Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
arleza spune:
Fetele care ati mai nascut cu epidurala am si eu niste intrebari daca nu va suparati.
1.Doare cand iti baga anestezicul in coloana?Sau cum face baga mai intai cateterul si apoi iti dozeaza anestezia parca?Eu asa mai auzisem.
2.Dupa ce iti face epidurala,cum trebuie sa stai,pe parti presupun nu.ca nu tre sa stai pe spate ca apesi pe cateter,ori ma insel?
3.In cat timp isi face efectul epidurala,adica dupa cat timp scapi de dureri?
4.Cati bani se dau la anestezist pt ca iti aplica anestezia epidurala,aveti idee,ca eu nu stiu cat sa-i dau?
Multumesc pt raspunsuri,anticipat.
33+ cu Sara Elena
Wildorchid spune:
Diana,esti o draguta, pup, merci :))))
Pai na, ce sa facem, e mai comod asa. Oricum eu nu ratez nicio oglinda si ma minunez in fiecare zi cat poate sa creasca burtica.
Emma 31 saptamani
ooka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arleza Fetele care ati mai nascut cu epidurala am si eu niste intrebari daca nu va suparati. 1.Doare cand iti baga anestezicul in coloana?Sau cum face baga mai intai cateterul si apoi iti dozeaza anestezia parca?Eu asa mai auzisem. 2.Dupa ce iti face epidurala,cum trebuie sa stai,pe parti presupun nu.ca nu tre sa stai pe spate ca apesi pe cateter,ori ma insel? 3.In cat timp isi face efectul epidurala,adica dupa cat timp scapi de dureri? 4.Cati bani se dau la anestezist pt ca iti aplica anestezia epidurala,aveti idee,ca eu nu stiu cat sa-i dau? Multumesc pt raspunsuri,anticipat. 33+ cu Sara Elena |
1. Eu nu'mi aduc aminte sa ma fi durut, dar totusi iti vira ceva in corp deci s'ar putea sa te si doara. Eu insa eram in travaliu care durea mai tare decit ce ar fi putut sa'mi faca ei mie cu anestezia, eu eram stresata sa nu ma prinda fix intr'o contractie, dar nu, a trecut super repede.
2. Poti sa stai pe spate ca nu se multeaza asa bine pe spate ca sa ii intrerupi fluxul, dar s'ar putea sa bat campii cu explicatiie, cert e ca am stat pe spate.
3. Pai repede, nu stiu sa spun, poate 10-20 minute, dar e bine sa mai stea anestezistul pe acolo deoarece s'ar putea sa nu prinda total, adica la mine pe stanga nu a prins si durea la fel, sau aproape la fel de tare. Plus ca daca mai dureaza pana nasti, iti mai face o doza ceva.
4. 200-250 ron, nu vaz de ce sa'i dai mai mult. Eu vreau sa dau 250 la anestezist la cezariana, mi separe suficient. Trusa se plateste separat, daca o platesti si nu o are spitalul. La voi poate chiar mai putin ca nu e bucuresti.
Acu' am si eu o intrebare, ieri, la doctor am intrebat ce sa iau pentru anestezie si mi'au spus (si el si asistenta) ca BRAUN pentru EPIDURALA. Chiar merge la cezariana? Stie cineva? Daca nu prinde cum mi s'a intimplat, o sa simt tot? Ce'o trebui oare sa iau?
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
madabout2003 spune:
Arleza:
1. Nu doare, cel putin pe mine nu m'a durut...am avut numai o senzatie neplacuta.. Inainte de a'ti introduce cateterul ti se face o anestezie locala.
2. Poti sa stai pe spate, cateterul e un fel de furtunas in cauciuc destul de flexibil, nu il simti..
3. Efectul e aprope instantaneu
4. Nu stiu...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 29+
madabout2003 spune:
Ooka nu stiu pe pielea mea, dar aici aproape toate ceza se fac cu epidurala...e drept ca am citit ca la tine n'a prins din prima...eu am simtit efectul imediat...
Edit: Ce mi se ridica parul in varful capului ca tb sa cumparati trusa, platiti anestezistul si asa mai departe... uff ce porcarie..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 29+
arleza spune:
OKKA,MADA saru' mana de raspuns.
OKKA,tot in Buc o sa nasc si eu desi sunt din Pitesti,la Polizu,deci preturile sunt la fel.
Dar eu nu inteleg ceva,de ce se fac si cezariene cu anestezie de epidurala,nu simti cand te taie sau iti baga o doza mai mare de anestezic?
33+ cu Sara Elena
arleza spune:
E bine pe de-o parte ca se fac si cezariene cu epidurala, ca asa daca e sa ajungem la cezariana(cele care vor naste cu epidurala)avem anestezicul nostru.
Cat costa setul asta Braun de epidurala,stie careva?
33+ cu Sara Elena
moldoveanca spune:
Salutare ,abia mai tine omul pasul cu voi
Noi la doctor nu am facut mare lucru ,masurat burtica luat sange pt verificare fier,verificare urina si palavragit cu moasa .Pe 26 oct ar trebui sa ma vada doctorita de la birth options si cred ca mi-am facut planul de bataie.
Astept ziua in care am dpn si cer sa mi se programeze cezariana pt a doua zi.Asa m-a sfatuit moasa asta pt ca tot i-am zis ca mi-e teama de inducere cu cezariana mea.Plan valabil doar daca nu ma apuca nasterea pana atunci.Aseara am avut niste contractii tare urate