Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sunt bucuroasa ca am reusit sa cumpar cam tot ce am nevoie ,le-am spalat ,calcat ,pus in gentutze sunt gata de plecare
Am vazut ca ati vorbit despre soti si eu cred ca nu o fac din rea vointa,sunt niste ametiti majoritatea.Al meu nu mi-a spus niciodata ca nu face ceva din ce-i cer dar trebuie sa-i ceeeer, ca altfel nu se prinde.Chiar mi-a spus acum sper sa nu te mai crizezi si sa-mi spui in fata ce trebuie sa fac,pe mine nu ma duce capu'
Vlad e bine ,ma intreaba in fiecare zi ce culoare are fratiorul lui bietul la cate natii vede prin jurul sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Nina am fost la cumparaturi si au reduceri la mothercare ,marks and spencer si chiar in boots la hainute pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumesc de mesaje

si eu zic , ca e frumos jurnalul de sarcina,...super idee..........

am un acidddddd de morrrrr

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 33+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutzica spune:

Multumesc frumos Corina pentru parola .Am vazut niste burtici si bebici superbi,si am adaugat si eu cateva poze

In ceea ce priveste epidurala eu mi-am cumparat-o din spital de la o asistenta la prima nastere si a fost 150ron,pentru ca nu am fost foarte hotarata sa fac epidurala(mi-era frica de intepatura in coloana)de data asta o sa ma duc pregatita.
Eu anestezia am facut-o la dilatatie 7-8 si nu am simtit nimic desi am avut si un mic incident si a trebuit sa ma intepe de 2 ori(se infundase acul sau ceva de genul),din motivul asta i-am dat doar 150ron intentionam sa ii dau 200.Si eu am putut sta pe spate,am avut o senzatie relativ cudata la administrarea anestezicului ameteala combinata cu greata dar a durat cateva secunde si dr. a zis ca e normal...dupa max 5 minute nu mai simteam nimic decat cand trebuia sa imping de asta am fost f incantata de epidurala.Singura durere pe care am simtit-o dupa epidurala a fost cand a facut epiziotomia dar cred ca se dusese din efectul anetezicului si desi imediat mi-a mai administrat o doza m-a durut si cand m-a cusut.Cam asta a fost experienta mea cu epidurala dar pentru nastere normala...

34+ Mami de Luca si Iustin in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am pus si eu cateva poze..........cu palatul.....

ati montat careva dintre voi patutul?
pe mine ma tenteaza....daca nu luna asta, dupa ce ma intorc de la control din primele zile din noiembrie, il pun.....

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 33+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

si eu as vrea sa il montam sapt asta la fel si masa de infasat ca sa se obisnuiasca Luca cu prezenta lor aici...eu am ceva e,otii de cum reactiona cand va veni fratiorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

multumesc celor care mi-au laudat jurnalul , ma bucur ca va place, sincer, chiar nu e asa usor sa faci poze in fiecare saptamana, eu o am pe mama care e cam disponibila si sta dupa mine, sotul meu nu mi-a facut niciodata poze in perioada asta (desi de obicei ii place sa faca), dar e si super ocupat, cand e prezent e obosit... ideea e ca a vazut paginile gata si m-a intrebat el cum de nu e pe acolo... pai cum sa fii, ii zic, daca nu stai la poze? dar cica macar sa scriu si despre el, sa nu creada fetita ca nu era si el prin preajma oricum, de atunci a mai participat si el la poze, in ultimele saptamani... azi a plecat sa se opereze de deviatie de sept, sper sa fie bine si usor si sa se recupereze repede si pe urma sa poata respira bine, fara sa sforaie, pentru ca atunci cand sforaie nu suport deloc... si nu stiu fetita daca e/ar fi fost afectata de sforait... chiar nu imi imaginez cata liniste trebuie sa fie cand doarme bebe, probabil depinde de copil, nu?

patutul si masuta de infasat noi o sa le montam saptamana viitoare candva, fiind in camera cu noi, parca e un pic ciudat sa le vad mult timp asa...cred ca m-ar apuca niste emotii care nu mi-ar mai trece

vad ca vorbiti de cumparat anestezie, de platit anestezist... eu chiar ma bucur ca nasc la un spital privat si n-am grija asta...

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 35s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

dragutele multumesc de raspunsuri o sa merg pe 20 0ctombrie la medic si sa vedem ce spune de raspunsuri,ma intreba cineva daca am mancat sau am baut ceva in cele 2 ore ,nu absolut nimic ,insa nu am mai fost la toaleta desii ma trecea.

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna ziua tuturor,

Adriana, frumos albumul fetiteti!
Legat de liniste...eu zic ca e bine ca bebelusii sa fie invatati inca din prima zi cu zgomotele.
La noi Radu a dormit cu muzica/radio, nu am vorbit in soapta langa el...locuim pe o strada f circulata (nici nu aveam cum sa il feresc). Stiu copii care au fost protejati de zgomote si f greu adorm...
Si noaptea cand se trezea bebelus fiind, aveam o lampa de veghe nu vorbeam cu el, il schimbam, alaptat si inapoi la nani (evident ca pupam la el...asa mai finut pt noapte sa nu creada ca e rost de joaca )

Legat de Elias - cred ca au "deal" cu cf2 (sunt si f apropiate), cand l-am nascut pe Radu la vreo 2 zile venisera multe femei de la elias.

Deutica, cati ani ziceai ca are Luca?

Legat de anestezie eu am avut rahie la anestezie, nu tin minte nici o durere, banuiesc ca la epidurala e acelasi principiu...asa ca mai mult frica decat o durere (profunda).

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (31 saptamani)

Mergi la inceput

are 2ani si o luna,cand va veni fratiorul va avea si doua luni

Mergi la inceput