Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ca sa nu mai pun link aici la indemana oricui cu filmuletele bobitzei, trimit pe PM feteor active sau la cerere
Ma gandesc ca e mai simplu pt voi decat sa trimit pe mail, eu acolo intru din an in pashte!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

BRAVO bobitza!!!! Ce frumos numara ea!!!

Al meu e un lenes fara pereche la vorbit.
Si da, trasul pisicii de coada e la moda!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Larisel si eu merg la confiscate de cate ori ajung in Cta, am gasit mereu cate o jucarioara interesanta. Mai e si cofetaria/laboratorul de langa, unde au mereu praji proaspete si f ieftine (cam la 1/2 de pret fata de Buc).

Deshi e off-topic, comentez putzin... sigur uit pana ne intalnim . IN afara de "confiscatele" pe care le shtii tu mai sunt cateva magazine de genul (axate pe haine) prin orash (pe bd. Tomis, in ptza Grivitzei, in Tomis III). Cofetaria aia intr-adevar are pretzuri bune, dar nu-mi place ca nu vad "marfa" decat pe o lista cu denumirile...

Super tare Mara cochetutza...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

buna!
noi venim cu vesti proaste de la ortoped... avem plat valg, o chestie care nu se corecteaza, doar se accentueaza, nu-i sunt afectate inca gleznele... va trebui sa purtam incaltaminte ortopedica pana la majorat... presupun ca Casa deconteaza o singura pereche, de restul cred ca se cheltuie parintii, cizme de iarna, papuci de toamna-primavara, sandale de vara... si piciorul va creste repede deci pe an o caruta de bani doar pe incaltaminte si asta e doar partea financiara cu care cred ca ne vom descurca onorabil... sa ma bucur ca totusi va putea merge pe picioarele lui? si ca uneori va mai putea si alerga (ca un ratzoi)?

of...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Imi pare rau ca veshtile nu suna prea bine... Si eu ash mai cere o alta parere-doua-trei...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am luat shtrampi grosutzi din Real cu 28 lei 2 perechi si cu 26 lei 2 perechi din Takko, iar cu 17 lei din Kiabi. Din aia mai ieftini nu am luat inca, dar intentzionez sa fac un stoc pt pus pe dedesubt iarna. Eu nici pe colantzi nu m-am indurat sa dau 20 ron, am luat mai uratzei cu 10-11-12 lei de la chinezi. La noi chinezismele (de multe ori romanisme ) se vand in asha0zisele magazine de "marfuri confiscate".

Sondaj de sezon

Eu am cautat dresuri pt Dani si nu am mai gasit. Sunt numai pt fete
I-am cumparat in uichend de la C&A o salopeta de zapada cu 99ron. Aveau si geci la acelasi pret, dar e mai avantajos salopeta. Stiu sigur ca nu ii intra zapada pe la spate/burta. Si ne gandeam ca sub salopeta ar merge dresuri, parca pantalon ar fi prea gros sa ii pun. Dar....se pare ca baietii nu mai poarta dresuri
Trebuie sa ii mai luam cizme. Dar astept sa vina zapada. Noi asa suntem....vine frigul, hai sa luam geci, haine, etc...ca nu stiu cat mai creste pana atunci .
Salopeta e marimea 92 (adica 92cm) si ii vine numai bine, desi el are 87cm.
Asa...deci de unde iau dresuri de baiat?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Dresuri de baiat (aka bleumarin, kaki, maro) nici eu nu am gasit si ash fi vrut pt fete . Dar in real si la kiabi aveau si de baiat, dar nu uni ci cu dungi, ursuletzi & co.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

ruxi, imi pare rau de vesti, dar pana la urma singura problema e ca va fi putin cracanel sau care? si asta are un farmec pana la un punct

BF, dresuri i-am luat din carr4. pana la urma, daca-s pentru purtat sub salopeta, daca-s de fete (adica roz, nu?), care e problema?...stefan a avut ca nou-nascut 2 salopete roz f faine

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

ruxi, imi pare rau de vesti, dar pana la urma singura problema e ca va fi putin cracanel sau care? si asta are un farmec pana la un punct

_
mama lui Stefan, pui scump

nu va avea paranteze ci picioare in X, din cauza cresterii si a luarii in greutate (calca in interior)... da, evident vom incerca toate metodele, am gasit referinte bune despre dr. Jianu, poate ne mai risipeste el din temeri... vreau sa ma asigur ca facem totul corect din prima, gimnastica, kinetoterapie, masaj, incaltaminte ortopedica, samd... prima remarca a doctoritei la care am fost a fost "uuuu ce urat!"...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Am incarcat pozele promise.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Am intrat sa va salut ca ziua nu se stie daca mai apuc curand. Program super incarcat, n-are rost sa detaliez... ideea e ca pe langa alergatura zilnica mai am si ceva munca de teren de facut la serv si asta parca imi scurteaza toata ziua. Dar n-ar trebui sa ma plang, e bine ca merge treaba.

