Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!
Raspunsuri - Pagina 9
ale1212xa spune:
neatza
dece de cafea...savurez si eu acum una...sa ma dezmeticeasca oleaca...de pe la vreo 4 l-am luat pe Dragos in pat cu noi...greu..se invarte...se ridica in fund...ne impinge ca nu are loc...m-am trezit la un moment dat intepenita...era Dragos cu capu pe picioarele mele si pisoiul oleca mai sus pe burta...sforaiau in tandem...
Ca vorbeati de frig..si la noi s-a lasat frigul in casa si chestia e ca noi depindem de termoficare..deci mai avem de inghetat oleaca...
daca se inteteste frigul o sa bag si eu aeroterma...dar asta consuma curent ion draci...
ruxita...ma ingrijorezi cu piciorusele lui Kay...si Dragos merge oleaca cu picioarele spre interior...am zis ca ajung cu el la dr...am inceput gradi si am uitat...
am vazut si filmuleltele bobitei....extraordinara, ma duc sa vad si pozele lui larisel...si poate daca mai imi ramane timp pun si eu filmultul cu Dragos dand cu aspiratorul
o zi frumoasa sa aveti
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
haircut spune:
Neata si de la noi!
Ruxi, imi pare rau de vestile proaste. O sa-ti dau un mesaj privat cu ceva detalii despre experienta nostra in ale picioarelor cu probleme.
Miremia, ce draguta trebuie sa fie Mara. Imi pare rau de accident. Sa fii atenta cu unghiuta pentru ca e sensibila la infectii bacteriene sau micotice acum, daca e lezata. Eu u zic nimic de intalnire, am bagat un ochi pe aici in we, recunosc, stabiliti voi si daca pot incerc sa ajung si eu ca mi-e tare dor sa va vad.
Danasor, sa stapaneasca A sanatoasa ciorapeii si jucariile. Si noi avem program WE asta de achizitii pt toamna/iarna. Cat de tare ca faci smantana, iaurt&co in casa bravo, mami!
Ana, cum mai e Stefan cu somnul si papica?
Larisel, abia astept sa vad noile pozeMultumesc de ponturile cu strampii, dam si noi o fuga la magazine.
Lorex, vreau si eu sa vad filmuletelepls. Nu de alta, dar ai o pustoaica de nota 20
Dece, face bine putin shopping la moral, nu? pentru tine, nu stiu cum rezisti in ritmul asta.
Fetele care ati mai cumparat de pe bebeshop, imi trimiteti si mie un nr de tel, va rog? As vrea sa-i iau niste body-uri piticei si au super preturi. Multumesc mult.
Noi suntem bine, sanatosi(fara muci si alte "bucurii" ale momentului, din fericire), M e o hotzomana. O chinuie 2 canini si se tot trezeste noaptea plangand, i-am dat vreo 2 zile nurofen ca mi-e tare mila de ea. N-a avut pb mari cu dintii si nu suntem blindati cu chamilii si altele si parca n-as mai lua acum la spartul targului, dar sa vedem cum se simte in continuare.
O zi frumoasa sa aveti!
Ruxita spune:
Neatza!
Vreau si eu filmulete cu Bobi! lorex, am crezut ca sunt abonata din oficiu... plz si la mine un pm!
haircut, iti multumesc pt ca impartasesti experienta cu noi, ma duc sa citesc...
si la noi frig... Ela a trecut pe pilota de iarna (6+ de la ikea), sotul patura de lana, eu plapuma groasa... Kay ciuciu... nu suporta niciun fel de invelitoare, oricat de subtire ar fi ea... si mai nou am un somn ca vai de el ca tre sa-l invelesc pe domnu fierbinte ca se sloieste...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
larisel spune:
Super buna cafelutza... dece
nyny Idem si la noi vizavi de caldura si dezvelitul... doar ca eu prefer sa le pun pijamale mai groase eventual si maieu, dar inca nu dau drumul la caloriferul electric. Le invelesc de vreo 3-4 ori pe noapte cu pilota si uneori ramane pe ele dar rar de tot . Din pacate nu avem centrala si din cauza de datorii ale asociatziei s-ar putea sa ne taie caldura si apa calda . Acum au in camera lor cam 21-22 grade.
