Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

........tocmai ma pregateam sa spun ca e posibil sa cad intr-o depresie pre-partum (daca o exista asa ceva).... da' m-ai facut sa rad sanatos...
la inceputul sarcinii ma gandeam, multumita de mine "uite ce bine rezist eu la pofte si cat de sanatos mananc"... apoi m-am lasat de fumat si am inceput sa bag dulciuri, evident... acum incep sa am pofte suplimentare ...

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

brandusa ...e un subiect delicat...nu provoca discutii de-astea .
stii cum e acum daca maninci dulciuri mai conteaza o pofta de kfc

chiar sunt curioasa cate mamici de aici nu maninca dulciuri mai ales acum in perioada asta. recunosc ca nu exagerez..eu comparativ cu sarcina trecuta maninc mult mai putine dulciuri..dar maninc si eu din cand in cand!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (31 saptamani)

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ce? cum?..a pomenit cineva de dulciuri?
unde sunt?

eu de cand sunt in concediu parca fac mai multe prajituri, tarte..ceva dulce nu conteaza.. decat mancare

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Oauu fetelor chair ca ne apropiem cu pasi repejori
Produse pt bebelus recomand cu cea mai mare caldura Weleda sunt minunate si se gasesc usor acum in tara si la farmaciile Donna(in Iasi cel putin se gaseau)
Ce mult m-as bucura sa aud de un VBAC la odisee poate ma mai linistesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Aseara am mancat mancare indiana pui Biryani nu stiu daca va place dar eu sunt innebunita dupa mancare lor ,mi-a fost teama ca o sa-mi fie rau dar nici macar arsuri nu am avut si e iuteee si are sute de contimente.
Am fost mult mai cuminte la sarcina cu Vlad in privinta mancarii si bauturilor carbogazoase,acum mi-am facut de cap insa nu prea ma dau in vant dupa duclciuri.Iubesc fructele ,mananc kg intregi de fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

seara buna

eu am avut o zi super grea...ma simt sfarsita. pana si tastele le apas cu un singur deget
sper sa am mai mult chef si putere maine. deocamdata am vrut doar sa ii transmit si eu Carolei un mesaj de incurajare

noapte buna fara contractii, arsuri, insomnii si plimbari la wc

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Pup, Aris, noapte buna

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

Baby, Carola, Doamne ajuta sa mai stea puii in burtica! un gind bun pentru fiecare

Aris, ia si tu o floricica sa'ti revii!

Ralu, ma bucur ca toate is bune la tine, sper ca o sa ai zile numa bune de acum!

Noi suntem cu listele, cu trusa de anestezie, maine vreau sa iau sa fac tampoane si eventual inca o camasa doua. Si ardei capia si rosii sa mai fac una alta, ca daca nasc, nu mai are cine. Mi'a fost cam rau azi de la raceala, dar am luat niste laptisor de matca pentru mine si sofica, eu niste vitamina c cu macese, catina si alte alea si bag niste propolis si sper sa fie bine, ca n'am timp de bolit.

Maine vine preotul sa sfinteasca barlogul, ne pregatim...

pat nu avem noapte linistita si usoara!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

moniqq, eu folosesc un program care se cheama PhotoImpact, dar orice program pentru design grafic merge, de obicei cel mai folosit e Photoshop...si mai folosesc Adobe Lightroom pentru prelucrat fotografii. In Word cred ca ar fi un pic mai greu Un jurnal pentru bebelus suna foarte bine, si eu planuiesc unul, sper doar sa mai am timp pe urma...

nu stiu cine intreba de produse cosmetice, eu am cumparat weleda, pentru ca dupa cate m-am interesat astea le-am preferat, dar ramane acum sa le testez pe fetita, eu sper sa-i placa, mie in general imi place orice e cu galbenele

ralu, ce rasturnare de situatie! deci e foarte probabil sa greseasca uneori ecografele astea, nu? eu oricum nu mai fac nici unul pana nasc, sper doar sa fie bine, eu tare am senzatia ca fetita mea creste mult zilele astea...

carola, baby_r, si eu sper sa mai rezistati un pic

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 35s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buna fetiliii

in primul rand vreau sa-i transmit lui baby-r multa sanatate,sa stea bebe acolo la mami in burtica cuminte ca nu mai are mult pana ajunge la termen..

raludraga mea , felicitari pt rezultatele bune de azi de la dr...vezi ca fetita este bine si se dezvolta cum trebuie si este sanatoasa...te pupi si sa nu te mai superi

ooka este foarte bine ca tutu trage de timp cat poate ca sa-l scoata pe bebe cat mai tarziu...eu il apreciez f mult pe acest dr pt ca datorita lui am acum minunea asta in burtica doar ca din cauza emotiilor pe care le am in legatura cu nasterea adik operatia de ceza cred ca mai imi ia Doamne Doamne mintile....

fetelor va rog mult daca se poate sa facem o listuta cu bagajul pt spital pt ca eu zici ca sunt nebuna si ca mi s-au sters creierii cu bagajul asta...imi este frica sa nu omit ceva important...asa ca daca sunteti dragute ajutati-ma si pe mine cu o listuta pt mine si una pt bebe...valabile in elias

34+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

uite Dana ce incropesc eu pentru bagaj:

- camasi de noapte - 3 bucati
- lengerie intima (prefer sa iau niste izmene mai mari de la sofia ramase, de bumbac) vreo 7-8 bucati
- niste sosete in caz ca ma apuca frigurile
- o pereche de papuci
- bustiere de alaptat - 2 bucati
- tampoane de san - vreo 10 bucati
- niste pungi, ca cine stie la ce imi trebuie
- tampoane facute - vreo 20 bucati
- o crema pentru sani - am o mostra de la medela, aia o iau
- iau si pompa si eventual biberonul de la medela calma baby, ca sa suga mai greu din el sau nu se obisnuiasca bebe
- trusa epidurala
- prosop mic - 2 bucati
- prosop mare - o bucata
- perie par, ceva de prins parul, sapun, ceva de buze, deodorant, o crema ceva, in caz ca ma pocneste cremuitul, sa am
- niste fasa sterila si betadina, in caz ca mi'o trebui
- apa pentru la terapie intensiva
- bani
- kit-ul de celule
- dosarul cu analize
- actele mele, o carte de identitate ceva
- telefon si incarcator

le-as organiza in doua bagaje, unul pentru inceput si unul pentru salon

pentru bebe
- scutece de unica folosinta - vreo 24 bucati - puse in pungi de cite 8 bucati
- sanosan - sapun aici mai trebuie ceva dar nu stiu ce, nu stiu daca bepanthen sau stiu io
- haine pentru iesit din spital
- cercei
- o paturica si ce mai trebuie

cam atat ca altceva nu'mi vine in minte. Halat am inteles ca nu'ti trebuie, nici n'am gasit ceva ieftin si pe plac, deci nu cumpar. Daca ai adaugiri spune sa completez si eu.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput