Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

azaz..nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. la mine fetita a stat in fundulet bine si singurica pe la 8 luni. la 11 luni mergea singurica ff bine. imi pare rau ca aveti pb cu constip. incearca sa modifici alimentatia cat poti.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

azi va dau un ceai fierbinte(eu sunt la al doilea) ca a nins la noi.
daviss ai vazut bine, bine, a nins. nu ca m-as bucura, mai vroiam calduraaaaa....

s-a facut un frig, exact iarna este. aseara am iesit o jumatate de ora afara si am intrat bocna. noroc ca pe Anastasia am imbracat-o de iarna. ma cam ustura in gat cand inghit, beau ceaiuri sa-mi treaca.

miki stiu ca painea si covrigii au gluten de aia nici nu i-am dat paine deloc si covrig doar asa sa molfaie, de cateva ori.
dar chiar vorbeam cu mama, ea de mica mi-a dat mar cu biscuite, si erau biscutii aia normali, mari si patrati. nu se mai tinea cont de gluten si alte minuni. nici nu cred ca se discuta atunci asa ceva.

pisuc , madutza si ailed multumesc de raspunsul cu glutenul

yvy bine ca ti-ai mai incarcat putin bateriile. sa stii ca este posibil ca tati sa o adoarma si sa o linisteasca mai bine pe puiuta. pentru ca bebeii, cateodata, au nevoie si de partea masculina a familiei nu numai de mama.
eu am observat asta, cand vine sotul de la servici asa bucuroasa este, parca se bucura altfel ca pana atunci, se agita asa tare, da din manute si picioruse, chiuie...abia il asteapta pe tati sa o ia in bratica

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

pisuc poti sa-i dai san cand vrea dupa masa. eu o incerc si cu sanul dupa mese si daca vrea papa daca nu, nu si papa mai incolo.

ailed bravo pentru ta-ta si pentru ca a papat bine iaurtelul

eu i-am facut aseara branzica si i-am dat-o cu iaurt. asa i-a placut , a mancat tot.
in schimb, nu stiu ce a avut ieri ca nu a vrut supita decat vreo 40 gr. ori i-am dat-o eu prea repede si nu-i era foame..... oricum, a papat san la vreo jumatate de ora dupa supita aia putina pe care a papat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza?
Andra s-a trezit iar azi-noapte...
la 5 a si ras un bibe
a facut si kk
asa ca sunt zombieee
si barbatu la fel

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

pisuc poti sa-i dai san cand vrea dupa masa. eu o incerc si cu sanul dupa mese si daca vrea papa daca nu, nu si papa mai incolo.

ailed bravo pentru ta-ta si pentru ca a papat bine iaurtelul

eu i-am facut aseara branzica si i-am dat-o cu iaurt. asa i-a placut , a mancat tot.
in schimb, nu stiu ce a avut ieri ca nu a vrut supita decat vreo 40 gr. ori i-am dat-o eu prea repede si nu-i era foame..... oricum, a papat san la vreo jumatate de ora dupa supita aia putina pe care a papat-o.

roxy, multumim poate ai gura aurita si papa iaurt si zice tata,
dar nu eram noi

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

ailed noi ne-am trezit la 3.30, ce zici de asta? apoi am mai dormit pana la 8.

azaz si eu am mai auzit de copii care au stat mai tarziu bine in fundulet, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.
cu constipatia....cum a zis si bb_yasmi, mai schimba alimentatia, da-i fructe mai multe si fara branzica sau cereale, da-i-le simple. da-i para, prune, piersica, suc de morcov....

simona mie asa scurta mi s-a parut vara asta....parca nu m-am saturat de caldura si soare, ca niciodata. pana acum asteptam si zapada, frigul, imi placea ....dar acum vreau calduraaa.

Mergi la inceput

ailed nu voi?
dar ce-am citit eu? ia sa merg sa vad....

Mergi la inceput

am descoperit cine ....miki a zis ca Andra a zis ta-ta si papa iaurt
scuzati de incurcatura

ioanna bine ca ai descoperit cauza...dintucii. draguta de ea

Mergi la inceput

roxy la la noi la 5 a papat, dar s-a trezit si la 12.30 si la 3.00

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Ei mananca doar suc de mar, para si portocala( cate 2 feliute), supita din cartof dovlecel brocoli si sfecla rosie. Morcovul l-am scos pentru ca in momentul cand am inceput sa ii dau morcoov pasat s-a constipat rau de tot. Acum ne pregatim sa papam si ananas si am vrea si un pic de carnita. Desi imi este cam frica un pic ciu carnea sa nu il constipe si mai tare. Problema la el este ca nu vrea sa bea lichide. I-am dat cu forta si ceai de musetel dar degeaba. Singurele lichide pe care le bea sunt ;laptele de la piept si sucul de fructe de dimineata care este in jur de 160 ml. In rest refuza total orice lichid. Dar am sa incerc si cum spune-ti voi. Cu un pic de iaurt.

Mergi la inceput