Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

danasor Eu tot almette (doar varianta cu smantana) le dau. Dintre celelate preparate din lapte, doar iaurt fac in casa, restul nu ma pricep ... Branza de vaci ale mele nu mai vor deloc, nici macar in papanashi . Eu am inceput sa le dau branza cu fructe cumparata asha amestecata, deshi nu e o idee prea buna combinatzia. Poti incerca s-o amesteci cu gem, eu le dau iaurt in aceasta combinatzie si le place.

Shtrampi eu am luat pe la 12-13 lei perechea, cei mai scumpi la 17 lei, dar aia mai de fitze. Pe la chinezisme sunt si 6-7 lei dar se scamosheaza un pic mai repede.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

La mine face mama toate astea, dar cand a fost plecata 2 saptamani, am facut si eu de s-a mirat maica-mea cand s-a intors si a gasit smantanica prospata si branzica; tot fan almete cu smantana e si A., mananca si cu lingurita singura din cutie; am sa vad cu gwm cum merge treaba desi nu prea i-am dat sa pape gem
daaaa , shtrampi se spune , bagasem dres in loc, pai de unde ai luat asa ieftini, ca eu mai intrebasem si pe la alte magazine si am vazut si la 50, 40 ron ; am mai avut si o pereche flausati , aia sunt super pentru geruri;
am mai cautat si o caciulita potrivita pentru acum, dar nu am gasit ceva cum trebuie, sau erau prea groase;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am luat shtrampi grosutzi din Real cu 28 lei 2 perechi si cu 26 lei 2 perechi din Takko, iar cu 17 lei din Kiabi. Din aia mai ieftini nu am luat inca, dar intentzionez sa fac un stoc pt pus pe dedesubt iarna. Eu nici pe colantzi nu m-am indurat sa dau 20 ron, am luat mai uratzei cu 10-11-12 lei de la chinezi. La noi chinezismele (de multe ori romanisme ) se vand in asha0zisele magazine de "marfuri confiscate".

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Am luat shtrampi grosutzi din Real cu 28 lei 2 perechi si cu 26 lei 2 perechi din Takko, iar cu 17 lei din Kiabi. Din aia mai ieftini nu am luat inca, dar intentzionez sa fac un stoc pt pus pe dedesubt iarna. Eu nici pe colantzi nu m-am indurat sa dau 20 ron, am luat mai uratzei cu 10-11-12 lei de la chinezi. La noi chinezismele (de multe ori romanisme ) se vand in asha0zisele magazine de "marfuri confiscate".

_

Sondaj de sezon

Real si Kiabi nu avem in Iasi dar merci pentru pontul cu Takko , e acceptabil oricum, eu i-am luat de la Z cu 28 ca mai aveam si sosetele de la ei si am fost multumita, dar sosetele le-am gasit la jum de pret, adica 5 ron; nici de mgazin cu marfuri confiscate nu stiu sa fie la noi, e bine ca aveti asa ceva, am inteles ca preturile sunt avantajoase;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Zic si eu
La Multi Ani Evyme!

Lorex eu i le dadeam asa cum sunt, le spalam si i le lasam pe masa sa se serveasca.
Cum faci siropul/sucul de catina?

Larisel si eu merg la confiscate de cate ori ajung in Cta, am gasit mereu cate o jucarioara interesanta. Mai e si cofetaria/laboratorul de langa, unde au mereu praji proaspete si f ieftine (cam la 1/2 de pret fata de Buc).

Eu in bucatarie am niste scaune f inguste dar inalte, se catara Mara pe ele intr-o veselie. La inceput mi-era teama sa o las singura in bucatarie, pe scaun. Acum se urca singura chiar si pe intuneric.

Dana super jucarioarele A, sa le stapaneasca sanatoasa!

Bea sper sa scapi cat mai repede de mancarimi . Cum mai e palatul, creste?

Ale1212xa cum mai e Dragos?

Mandra mea a suferit un accident cand am fost la Cta, si-a scapat pe picior o scrumiera f grea si a ramas cu o unghiuta vanata. Acum ma distreaza, vine toata ziua si-mi da unghiuta sa i-o suflu si sa i-o pup. Aseara eram la usa sa iesim afara si si-a scos incaltarea sa-i suflu "bubitza". Si face si o fatza de amarata, poate ii plange si ei cineva de mila. Tot aseara mi-a prins dermatograful si si-a tras o codita la ochiul stang.

De intalnire vad ca nu zice nimeni nimic, nu aveti chef sau nu aveti timp?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

buna!
noi venim cu vesti proaste de la ortoped... avem plat valg, o chestie care nu se corecteaza, doar se accentueaza, nu-i sunt afectate inca gleznele... va trebui sa purtam incaltaminte ortopedica pana la majorat... presupun ca Casa deconteaza o singura pereche, de restul cred ca se cheltuie parintii, cizme de iarna, papuci de toamna-primavara, sandale de vara... si piciorul va creste repede deci pe an o caruta de bani doar pe incaltaminte si asta e doar partea financiara cu care cred ca ne vom descurca onorabil... sa ma bucur ca totusi va putea merge pe picioarele lui? si ca uneori va mai putea si alerga (ca un ratzoi)?

of...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... si asa ca impresie generala... foarte neigienic Budimex... chiar n-au pe acolo personal care sa spele pereti-scari, ca e totul plin de praf si mizerie si cum copilul meu statea cu o maina in gura si cu alta pe orice si apoi le alterna, m-am indignat foarte, stateam cu servetelul umed pe-aproape dar mai de fiecare data ratam momentul schimbarii mainii si bagatul ei cu microbi in gura... la Stanciu ca la balamuc, dar se improspatau randurile foarte rapid...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... si asa ca impresie generala... foarte neigienic Budimex... chiar n-au pe acolo personal care sa spele pereti-scari, ca e totul plin de praf si mizerie si cum copilul meu statea cu o maina in gura si cu alta pe orice si apoi le alterna, m-am indignat foarte, stateam cu servetelul umed pe-aproape dar mai de fiecare data ratam momentul schimbarii mainii si bagatul ei cu microbi in gura... la Stanciu ca la balamuc, dar se improspatau randurile foarte rapid...

Ai fost la ortoped, la Stanciu sau la ambii doctori? La ce ortoped?
Noi am fost la Budimex doar la camera de garda, unde era f curat, vechi ce e drept, dar spalat si curat. Si la etj 2 in cladirea din curte - nu stiu daca e policlinica acolo sau ce e - la laboratorul medlife. Si ni s-a parut curat si nou. Poate voi ati fost in partea mai veche a spitalului.
Sorry de vestile proaste. Eu zic ca purtatul ghetelor ortopedice va corecta. Cum arata plat valg la picior? Kay merge, nu? Sa stii ca noua ne-a zis ortopedul ca pana la 5 ani piciorul copilului tot se formeaza si se tot corecteaza...deci nu dispera.
Poate un alt consult la un alt doctor.....sa va ajute....nu stiu, zic si eu.

Mergi la inceput

Citat:

_

Sondaj de sezon

Eu am cautat dresuri pt Dani si nu am mai gasit. Sunt numai pt fete
I-am cumparat in uichend de la C&A o salopeta de zapada cu 99ron. Aveau si geci la acelasi pret, dar e mai avantajos salopeta. Stiu sigur ca nu ii intra zapada pe la spate/burta. Si ne gandeam ca sub salopeta ar merge dresuri, parca pantalon ar fi prea gros sa ii pun. Dar....se pare ca baietii nu mai poarta dresuri
Trebuie sa ii mai luam cizme. Dar astept sa vina zapada. Noi asa suntem....vine frigul, hai sa luam geci, haine, etc...ca nu stiu cat mai creste pana atunci .
Salopeta e marimea 92 (adica 92cm) si ii vine numai bine, desi el are 87cm.
Asa...deci de unde iau dresuri de baiat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Zic si eu
La Multi Ani Evyme!

Lorex eu i le dadeam asa cum sunt, le spalam si i le lasam pe masa sa se serveasca.
Cum faci siropul/sucul de catina?

Larisel si eu merg la confiscate de cate ori ajung in Cta, am gasit mereu cate o jucarioara interesanta. Mai e si cofetaria/laboratorul de langa, unde au mereu praji proaspete si f ieftine (cam la 1/2 de pret fata de Buc).

Eu in bucatarie am niste scaune f inguste dar inalte, se catara Mara pe ele intr-o veselie. La inceput mi-era teama sa o las singura in bucatarie, pe scaun. Acum se urca singura chiar si pe intuneric.

Dana super jucarioarele A, sa le stapaneasca sanatoasa!

Bea sper sa scapi cat mai repede de mancarimi . Cum mai e palatul, creste?

Ale1212xa cum mai e Dragos?

Mandra mea a suferit un accident cand am fost la Cta, si-a scapat pe picior o scrumiera f grea si a ramas cu o unghiuta vanata. Acum ma distreaza, vine toata ziua si-mi da unghiuta sa i-o suflu si sa i-o pup. Aseara eram la usa sa iesim afara si si-a scos incaltarea sa-i suflu "bubitza". Si face si o fatza de amarata, poate ii plange si ei cineva de mila. Tot aseara mi-a prins dermatograful si si-a tras o codita la ochiul stang.

De intalnire vad ca nu zice nimeni nimic, nu aveti chef sau nu aveti timp?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Pupam buba fetitei sa treaca mai repede.

Al meu are bube mai mult sau mai putin imaginare pe picioare, v-am mai zis eu, pe care si le da cu crema seara, mi le arata, le pup, tot tacamul!!!

Mergi la inceput

Citat:

Ah uitasem ceva...

LMA carmita!

LMA evyme!

_

Sondaj de sezon

LA MULTI ANI FETELOR.

Sa mai treceti pe la noi!!!