Nu stiu cum e la voi, dar la noi e foarte frig noaptea. M-am trezit azi-noapte invelita cu pilota pana-n gat iar copiii bineinteles ca dormeau dezveliti.... asadar si prin urmare in noaptea asta am lasat termostatul setat pe 23 de grade la ei in camera si am dat drumul la centrala. Am inchis celelalte calorifere din casa... nu stiu, mi se pare parca prea devreme sa intram pe program de iarna cu caldura. Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc sa ma cuibaresc in pilota (chiar imi place) dar cand ma gandesc la ei ca ar putea sa le fie frig .... mai bine asa.

Si sa nu uit, am vazut filmuletele cu Bobitza (Lorex)... ce sa mai, e delicioasa nu alta. Bravo pt numaratoare.... chiar si daca o spune ca pe o poezie mi se pare extraordinar pt varsta ei sa spuna 5 cuvinte in ordine.

Ma duc la ca sunt rupta.

Va pe toate. Noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...las o coffe fierbinte pecand va treziti...

hai ca n-am mai scris de 100 de ani...desi am citit zilnic...

lorex..ftare bobitza ta...eu in locultau nu m-as bucura asa...prearepede ...a luat-o...ca maine se marita..

BF...cred ca toti trec prin faza cu cataratul pe diverse chestii...insa tin sa cred ca e doar o etapa...

danasor...f bine ca asiguri lactatele dintr-o sursa..bio...si nu apelezi la comert....e muuult mai sanatos...chiar daca e mult mai comod sa luam....almete ( noi varianta cu verdeatza)

mire m-ai distrat cu unghiutza marei...desi nu e deloc de ras...insa mi-am amintit ca asaa fc si jiji cand s-a taiat la un degetel...cum isi aducea aminte( din 2 in 2 min) ti-l intindea sa-l pupi...

ruxita...nu stiu ce sa zic..nu e un diagnostic f imucurator insa tocmai din acest motiv ti-as sugera exact cum au mai zis si fetele..samai cauti pareri...dr lacare am fost noi( mai multe de pe forum) alexandru thieri...camasa park...am auzit multe lucruri despreel...si face to face...m-a convins ca omu chiar stie meserie....plus ca acolo la cabinet sotia lui face kinetoterapie...insa..nu e genul care sa recomande masaj doar sa aiba de lucru sotia...ajungi cam greu la el...insa merita sa incerci..

bea...of mami....tinem pumnii..stiu ca ultima perioada e cea mai grea..mai ales la ce palat ai...dar..o sa treca.....offff trec toate atat de repede...

am uitat...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

am dat repede sent sa nu cumva sa bage larisel cafeaua...stiu ca la ora asta pregateste papa pt princesite

despre noi...ce sa zic...programul meu e acelasi...desi sunt ceva mai relax...
nu zic ca iar( vesnic si mereu) sunt la dieta...in speranta ca voi ajunge macar la kilele pe care le aveam cand ziceam ca musai tre sa dau jos...de cand cu bulgarica...am ramas intepenita lun nr de kile...si...jale mare...

dar mi-am mai luat asa niste hainute si incaltari mai in trend...si ma simt asa mai bine cu mine ca am mai iesit asa, partial din tinuta sport pe care o am de cand cu jiji

jijik...creste...incepe si el sa baiguie cate ceva nu multe...e pasionat cu din nou de chei..cat mai multe sa fie pecare sa le bage in diverse chestii...si zice ....chia...cu accent pe i...mai zice..caca atunci cand aude pe cineva care trage cate...un vant...nu stiu de unde a concluzionat el asta....apa zice constient si cam atat.
tot pretios la mancare...moldoveanu'...si eu ma oftic rau mai ales ca in fiecare dimi aproape, eu gatesc sa-i las proaspat...
in continuare laptele e la mare cautare (..apte)
oricum incep sa ma inteleg cu el...
zice si face mai multe daca stau sa ma gandesc insa nu-i mai storc creierii la oraasta...

m-am trezit sa-i dau laptele pe la 4 fara si n-am mai dormit...

danasor cartile de joc mi s-au parut interesante sunt de pe site-ul acela? sau se gasec si in mag?

nyny...mda si la noi e frig....mai stam si la parter...si astept acu un sac de dormit pt el ca la fel ii place dezvelit...l-am gasit sloi intr-o noapte....asa ca ma culc cu elsa-l pot inveli momentatn...
stiu ca nu e sanatos insa pe zi mai dam drumul la AC pe caldura si avem si un radiator...azi insa vom scoate caloriferul de la naftalina ca sa-l pot lasa si peste noapte...

hai ca am scris kilometri...

sa aveti o zi super iar pufii sa fie cuminti

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput