua sa ne ia din deget la inceput, ca cica sunt unele probleme cu coagularea si e posibil si ca unele valori sa iasa ursor modificate... Oricum tot la luatul din deget am ajuns, ca vena nu i-o gaseau si au si chinuit-o o gramada.
Pufescu
, im pare rau de voi, sau mai bine zis de tine, ca iti inteleg depresia.... Intr-adevar e posibil pe firma ta sa iti gasesti mai greu de lucru, dar daca asa nu se poate iti vei gasi undeva sa te angajezi. Stiu ca e mai bine pe firma ta, mai multa libertate de miscare si program flexibil, dar......Eu zic sa nu te descurajezi repede, cred ca tu ai destula experienta in domeniul tau, asa ca de muncit vei gasi.
Din pacate, astea sunt vremurile. Si firmele cu care colaborez eu, si imi aduc venitul lunar au inceput sa scartaie ...Treptat treptata din firmele cu care mai lucram sau mai redus....si acum si astea mari au probleme, angajatii lor nu isi iau salariile.
Deci nu stiu ce va mai fi......Acum lucrez prin cabinetul meu. Nu e un venit extraordinar de mare, stiu ca as putea castiga mai mult, dar imi convine pentru ca am libertate, nu dau socoteala decat foarte rar, ma pot duce si la 10 si la 11 la birou si sa plec la 4 (asta daca nu e ceva urgent sau mult de lucru), pot pleca vinerea la pensiune, pot sa ma ocup si de partea asta, de clientii de acolo, nu ma intreaba nimeni de ce imi ocup timpul si cu treburile astea. Asa ca, oarecum am optat sa ma plafonez si sa nu castig extraordinar de mult, dar sa am timp de copilul meu si pt afacerea familiei.
Probabil niciodata nu le poti avea pe toate....
Insa daca nu va mai merge, va trebui sa ma duc sa imi caut sa ma angajez la cineva. Si imi aduc aminte cum e sa cauti un loc nou de munca, sa o iei de la inceput sau sa fii disperat doar sa gasesti ceva, sa fii disperat ca vine luna urmatoare si ai creditele scadente. Si imi e groaza, sa stau sa inghit iar de 10 mii de ori mai multe indicatii, rapoarte de dat, program mult mult mai lung - asa de lung incat nici nu mai apuci sa iti vezi copilul
. te rog sa ma crezi ca zilnic ma gandesc daca voi ajunge in situatia asta........
Asa ca te inteleg tare tare bine.
de Larisa Ioana 24.06.2010
eladea2005 spune:
CRISTEO, tot timpul le spun ca nu e frumos sa se loveasca/impinga, ca sunt frati, ca trebuie sa se iubeasca, sa se joace frumos impreuna...ei, treaba asta tine cat tine, pana se trezeste F ca vrea sa-l paleasca pe E, sau pana ii ia E ceva din mana lui F...
il cert (ma rog, atat cat se paote...
) pe F dar nu prea se prinde de el...daca ridic vocea mai tare, incepe sa planga si vine la mine sa-l iau in brate...si asa se incheie incercarea mea de rezolvare pasnica a problemei...![]()
oana, ufff, imi pare rau de experientele traite...va pupam tare si va dorim sanatate multa...
crispro draga mea, stiu ca esti suparici acum...dar uite iti trimit o ceasca de capuccino bun bun...
si o imbratisare maaaaaare....ce zici, merge?
dorm pruncii, eu savurez capuccino alaturi de cine vrea sa vina...![]()
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
michelle1981 spune:
Salutare delfinariu!
Noi suntem cu muci de cateva zile, pana acum am pus doar apa de mare si aspirat dar degeaba. Mucii sunt in gat, ies greu, se aude cum haraie.. adoarme greu, se mai trezeste plangand.. uff greu cu bolnaviori.
ooana poate nu s-a recoltat igienic urina si de asta a iesit infectia, nu poti repeta?
ochidut ce imi place cum ati petrecut we 
crispro iti doresc sa ai o infinitate de asa clipe pline de fericire!
Imi pare rau ca a plecat mama ta, acomodare usoara 
ramona ce m-am distrat ca Raisa nu vrea sa mai plece de la cresa
E bine ca ii place, poti sa o lasi cu toata incredea mai mult. Pupam pe Raisa cea cuminte
crissteo ce frumos ati petrecut ziua de ieri!
btz brrr ce scena! Doamne fereste sa patim asa ceva sau sa asistam! Eu m-as intoarce la parculet,chiar daca mamica mai revine, poate nu se mai repeta povestea. Oricum daca o vezi, fii pregatita sa pleci![]()
Denisa ma bucur ca ai reusit sa te mai relaxezi la evenimentele culturale la care ai fost!
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor
Eu ieri am facut o portie de gogosari in sos, maine mai urmeaza inca o tura. Am fost si la zumba, si azi merg cu fetele la Don Giovani.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)