Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
hello
azi am foat la cumparaturi...hainuta pt cristi si cateva bluze, l,a fel cateva bluze pt cata de 18 luni(alea de 12 sunt mici ) si o pereche de ghetute pt cata
yasmi, o ovulatie tarzie poate da teste negative si temp ridicata. Si eu cred ca o s aincep sa-i spal impreuna. Vara nu am vrut sa-i bag in aceeasi apa pt ca Cristi era mereu plin de praf si cu negru pe la unghii
cu cristi nu mai zic nimic ca pana la urma nu ma mai crede nimeni ca duc copilul la gradi
. maine sun dr si marti sau miercuri imi da avizul, apoi miercuri sau joi il duc.....sper
simo patutul de jos este cel de voiaj, acolo sta de mult timp..cam de cand a invatat fata sa stea in fundulet. sus are patutul ei din lemn.
azaz, bine ai revenit
fetelor Cata a mea de ceva zile se trezeste pt primul laptic pe la 8:00-8:30 si se culca la loc pana pe la 11:00 sper sa o mai tina programul asta ca tare imi place
. mai doarme 2 ore intre 2 si 4 si apoi sta treaza pana seara la 9.
roxy, poti ramane ffff ysir gravi daca alaptezi pt ca nu ai cand sa sti daca sau cand ovulezi. asa ca daca nu vrei bb acum foloseste ceva protectie . Eu cand il alaptam pe cristi am verificat la un moment dat colul si era putin deschis si moale, semn ca eram aproape de ovulatie chiar daca alaptam.
fug sa vad pozele cu nazdravanul lui Ally
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
ally, super tari pozele cu frumosul Edy. Are niste priviri criminale, cred ca esti cu zambetul pana la urechi in continuu cu asa nazdravan
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
mada....nu ma speria!! pai maine ar fi z 40 sau 41...cat de tarzie sa fie incat sa nu arate testele?? vad ca in seara asta au fost ceva semne...dar inca nimic ...se lasa asteptat...
lucas inca mai are destul de des 3 somnuri/zi. dimi daca se trezeste pe la 8 bea laptele si la 9.30 ii este somn iarasi. al doilea somnic este la pranz de pe la 12.30-13 pana pe la 16 iar al treilea e de pe la 18.30-19 pana pe la 19-20. daca sare peste somnul de dupa masa-seara atunci al 20.30 cel tarziu 21 doarme.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada....nu ma speria!! pai maine ar fi z 40 sau 41...cat de tarzie sa fie incat sa nu arate testele?? vad ca in seara asta au fost ceva semne...dar inca nimic ...se lasa asteptat... lucas inca mai are destul de des 3 somnuri/zi. dimi daca se trezeste pe la 8 bea laptele si la 9.30 ii este somn iarasi. al doilea somnic este la pranz de pe la 12.30-13 pana pe la 16 iar al treilea e de pe la 18.30-19 pana pe la 19-20. daca sare peste somnul de dupa masa-seara ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
yasmi, daca iti mai aduci tu aminte de la aspirante
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
citat din mesajul lui MaryM85 Irinuca daca vezi mesajul te rog sa imi spui si mie de unde ai comandat MEI TAI? ![]() mami fericita de ![]() |
Mary l-am luat de pe meitaibebe.ro (al nostru este modelul 84 din galerie). L-am primit joi prin posta. Sunt super incantata de el. Cred ca voi renunta la carucior. Este foarte comod, iar Dariei ii place foarte mult. L-am incercat vineri seara, la tara. M-am plimbat cu ea in mei tai afara in curte si in 15 min a adormit. Ce mi-a placut foarte mult este ca eu o incalzeam pe ea si ea pe mine. Afara era cam rece. Am pus si o patura pe noi si a adormit asa pe mine vreo ora, in timp ce eu stateam la masa la o vorba cu familia.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aZaZ/aZaZ.jpg)
aZaZ spune:
Am facut kk singur in seara asta URAAAAAAAAAAAAAAAA. Un pic cam tare dar nu conteaza. Important este ca de 3 sapt am facut kk numai ajutat. Multumesc inca o data pentru toate sfaturile pe care am sa le aplic imediat si sper sa fie cu succes. Stiam eu ca voi ma veti ajuta
pe toata lumea.
Sper sa mai pot intra de acum mai des mai ales ca Andrei merge la cresa si eu raman numai cu bb mic acasa.
Simona cum te descurci cu gasca de 3? Ca eu parca nu mai reusesc sa mai am timp de mine deloc si ma oftic deloc. Ce unghii sa imi fac sau ce timp de un film sau somn ... s-au cam dus vremurile astea de mult.
irinuca05 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi irinuca noapte nedormita dar macar te-ai distrat?? hai ca recuperezi dupa aceea somnul dar iti prinde tare bine cate o iesire nocturna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Ne-am distrat la nunta, ca altfel imi luam sotul pe sus si veneam acasa mai devreme.
Cu somnul e mai greu. Trebuie sa ma obisnuiesc sa dorm la comanda: "Daria a adormit. Irina treci la somn!"
![](icon_smile_big.gif)
Mereu am admirat si apreciat mamicile cu mai multi copii. Parca puterile unei mame se inmultesc direct proportional cu numarul copiilor
![](floare.gif)
Strumph astazi am facut si eu ca tine cu filmul si papa copilului
![](icon_smile_blush.gif)
![](bibe.gif)
Nah, ca s-a trezit printesa
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Va pup. Daca reusesc sa o adorm ma bag si eu repede in pat. Noapte buna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Buna seara, am primit si eu modem de la niste prieteni care au fost la noi in vizita. Mai bine zis mi l-au lasat pe al lor pana primesc eu pe al meu de la Orange sau se indura Romtelecomu de noi.
Brrrr ce frig e si noi n-avem caldura , abia luni vine ala cu centrala sa ne dea drumu.
Roxi si eu stiu o fraiera care a ramas gravida in timp ce alapta. Uita-te la diferenta de varsta dintre baietii mei Oricum eu sunt de parere ca o diferenta asa de mica nu este buna nici cand sunt copii mici si nici mai incolo. Este foarte greu si pentru mama si pentru copii asa ca sfatul meu ar fi sa mai astepti, dar oricum tu faci cum te indeamna pe tine sufletul si hormonii.
Strumphitza multumesc mult ca m-ai trecut in listuta. Piscoata ta e adorabila si am mai spus ca si mie mi se pare ca seamana cu tine.Nu te stresa cu diversificarea eu pe ai mei dupa 6 luni jumate i-am diversificat, ca asa s-a nimerit. Oricum nici acum nu ma grabesc. Si am mers foarte incet cu toate asa ca abia pe la un an le-am introdus carne si ou si din astea mai grele. In schimb i-am alaptat la greu.
L-am admirat si eu pe Edutu de Ally. Doamne la copilul asta nu-i stau bine ochii in cap si ce zambet smecher are. Imi aduce aminte de Vic al meu care a fost tot asa foarte greu de stapanit ca bebe dar si foarte distractiv.
Lavi ce culoare vrei sa dai la casuta?
Si Ilinca e mucioasa de o saptamana. O aspir, ii pun ser si colargol si ca homeopate ii dau hidrastis , ipeca si drosera, dar nu prea m-am tinut de tratament ca i le pun direct in gura si mai mult le scuipa sau le inghite prea repede.
Mi-e o ciuda pe mine ca n-am somn si dimineata la 6 sa vezi cum regret eu.
Ma bag la un dr. House ca pe ala sigur adorm. Sper sa duca netul sa nu stau un veac pana se incarca.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
irinuca05 spune:
I-am bagat suzeta si s-a potolit. Sper sa nu se mai trezeasca.
Si uite ca nu m-am dus la somn
Fetelor, dintre voi doarme careva cu bebelul in pat?
In ultimul timp imi place atat de mult sa dorm cu ea in pat, intre noi... Mi-e cam frica sa nu se obisnuiasca asa si apoi o sa-mi fie mie mai greu!
Prefer sa o am langa mine noaptea, desi cand dorm cu ea ma trezesc mult mai des sa vad in ce pozitie sta, in ce pozitie e sotul sa nu dea peste ea, unde e suzeta etc.
Azaz si noi aveam de cateva zile probleme cu kk. Dar am scos branzica din fructe pt 2 zile, am introdus para, am pus foarte putin morcov in supica si azi a facut kk de 4 ori, cu consistenta diferita, de la foarte tare la moale. De maine bagam iar branza ca nu vreau sa cadem in extrema celalata!
Acum chiar plec la somn ca oricum am ramas singura pe aici. Desi sunt sigura ca Daria se va trezi la ora 1 pt papa
Edit: uite ca nu eram singura! Hai Somleac in patut ca maine vom regreta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Mada, noua pentru raceala ne- a dat pediatra, ser fiziologic aerosoli, cate 1 ml dimineata si seara ( nu am reusit ca plange si se zbate de mama focului Maria) , 1 tub oscillococcin la pranz, 5 pic vitamina C, de 3 ori pe zi cate 1 pic de Vibrocil in fiecare nara si 2,5 ml Panadol dim si 2,5 ml Nurofen seara, asta si ptr ca i s- a albit gingiuta si se pare ca urmeaza sa se iepureasca.
Acum e bine Maria, nu mai curg mucisorii, as zice eu ca a trecut raceala, insa a racit tati. Sper sa nu ia si ei inapoi.
Am vazut poze minunate cu pui scumpi si dulci iar de aseara am coborat si noi patutul, asta ptr ca pana acum, din comoditate, nu il foloseam cat ptr cat dormea. Cum se trezea, o luam imediat iar in sufragerie avem tzarc. Oricum, Maria ja a inceput sa protesteze cand o pun in tzarc, ea vrea numai sa misune in 4 labutze, ideal si multumitor pentru ea ar fi in picioare.
Va pe toate si va doresc o saptamana usoara.