Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!
Raspunsuri - Pagina 6
larisel spune:
Si eu am patzit ceva asemanator, doar ca mi-au aparut pe picioare jos dar dupa nashtere si ma mancau ceva de groaza. Au trecut de la sine fara sa le fac nimic (mai calmam cu mentol dar nu shtiu daca merge in sarcina) dar dupa vreo 2-3 saptamani cred. Sper ca la tine sa nu fie decat pishcaturi de tzantzari si sa treaca repede.
Sondaj de sezon
danasor spune:
Buna seara,
fetelor de aprecieri ;
adevarul e ca avem niste pufuleti perfecti, unii fac un lucru mai repede, altii altul , unii sunt mai iubareti, altii mai independenti, si tot asa, dar e minunat sa citesti 'cra'-urile despre ei
Bf de fapt ce te enerveaza la Dani? ca se urca pe scaun, sau ca vrea caisele? daca pentru caise, poti sa-i lasi 1 sau 2 in ambalajul original, restul le pui in altceva, si-l lasi pe el sa vada ca s-au terminat, la noi functie chestia asta; bravo lui ca stie ca obtina ce doreste, asa sa fie si in viata de om mare; si A. se urca pe toate scaunele, sau isi urca un fotoliu de burete pe pat, mai pune deasupra un scaunel mic si incearca sa se urce pe el... chestii de genul
Lorex cum a iesit lapticul? i-ai dat si Bobitzei? Am auzit si eu lucruri foarte bune despre Casutza Zanelor, daca nu m-as teme de raceli as da-o si eu la o gradi macar 2-3 ore dimineata; super ca poti sta si tu cu ea maine
Bea imi pare rau, dar nu stiu ce ar putea fi, da un telefon dr. tau totusi
Ana ce dragoste mare cu pisicul , cum stai cu cursurile? eu deja am obosit, e mare alergatura
Azi am fost in oras si i-am luat dresuri (asa se zice?- corapi cu totul), m-am minunat ce scumpi sunt, 28 ron , pana acum am avut primiti cadou, dar i-au cam ramas mici;
i-am luat si www.fatbraintoys.com/toy_companies/educohape_inc/educo_numbers_matching_puzzle.cfm" target="_blank">puzzle , si www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/carti-de-joc-educative.html#primele-cuvinte" target="_blank">carti de joc primele cuvinte, mi s-au parut niste jucarii interesante
o noapte linistita sa aveti
larisel spune:
Va las o cafelutza fierbinteee ...
Fug sa bifez ceva pe ordinea de zi pana mi se trezesc ne-motzatele... Oare cand voi impleti coditze? Chiar daca nu le-ash fi tuns vara, cel putzin Alenei nu prea i-a crescut parul nici inainte nici dupa tuns.
Sondaj de sezon
Beatrice1982 spune:
larisel nu sunt tzantari...sunt multe.....sima manca..o sa merg la dr sa vad......cica sa nu fie prurit de sarcina.....
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 33+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Ah uitasem ceva... LMA carmita! LMA evyme! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare Sondaj de sezon |
subscriu!!!!!!!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 33+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
larisel spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 larisel nu sunt tzantari...sunt multe.....sima manca..o sa merg la dr sa vad......cica sa nu fie prurit de sarcina..... _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 33+ cu Adam Eduard Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
Exact asha se cheama ce am avut si eu... mie mi-a aparut in maternitate. Offf... poate poti calma cu ceva mancarimea.
Sondaj de sezon
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor Buna seara, fetelor de aprecieri ; adevarul e ca avem niste pufuleti perfecti, unii fac un lucru mai repede, altii altul , unii sunt mai iubareti, altii mai independenti, si tot asa, dar e minunat sa citesti 'cra'-urile despre ei Bf de fapt ce te enerveaza la Dani? ca se urca pe scaun, sau ca vrea caisele? daca pentru caise, poti sa-i lasi 1 sau 2 in ambalajul original, restul le pui in altceva, si-l lasi pe el sa vada ca s-au terminat, la noi functie chestia asta; bravo lui ca stie ca obtina ce doreste, asa sa fie si in viata de om mare; si A. se urca pe toate scaunele, sau isi urca un fotoliu de burete pe pat, mai pune deasupra un scaunel mic si incearca sa se urce pe el... chestii de genul Lorex cum a iesit lapticul? i-ai dat si Bobitzei? Am auzit si eu lucruri foarte bune despre Casutza Zanelor, daca nu m-as teme de raceli as da-o si eu la o gradi macar 2-3 ore dimineata; super ca poti sta si tu cu ea maine Bea imi pare rau, dar nu stiu ce ar putea fi, da un telefon dr. tau totusi Ana ce dragoste mare cu pisicul , cum stai cu cursurile? eu deja am obosit, e mare alergatura Azi am fost in oras si i-am luat dresuri (asa se zice?- corapi cu totul), m-am minunat ce scumpi sunt, 28 ron , pana acum am avut primiti cadou, dar i-au cam ramas mici; i-am luat si www.fatbraintoys.com/toy_companies/educohape_inc/educo_numbers_matching_puzzle.cfm" target="_blank">puzzle , si www.edituragama.ro/carti-cu-activitati/carti-de-joc-educative.html#primele-cuvinte" target="_blank">carti de joc primele cuvinte, mi s-au parut niste jucarii interesante o noapte linistita sa aveti pui mic |
ce frumos raspunzi tu la toata lumea. Si la noi functioneaza chestia cu ambalajul gol. Da cred ca pe BF o exaspereaza urcatul pe scaune. Eu am noroc ca nu am scaune in casa. Doar taburetzi la bucatarie dar pe aia se teme sa se urce. Cand mergem in vizite se cocoatza si ea pe scaune.
F fain puzelul cu cifre. De unde l-ai luat? Bobitza are 3 asemenea dar cu animale si e plictisita de ele ca le face si cu ochii inchisi (vorba vine).
Mi-a iesit f bun lapele de soia. Pot sa-i dau si bobitzei?
Am facut ieri si suc de catina pt iarna. Vreau sa-i dau bobitzei cate o jum de linguritza pe zi. I-am luat si frc Goji dar nu-i plac.
Miremia, tu cum i le dai Marei?
Bea, sper ca ai rezolvat problema cu bubitele. Iti da Adam batai de cap..
Va multumesc pt aprecierea filmuletelor.
De cantat nu prea o prin ca daca vede c-o filmez se rusineaza si se prosteste!
O zi frumoasa va doresc!
danasor spune:
'neata
Larisel de cafea
Lorex , puzzle-ul e luat de la magazinul cu jucarii de langa locul de joaca din car4, au multe jucarii din lemn acolo si mie imi plac foarte mult, am ochit un aragaz frumos, mai maricel, poate la Craciun...; cred ca poti sa-i dai sa guste si ea lapte de soia, mai ales ca e facut de tine in casa, unde ai gasit goji, ca am dat si eu o cautare pe net si mi se par super?
Noi am gasit o super sursa de lapte, cumparam de la manastirea de langa noi cate 5 litri de 2 ori pe saptamana, si pot sa spun ca am asigurat necesarul de smantana, branza, iaurt si lapte, nu mai am nevoie sa cumpar din magazine; se cunoaste diferenta intre un lapte adevarat , nu se compara nici cu cel bio integral din cutie, imi pare rau ca nu am cumparat mai devreme;
Spuneti-mi si mie niste retete probate de crema de branza, as vrea sa-i inlocuiesc almetele cu ceva facut in casa de mine, sau cum mananca puii vostri branzica de vaci;
o zi buna sa aveti
larisel spune:
danasor Eu tot almette (doar varianta cu smantana) le dau. Dintre celelate preparate din lapte, doar iaurt fac in casa, restul nu ma pricep ... Branza de vaci ale mele nu mai vor deloc, nici macar in papanashi . Eu am inceput sa le dau branza cu fructe cumparata asha amestecata, deshi nu e o idee prea buna combinatzia. Poti incerca s-o amesteci cu gem, eu le dau iaurt in aceasta combinatzie si le place.
Shtrampi eu am luat pe la 12-13 lei perechea, cei mai scumpi la 17 lei, dar aia mai de fitze. Pe la chinezisme sunt si 6-7 lei dar se scamosheaza un pic mai repede.
Sondaj de sezon