Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
dana84 spune:
buna...
brambu mercic pt parola
ooka si eu tot la tutu merg...am fost marti si acum m-a chemat peste 2 sapt ... si eu ma gandeam cand m-oi duce sa-l rog sa programam ceza asa ptlinistea mea...dar daca pe tine te-a tratat asa...cred ca o las balta...desi urasc sa traiesc asa intr-o incertitudinde mai ales cand este vb de cel mai important si mai frujmos moment din viata mea.tu tot ceza faci?
34+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
corina_s spune:
adriana ff frumos jurnalul de sarcina
eu nu prea am reusit sa fac poze in fiecare saptamana..doar la cateva diferenta..si sigur mai tarziu o sa imi para rau..dra asta e
altesa vorbeste si cu dr sa te lamureasca cu valorile
eu am avut asa: 85 prima, 155 la 1 ora si 127 la 2 ore si a zis ca sunt ok valorile
din ce m-am uitat si eu max trebuie sa fie cam 120..unii accepta pana la 140
ela mai are si el zile linistite..eu nu prea le-am prins pe alea
ce bine ca intri in concediu
30+
ooka spune:
salu
Dana, da, tot cezariana, ca n'am voie normal. Insa eu n'am interpretat rea vointa ce a facut el azi, sau ca nu a vrut sa ma incurce, pur si simplu se gindeste la bebeloaie. Asa am interpretat eu. Apoi, ce vina are el sau bebe, ca am ditai colul de 3,76cm, indicele pe artera sau cum ii spune ombilicala e minunat ca si pana acum, bebe oricum nu apasa pe col, colul e oricum inchis, lichid banui ca mai e ca se misca, desi e in aceeasi pozitie insa se misca bine si vizibil cu toata burta, etc.
Aia e, el oricum e pentru bebe, nu pentru psihicul mamei sau programul lui, cel putin asa am dedus eu.
Apoi, de venit o veni, mi'a spus sa'l sun daca se intimpla ceva mai devreme, daca nu, m'o naste si pe mine careva la elias sau unde o fi daca astia nu's dispusi la cezariana. Mai am inca dosarul de la fistula (adica daca m'o pocni mai devreme il iau la mine) si cred ca nu risca nimeni o lasare in plata domnului cu nastere normala. Aia e, rabdare si cind o vrea Dumnezeu o vedem si noi pe cea mica, sanatoasa sa fie.
Daca nasteai normal nu stiai cind era asa ca incertitudinea tine de tine, nu de evenimentul in sine, eu voiam sa scap, nici eu nu stiu de ce, dar pur si simplu, parca as fi mai linistita cu ea in brate.
plus ca acu' am vazut, tu ai 34, poate sapt asta faci 35 ca nu stiu sa interpretez, eu sambata fac 37 implinite si tot nu mi'a dat o data certa, mi'a spus doar ca de luni intr'o saptamana sa vin la el si in saptamana aia si nasc. Bineinteles ca o sa incep cu milogeala, dar daca are efect, urmeaza sa aflu abia atunci. Eu si pe sofia am nacut'o la 38 fix, dar a fost inducere ca si ea ar mai fi stat o saptamana cred cel putin.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
MoniQQ spune:
Am adaugat si eu poze pe Picassa. Cu niste kile in plus ca sa le mai balansam pe balerinele de ralu si aris.
Si am vazut poze noi - foarte foarte cool jurnalul de sarcina al Adrianei.
deutzica spune:
Raspund si eu cam tarziu(sper intre timp sa nu mai fie nevoie),pentru probleme cu stomacul mai poti manca si supa de morcov,carnita la gratar(de preferat piept de pui),banane,branza de vaci slaba,mar copt si nelipsitul ceai de menta,la Luca da rezultate f bune .
Noi am fost azi la dr. si l-am vazut pe piciul mic e bine si se pare ca va fi mai maricel decat fratiorul lui,are 2650gr iar Luca a avut 2700gr la nastere
Si am si o rugaminte,cand e cineva prin zona vreau si eu parola de la picasa ca m-ati facut curioasa si vreau si eu sa vad niste burticute frumoase
Intre timp ma duc sa ma bag la somn ca baietii mei dorm de ceva timp
34+ Mami de Luca si Iustin in burtica
albertje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA fetele care a-ti facut testul de toleranta la glucoza a-ti putea scrie aici ce valori v-au iesit? eu am avut asa prima intepatura 88 a-2-a 153 a-3-a 143 asistenta mi-a zis ca ultima trebuia sa fie sub 120 la voi cum este? 26+ cu |
valorile maxime sant : 90 pe nemancate incepand cu ora 22 a zilei precedente,180 dupa o ora ,155 dupa 2 ore !
eu nu vad nimic iesit din comun in valorile date de tine .
mie mi-au iesit 71/154/113 . am fost la diabetolog ,nu la orisice cabinet sa aud pareri neavizate ! nu iti face griji ,ca nu se pune problema de diabet gestational.sarcina usoara in continuare ,atat tie cat si tuturor mamicilor de pe acest topic !
scuzati-mi lunga absenta ! va mai citesc din cand in cand ,dar mai greu cu postatul ...
vine bebe
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_2610 Bebelusa mea sughita chiar acum :) Frecvent simt niste miscari micute, ritmice, care nu seamana cu loviturile, mie chiar mi se pare ca sughita. voua vi se intampla asa? ooka - se pare ca pana una alta eu raman prima pe lista de programari? --------------------------------- asteptand-o pe Ema Irina , 35s + |
al meu sughite zilnic de vreo 3 ori/zi cate 10 minute minim, de mi se zgaltzaie toata burta...........cateodata ma dispera...il apuca si noaptea...
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 33+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!