dece Esti prea stresata cu dieta... scoate-o din gand o vreme, poate apoi altfel o sa ai chef de retzineri... Faci ca mine... eu nu mai reushesc de la o vreme sa ma scol cu noaptea in cap, dar imi pun ceasul din jumate in jumate de ora... si tot cheuna sunt dimineatza si nici treaba nu mi-am facut-o .
Ma bag si eu in seama... in drum spre birou am trecut pe la libraria din cartier de la care am luat cartzi de joc a la danasor, cu alfabetul si cifrele, dar erau super multe variante. Costa 8 lei cutia. Am mai luat abtzibilduri (ca imi cer zilnic ) cu mickey si mingiutze de cauciuc de la tonomatul cu fise. Shtiu ca-s periculoase (risc de inghitzire) dar tare frumos se mai jucau cu ele la tzara... primisera unele pe care le-am pierdut intre timp.
haircut Pt eruptzia caninilor ia macar un amarat de dentinox. Nici eu nu ma mai indur acum sa dau 75-100 ron pe orajel (care functzioneaza garantat). Mai pune si tu nishte pozici, ca ne e dor de fetitza finutza...
ruxita Cand tzi-am citit ultima postare, mi-am amintit ceva legat de dezvelitul de peste noapte... shosete nu le pun, chiar si ziua le scot de obicei la somn si picioarele raman calde. Imediat cum se trezesc si chiar si in shosete li se racesc talpile. Potzi incerca cu sac de dormit, deshi anul asta nu cred ca mai functzie... la gemanutze cu sigurantza nu.
O zi ushoara sa avetzi!
Sondaj de sezon
larisel spune:
Cat costa o consultatzie la Thiery asta si cam cat timp dureaza programarea pana la intalnire?
Sondaj de sezon
evyme spune:
Fetelor nu v-am uitat, dar mi-e tare greu sa mai trec pe la voi, desi va simt lipsa...
Sa incep cu vestile bune: va scriu din casuta mea
Am reusit sa ne mutam, desi nu aveam decat o comoda, un pat si frigider. Aragaz ne-a dat sora mea, hainele le spalam la mama (noroc ca nu e distanta mare). Nu avem nici masa, nici chiuveta in bucatarie, spal vasele in chiuveta de la baie, dar nu ma plang, imi place chiar, mi se pare asa, boem Sebi s-a adaptat foarte bine la noua locuinta, nu a facut figuri, doar in prima noapte s-a cam foit.
Pentru doua saptamani am incercat si noi gradinita... Este una la 5 minute de blocul nostru, am auzit ca fac angajari si am zis sa incerc, mai ales ca-l puteam lua si pe Sebi, gratis (nu la mine in grupa). Numai ca se pare ca am deranjat pe cineva, pentru ca mi s-a pus in vedere sa am grija mai mult de copiii din grupa mea decat de fi-miu (asta in conditiile in care nu ma vedeam cu el decat la masa de pranz si uneori dupa-amiaza, in curte, la joaca, dar de fiecare data venea la mine, il luam cateva secunde in brate, il pupam si apoi se dadea el singur jos si se ducea la copiii din grupa lui). Oricum, el se adaptase foarte bine, a stat in prima zi de dimineata de la 9 pana la 18.00 cand a venit ta-su dupa el, a dormit bine la pranz, toata lumea se mira de el ca ce copil cuminte care nu plange dupa mama este el... In fine, am fost pusa la un moment dat intre ciocan si nicovala, in sensul ca aveam de cateva zile un copil nou la grupa, foarte posesiv (incepea sa planga ca vrea la mama daca vedea ca ma ocup de alti copii), iar la pranz cand a vazut ca vine Sebi catre mine bineinteles ca a inceput iar cu scandal. Nu l-am bagat in seama pe Sebi, ca sa nu-mi aud iar vorbe ca ma ocup de fi-miu, m-am ocupat de plangacios, numai ca Sebi (normal, de altfel) cand a vazut ca in loc sa-l iau pe el in brate iau un alt copil, a inceput sa planga si el. SI in clipa aia, aveam de ales sa-mi linistesc copilul sau sa linistesc copilul altuia... Evident ca l-am ales pe Sebi, l-am luat frumos in brate, le-am anuntat pe celelalte educatoare si ingrijitoare ca eu plec si m-am dus la director sa-mi dau demisia.
Asta e, am incercat.. Era un job bun din toate punctele de vedere (aproape de casa, ok la bani, aveam mesele asigurate), dar daca nu s-a putut, nu s-a putut. Problema mea acum este ca ei au apucat sa-mi faca pentru o saptamana contract de munca si nu stiu ce se intampla cu indemnizatia in cazul asta.. Oi vedea...
In rest ce sa va spun? De cand cu gradinita Sebi o tine numai intr-o raceala (muci peste muci care au trecut trei zile si au inceput iar), in schimb se observase deja o schimbare la el, in sensul ca a inceput sa scoata sunete noi (de vorbit inca nu vorbeste sa-l inteleg, dar balmajeste toata ziua pe limba lui, cu diverse intonatii), cand aude o melodie cunoscuta incepe sa cante si el, e tare haios, si-a schimbat si programul de somn, maxim la 22 pica lat, dimineata se trezeste pe la 8-9 (fata de adormit dupa 23 si trezit dupa 10)...
Nu mai stiu ce sa spun, ca si-asa am scris o ditamai placinta
Incercati sa va imaginati o casa in care mobila este reprezentata de cutii de carton in care un pici cu duracell la fund umbla toata ziua, si o sa intelegeti de ce nu m-ati mai vazut pe aici...
Eu va multumesc ca nu m-ati uitat, va multumesc si pentru urari si va servesc virtual cu o portie de sufleu de conopida si o felie de chec cu glazura de ciocolata si nuca de cocos (ca asta am servit marti), un pahar de sampanie si suc natural de portocala si lamaie
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!
evyme spune:
Si mai vroiam sa-i spun Ruxitei, apropo de ghetele ortopedice, ca se fac pe baza de reteta de la medic ortoped, dar in limita plafonului pe care il are medicul respectiv. Nepoata mea poarta ghete ortopedice de vreo 4 ani, si de fiecare data au fost gratuite (o pereche pentru perioada rece, una pentru iarna-imblanite, si una pentru vara-decupate sau cu gaurele). Deci nu ti se da o singura data pe an, doar ca trebuie sa ai o comunicare buna cu ortopedul si sa te duci dupa reteta atunci cand are fonduri alocate.
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!
haircut spune:
Ruxita, nu stiu de ce nu pot sa-ti mai trimit inapoi MP...n-am cutia plina, am verificat. Poti sa-mi trimiti tu pe privat nr tau de tel si-ti dau sms.
Larisel, am avut Calgel, s-a terminat ieri si iau sigur alt unguent.M sta in sacul de dormit f bine, inca. Ea nici nu are libertate de miscare mare noaptea din cauza ortezei, dar nu protesteaza la sac.
Evyme, felicitari, sa stapaniti sanatosi noua casuta! La mulyi ani si de la mine!Sa fiti sanatosi si fericiti. Si noi am avut putine cand ne-am luat apartamentul, dar incet, incet s-au adunat lucrurile necesare.
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Cat costa o consultatzie la Thiery asta si cam cat timp dureaza programarea pana la intalnire? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare Sondaj de sezon |
150 ron. cam o luna, o luna jumatate dureaza.
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Cat costa o consultatzie la Thiery asta si cam cat timp dureaza programarea pana la intalnire? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare Sondaj de sezon |
150lei e consultatia.
Timpul depinde....de la 1sapt la 2 luni.