Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

zic si eu START la bagajul de spital:
-am pus pana acum hainele lui bebe
-tre sa mai cumpar consumabile (crema sampon etc...)

moldoveanca, ce funny a fost Luca cu, culoarea bebelusului

32+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Adriana Ce ai folosit ca sa editezi pozele si sa "faci" acel jurnal? Ma gandesc ca e tarziu pentru un jurnal de sarcina, dar mi-ar placea sa am un jurnal cu primul an al lui bebe, si daca tot sunt in concediu...

Stiu ca s-a mai discutat o data, dar memoria ma lasa... voi ce marca de produse intentionati sa folositi pentru bebei (sampoane, ulei & stuff)? Am auzit de bine de nivea baby, weleda, sanosan. Habar n-am care in ce gama de preturi intra fiecare si care-s cum, si voiam ca saptamanile astea sa mai cumpar cateva chestii. Poate mai povestiti din experienta cu primul bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutzica spune:

Eu la Luca am folosit Hipp Bio dar nu prea se gaseste la noi,Sanosan,Klorane,Mustela si pentru ca in primul an a avut pielea f sensibila si facea bubite la baita am folosit un gel de dus de la Bioderma care a fost f bun si m-a tinut 1 an.
Eu personal am o problema cu produsele de la Nivea deci nu le recomand daca nu mi s-ar parea asa de incomod sa comand online as lua produse cosmetice bio-organice de pe net dar...acum caut Hipp si sper sa gasec.
Am mai folosit si sampon de la Bepanthene pe care l-am primit cadou la un tub mare de Bepanthene si am vazut ca au si acum promotie in farmaciile Tino cred,49 ron un tub mare+sampon.

34+ Mami de Luca si Iustin in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Eu tocmai ce am cumparat gama completa de la Bioderma ABC. Am oscilat intre Mustela si Bioderma dar avand deja o experienta placuta cu primul copil cu Bioderma am cumparat tot asta.

In alta oridine de idei: mi-e bine acasa. Abia astept sa vina ziua de marti sa vedem ce mai zice medicul si daca e asa de multumit ca mine.
Nu dorm decat 4 ore/noapte.

Ne-am hotarat la carucior (Bugaboo Bee) si la mobilierul pentru bebe dar inca nu am comandat nimic (noi cumparam de pe net).

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

baby_r asta noapte era sa mi se rupa apa. am fost la spital ca aveam contractii si pana azi am stat pe perfuzii. acum sunt acasa, nu am voie decat la baie, in reststyau in pat. mi-a dat tratament si daca isi face efectul ajungem la termen. bebe are 2300
daca se intampla ceva ne trim sms.
NE PUPA

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +34 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Pana iti raspunde Adriana - cred ca in Corel Draw se editeaza cel mai usor. Bine cred ca la o adica se poate folosi si Word-ul. Or fi si alte programe. Depinde in ce program te descurci tu cel mai usor.

Apropo de produse cosmetice pt bebei eu deja mi-am cumparat gama Avene Pediatril.
Lumea spue ca si Mustela ar fi o gama buna, dar am gasit asta pe net...

http://criticomamica.blogspot.com/2010/09/mitul-mustela.html

acum... Dumnezeu cu mila...

Citat:
citat din mesajul lui MoniQQ

Adriana Ce ai folosit ca sa editezi pozele si sa "faci" acel jurnal? Ma gandesc ca e tarziu pentru un jurnal de sarcina, dar mi-ar placea sa am un jurnal cu primul an al lui bebe, si daca tot sunt in concediu...

Stiu ca s-a mai discutat o data, dar memoria ma lasa... voi ce marca de produse intentionati sa folositi pentru bebei (sampoane, ulei & stuff)? Am auzit de bine de nivea baby, weleda, sanosan. Habar n-am care in ce gama de preturi intra fiecare si care-s cum, si voiam ca saptamanile astea sa mai cumpar cateva chestii. Poate mai povestiti din experienta cu primul bebe.

28+

Mergi la inceput

Of, Lia, Doamne Ajuta sa mai stea bebe in burtica si sa creasca, sa prinda forta!

Ai grija de voi...

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

baby_r asta noapte era sa mi se rupa apa. am fost la spital ca aveam contractii si pana azi am stat pe perfuzii. acum sunt acasa, nu am voie decat la baie, in reststyau in pat. mi-a dat tratament si daca isi face efectul ajungem la termen. bebe are 2300
daca se intampla ceva ne trim sms.
NE PUPA

bebelinul meu scump

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

brandusa, nu de mine e vb
de baby_r, o colega de odisee
mi-a trim sms

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

M-am prins dupa ce am trimis raspuns
M-am panicat si am scris la repezeala

dar, desi nu o cunosc, poti sa-i transmiti ca aceleasi ganduri le am si pt ea...

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

brandusa, nu de mine e vb
de baby_r, o colega de odisee
mi-a trim sms

bebelinul meu scump

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Nina am fost la cumparaturi si au reduceri la mothercare ,marks and spencer si chiar in boots la hainute pt bebe.

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

mercic de info, Oana , maine mergem si noi prin targ si ma opresc sa fac ceva cercetari

Nina, 29s+,

Mergi la inceput