Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Nu prea am inspiratie la scris in dimineata asta, am intrat sa citesc si...bine ati revenit Lorex si Larisel. Imi place cand scrieti ce ati mai facut si bineinteles ca imi place cand aud ca au inceput pufii sa vorbeasca.
Al meu nu vrea sa repete, nu ne imita in aproape nimic. Cu greu am reusit sa il fac sa repete cuvantul "Ploua", pt ca e obsedat de apa si vedea apa in curte si i-am explicat ca ploua, curge apa din nori, etc....si a zis un chinuit "pou". Zice "sius" la "sus", cand vrea in brate, "gata" intotdeauna, "da" si "nu" si normalele kk, apa, mama, tata, biba. Lui bebe mic din vecini ii zice "bibi".
Si pentru ca am auzit doar lucruri bune despre FastRacKids, l-am inscris si pe Dani. Vineri avem prezentare pentru parinti si apoi o lectie gratuita cu Dani.
Am vorbit cu o cunostinta, are o fetita de 2.5 ani si mi-a zis ca si-a dat drumul la vorbit cam dupa 3 sedinte la FTK. Sunt 10 sedinte, cate 1 pe saptamana, 600lei. De abia astept. O sa fie fun! Va mai socializa si salbaticul meu, poate il dezvat de muscat si zgariat. Cica sunt numai psihologi pe acolo si te ajuta in problemele pe care le ai.

Dani ma dispera cu trasul scaunului si urcatul pe el, atunci cand nu ajunge unde vrea. La chiuveta isi trage scaunul de mult timp, dar acum si-l trage la sertarul cu dulciuri. De unde nu primeste - si nu a primit niciodata - decat caise uscate, dar stie unde sunt, stie sa si le gaseasca singur.....trebuie sa le mutam locul. De altele nu se agata, ca nu stie ce sunt, dar dupa caise e mort....adevarul e ca sunt bune si ca i le-a tot dat taica-su de cand era mult mai mic. A gasit el unele bio, uscate la soare, nu stiu cum....cica nu au nimic in ele....dar sunt si ale naibii de scumpe....ma rog...pe Dani!

Asa, ma intorc la munca.

BEA- mai e o luna?!!! Ce frumos va fi dupa aia!!!!
Larisel - tot ma minunez de gemanutze...cred ca evolueaza mai repede gemenii, invata mai repede una de la alta...asa am eu senzatia. Asa e?
Lorex - super ca a stat cuminte la teatru, noi nu am avut inca curajul sa mergem la teatru. Cred ca am da banii degeaba, daca se sperie si vrea afara....plecam,nu? Deja la gradi? WOW...nu e prea devreme?
Ruxita - super evoluat Kay. Nu stiu de ce te tot "plangi" tu de el, dar mie mi se pare super evoluat din descrierile tale.
Daca i-a trecut Elei dermatita...inseamna ca a fost de la pisica. Nu iti mai fa mustrari de constiinta....e spre binele tuturor fara! Eu iubesc animalele, dar in curte, nu cu mine in casa.
Livia - bafta la doctor/operatie. Sa fie bine!

gata, chiar ma apuc de munci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ale Mersi pt cafea. Chiar merge super pe vremea asta mohorata...

rux Si eu ma tot pregatesc de teatru de papusi, dar am auzit ca nu prea e cu papausi ci cu actori care urla si se schelambaie in roluri de povesti... unii copii cica s-au speriat. Cred ca ma risc totusi intr-o zi.

bf Si in Constanta e FTK, dar la gradinitza la care se organizau "cursurile" nu mai erau locuri din august . Oricum, mi se pare scumputz... deshi cred ca se merita. Sa ne povesteshti cum ii va placea lui Dani.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Larisel - tot ma minunez de gemanutze...cred ca evolueaza mai repede gemenii, invata mai repede una de la alta...asa am eu senzatia. Asa e?

Nu cred ca evolueaza mai repede, ba dimporiva (de exemplu nu prea vorbesc). Doar la nazbatii fac intrecere. Poate intre ceilalti pufi par mai evoluate (deshi nu este asha) - vezi urcatul pe scara , dar sunt si mai "batrane" cam cu 2 luni fatza de ceilaltzi... poate de aici si evolutziile strict fizice par mai avansate.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna,

Merci Ruxita!

Am fost la gradi, deocamdata sunt super incantata de locatie si de educatoare. stiu ca se ocupa de copii ca mai am cunostinte care-si duc copiii acolo plus nepotzelul meu vampirashul - am fost la toate serbarile lui si m-a impresionat implicarea educatoarelor. Peste tot aud numai de bine. Casutza Zanelor se cheama.
Bobitza a stat cam serioasa, si mai mult pe langa mine. Dupa vreo ora parca s-a mai dezmortzit iar maine mi s-a spus ca trb sa stau toata ziua cu ea!
E mai scump in schimb fata de alte gradinite, dar asta e. Decat s-o dau undeva unde nu stiu cum se ocupa mai bine n-o dau deloc.
Si asa..eu pot sa mai stau cu ea acasa dar am dat-o pt ca am vazut ca ii place la gradi, ca evolueaza bine, invata repede, ii place sa cante!
Eu as sta cu ea acolo in fiecare zi

ma duc la bucatarie ca am pe foc lapte de soia.
Pt prima oara fac lapte de casa din soia. Doar ca n-am stiut cat de tare se umfla si acum am de facut lapte pana diseara. Deja am facut 4 litri si mai am pt inca vreo 3
am de dat la tot orashul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ca sa nu mai pun link aici la indemana oricui cu filmuletele bobitzei, trimit pe PM feteor active sau la cerere
Ma gandesc ca e mai simplu pt voi decat sa trimit pe mail, eu acolo intru din an in pashte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ca sa nu mai pun link aici la indemana oricui cu filmuletele bobitzei, trimit pe PM feteor active sau la cerere
Ma gandesc ca e mai simplu pt voi decat sa trimit pe mail, eu acolo intru din an in pashte!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

e super bobitza !!!

am s-o mai filmez si eu, mi-ai facut pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

f tare bobitza, spiciles! serios....si cand te gandesti ca parca ieri era/erau in burta...doamne, cum trece timpu....
cu pisica am si eu probleme, ca nu ii mai da drumul cand pune mana pe ea, si o mangaie, si o imbratiseaza, uneori o pupa...si matza e tare dragastoasa la randul ei.....se lasa cu lacrimi grele la despartire...

revin cu altele, am niste treaba acum

ps: danasor, anastasia!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Am vazut si eu filmuletzele... e bestiala...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am vazut si eu filmuletzele... e bestiala...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Subscriu!
Ce dagut numara , asteptam si cantecelele.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

help!!!!!!

mi-au iesit niste bubite pe pile..la incheieturi si subbrat..dar pe mana asa ....ma mananca si nu stiu ce poate fi

sunt simple chestii nu au nik in ele..multe si marunte....cam asa in grupulete..........ce poa sa fie?
sa ma duc la dr??????????

mersiiiiiiiiii

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 33+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput