Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
Beatrice1982 spune:
si eu vreau parola...please......
mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cat ati scris......eu clar nu pot tine pasul cu voi.........
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 33+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
tia_Mia spune:
neata mamicilor...dau o cu lapte si o cana de ceai de menta
foarte rau am dormit aseara...m-a durut stomacelul continuu...acum zic ca sunt putin mai bine
adriana foarte fumos este albumul....fetita voastra se va bucura enorm
sa aveti o zi minunata
Andreea 31+ Maya Maria
MINUNEA MEA
aris26 spune:
neata
si eu la cafea pe aici, ca de obicei cu voi
astept sa mi se trezeasca puiul, cel mare ca cel mic deja imi reorganizeaza organele interne.
daca nu s etrezeste singur in 10min ma duc peste el desi imi e tare mila pt ca l-a chinuit rau o tuse uscata aseara. nu stiu ce sa ma mai fac cu colectivitatea asta. si ma gandesc cu groaza ce ma fac cand o sa fie si un nou-nascut in casa
deutzica - felicitari pt eco. e clar ca o sa fie mai marisor ca fratele. las' ca-i bine.
dana - mi s-a parut mie ca tot la el esti dupa pozele de la eco.
ooka - de venit vine sigur indiferent de ora. asta o stiu pe probate si raspunde la telefon si la 3 noaptea, tot pe probate si nici nu se pune problema sa nu il lase sa faca cezariana ca are el grija. la mine si-a pregatit terenul din fisa de internare(aveam trecute acolo o groaza ca in caz de ceva sa aiba liber la cezariana de urgenta).
singurul lucru de care imi e mie frica cu eliasul e sa nu cumva sa fie plin fix atunci. eu am nascut pe 25 noaptea si pe 26 au inchis sectia pt ca deja era plin ochi la neonato. asta ar fi o probelama pt ca nu am nici un back-up plan
mama de mic +s31+
aris26 spune:
Sa mananci de regim inca 2-3 zile. asta inseamna fara lactate grase, fara supa cu carnea fiarta la gramada, fara fructe crude. mai mult legume fierte, carne fiarta sau fripta, paine prajita. multe lichide si nu carne grasa sau tocatura
si o sa fie bine
Citat: |
citat din mesajul lui tia_Mia neata mamicilor...dau o cu lapte si o cana de ceai de menta foarte rau am dormit aseara...m-a durut stomacelul continuu...acum zic ca sunt putin mai bine adriana foarte fumos este albumul....fetita voastra se va bucura enorm sa aveti o zi minunata Andreea 31+ Maya Maria MINUNEA MEA |
mama de mic +s31+
luny spune:
neatza... sa avetm toate o zi mai buna ca ieri...
Mateiul e bine, eu sunt cu nasul rau infundat de raceala...
pica, mi-a venit o idee, hai sa ne vedem saptamana vitoare intr-o zi frumoasa sa ne pozam una pe alta cu burticile.. numa sa fie copilul sanatos, sa fie la gradi!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ralu_t spune:
neata fetelor de la o cana cu ceai...
sunt varza, n-am voie sa beau cafea pentru consultul preanestezic, cica imi fac EKG ,mi-au zis ca nici cacao, nici cioco n-am voie... si eu cu tensiunea mea de genul 8-9 cu 5 sunt leshinata complet. am ametit descarcand si incarcand masina de spalat
moniq esti f frumoasa
adriana si mie mi-a placut tare mult jurnalul de sarcina. f bine ca v-ati gasit timp sa-l faceti.pe mine nu ma pozeaza nimeni...il mai intreb pe al meu daca-i e rusine cu nevasta-sa de nu-mi face niciodata nicio poza
aris in mod sigur are tut un plan de rezerva in caz ca maternitatea e plina. parca la cf2 mai mergea ori el, ori avea pe cineva care ii asista pacientele. eu n-am mai auzit sa fie eliasul full in ultima vreme.
albert bine ca ai mai bagat capul si pe la noi sa stim ca esti bine
tia incearca smecta. mie la sarcina trecuta mi-a dat gineco debridat, care cel putin pe parte de dureri, e formidabil. mi-a zis sa nu iau mult,cateva pastile pana se linisteste forfota din burtica. pe prospect zice ca nu e studiat in sarcina, eu m-am alarmat, insa am primit toate asigurarile ca e ok, se poate da unui bebe mic de la 0 luni impotriva colicilor.
deutzica felicitari pentru bebele grasan!
brambu e o scumpa S a ta. in ce priveste partea cu surioara care va veni cu fundita de cadou de la maternitate, daca imi permiti un sfat, nu pune planul in aplicare. fetita ta cea mare e la varsta la care viseaza sa aiba un bebe al ei (sa fie ca mami, sau mai bine zis in locul lui mami), dar un bebe primit "in dar" de la tati al ei (eternul complex oedip)...fantasma asta nu trebuie sa fie sustinuta in vreun fel in planul realitatii de catre ceilalti. e surioara ei, nu cadoul ei, nu bebele ei. voi nu ati mai facut un copil pentru ea, ci in primul rand pentru voi, si asa e cel mai sanatos (pentru evolutia ei ulterioara) sa ramana lucrurile. puteti sa-i spuneti in schimb ca uite ce noroc, ca anul asta de ziua ei, sa vina la petrecere si surioara (eventual cu un cadou), sau altceva de genul asta...care sa o faca sa se simta importanta intr-un moment in care atentia va fi indreptata catre cealalta fetita..sper ca nu te superi ca mi-am permis sa ma bag
gata, ma duc sa-mi calc ceva, sa fac un dus si sa purced la cheltuit bani , semnat contracte si facut ekg-uri. sper sa nu leshin de tot pana la ora 12
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 35+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...
alinuknuknuk spune:
'neatza si multu de cafea!
ooka te-au napadit hormonii si emotiile, nu? ai incredere in doctor! tre sa stie el ce face, nu degeaba este atat de cunoscut! daca eu sunt full de emotii cand ma gandesc ca mai e putin si incepem sa agitam motatele....dar pai tu, ca mai ai cateva zile. CURAJ
tia, sper sa te simti mai bine azi si sa scapi de starea aia. da-i cu banane si incearca sa te feresti de cruditati (altele decat banane) pana iti trece.
of si acum am uitat...recitesc si revin
32+ Luca Eduard
aris26 spune:
luny - asa, si rezolvam si cu pungile de la ikea
ralu - sper sa fie asa. oricum de cand cu toate spitalele private s-au mai imprastiat pacientele...sper sa nu mai fie coada la elias si sa ai dreptate
asta cu surioara cam asa e. si eu peste tot unde am citit asa am gasit, ca trebuie sa inteleaga cel mare ca bebelusul nu e PENTRU el/ea.
al meu mai noi a luat un urs in primire care cica e surioara lui de jucarie si are grija de ea, ii da sa manance trancane toata ziua cu ea, ii arata jucariile, o intreaba ce ii place si cum ii place, o linisteste cu shh shhh
mama de mic +s31+
aris26 spune:
ralu - ai gasit bustire la debenhams? ca trebuie sa ajung si eu pt chilotzi cu fund ca nu am nici macar o pereche. nu stiu ce am facut cu cei de la sarcina trecuta, dar oricum cred ca ar fi mari de data asta...si niste bustire imi mai trebuie si shosete ca si aici stau prost...cred ca plec si eu la cheltuit bani dupa ce rezolv un fiscal la primarie
ah si nici fi-miu nu mai are pantaloni de bumbac pt gradi si chiloti trebuie sa ii mai cumpar ca daca am scapat de pampersi a inceput circul cu chilotii
mama de mic +s31+
Wildorchid spune:
Neata, fetelor, va pupam si noi si va uram o zi frumoasa.
Buhuhu, ce ciudat, aseara am visat tot procesul nasterii, pe bebe, alaptatul...M-am trezit cam speriata desi totul in vis era ok.
Emma 30 saptamani