Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally ce nazdravan este Edy ia-i un ham din ala si tine-l bine. gata, de-acum trebuie sa stai mereu langa el, nu-l mai poti lasa nici o secunda singur. ma gandesc si eu cand o incepe Anastasia sa mearga nu o sa mai pot face chiar nimic, trebui sa stau numai langa ea.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

azaz dar de ce nu-i pui in supita si pastaranc, patrunjel, ardei, cartof, carnita? si fa-i supita mai subtiata nu chiar groasa.
daca ii dai san nu are nevoie de apa neaparat. eu asa stiu. atata timp cat este alaptat la cerere, apa nu este obligatorie. sanul tine loc si de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ai incurcat Andrele Roxy

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

ailed da

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

Multumesc pentru raspunsuri. Ei mananca doar suc de mar, para si portocala( cate 2 feliute), supita din cartof dovlecel brocoli si sfecla rosie. Morcovul l-am scos pentru ca in momentul cand am inceput sa ii dau morcoov pasat s-a constipat rau de tot. Acum ne pregatim sa papam si ananas si am vrea si un pic de carnita. Desi imi este cam frica un pic ciu carnea sa nu il constipe si mai tare. Problema la el este ca nu vrea sa bea lichide. I-am dat cu forta si ceai de musetel dar degeaba. Singurele lichide pe care le bea sunt ;laptele de la piept si sucul de fructe de dimineata care este in jur de 160 ml. In rest refuza total orice lichid. Dar am sa incerc si cum spune-ti voi. Cu un pic de iaurt.

de MARIA 13.01.2006; ANDREI 25.08.2009 si STEFAN 15.03.2011

ia baga-i tu pruna la fructe si spanac la legume..... , poate ai succes...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

da azaz si ce zice Roxy, si cartof si ardei..

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

fetelor, merg sa pregatesc supita.

Mergi la inceput

BUNA IDEE!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata! (stiu ca e deja 12, dar de cand cu piureurile astea, acum e dimineata...)
Noroc ca azi am facut piure de legume si pentru maine...
Ce vreme! Cred ca de-aia a dormit Petru 12 ore, de la 20.30 la 8.30 neintors!!! Si noi vreo 8 ore pe langa el...

Lavi, multumim mult pentru linkuri, sunt geniale!
Miki, da, ii dau la cerere, dar intelesesem ca dupa masa de legume/fructe voi ii dati lapte, fie LM fie LP. Cum il dati, la cerere toate, sau la ora mesei? Ca in timp trebuie sa ajungem sa avem 5 mese pe zi (noi asa aveam oricum cu LM), nu 5 mese si laptic la san pe langa, nu? ca altfel eu nu mai apuc sa fac nimic altceva, un pic de disciplina nu strica In plus, la el nu prea exista sa refuze sanul, n-am patit niciodata pana acum, cred ca si din ora-n ora daca i-as da tot n-ar zice nu (nu cred ca am eu atat lapte dar ma rog). Bravo pentru iuart si Ta-Ta!
Viss multumesc mult pentru raspuns!
Deea, ce fata mare si frumoasa ai. Si noi avem mingea cantatoare, de cateva zile i-am dat-o lui Petru si o adora!
Ally, bravo lui Edutu , e foarte avansat vad treaba! Petru sta in fundic mai cu sprijin, el vrea dar se dezechilibreaza sau sta mai mult dar aplecat spre in fata. In schimb in scaun de masa sta foarte bine in fund, se trage spre in fata (adica nu sta lat pe spatar) e foarte incantat. Noi nici nu l-am pus in fund decat in brate pana acum 10 zile. Dar vad ca nu suntem singurii
Roxy, sa stii ca si eu stiu de la moasa de dupa ce diversificarea ajunge la portii de peste 100 grame e nevoie si de apa sau ceai desi alaptezi exclusiv, tocmai datorita acestei tendinte la constipatie... Nu mult sa nu se umfle in gol.
Delia, o cafeluta buna iti trebuie!
Strumphi, tu nu mai zici nimic? Nu ne povestesti cum merge cu merele bune? Printesa si merele de aur!
Scrish cred ca e la munte si de-asta nu mai apuca sa intre, abia asteptam povesti noi despre Luca!

Am vazut si eu aseara poze frumoase cu puii pe Picasa, nu nominalizez fiindca sunt multe, dar au crescut asa frumosi si mari bebeii nostri!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

am pus supita la foc, am cateva vase de spalat dar daca nu tipa pot sa mai stea in chiuveta

fetelor, mancarurile din orez se fac din orez normal, nu? nu integral sau mai stiu eu de care. din orez de care mancam noi. si nu se mai paseaza , nu ? ca oricum este moale.

Mergi la inceput