Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
cristi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusa76 Apropo de mancare/bautura "sanatoasa" Atata m-am ferit (in primele 3 luni cel putin) de branza/lapte ne-pasteurizata, ceaiuri, conserve, pesti cu mercur, ficati... ce mai era?... ma rog... Acum m-a pocnit un chef turbat de junk-food! Ceva gen KFC ...f picant ... si spalat la sf. cu o bere (cu alcool) sau macar o Cola (desi nu ma omor). Si cand ma gandesc ca daca voi alapta (doamne ajuta!), chiar ca n-o sa mai bag asa ceva, cel putin inca 6 luni... Mai bine ma duc sa-mi fac niste cartofi prajiti... 28+ |
si ce te opreste acum?. eu am prestat Mc si cola in sarcina asta (nu exagerat)...
Dupa ce nasti vei avea si tu grija!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (31 saptamani)
luny spune:
Carola, rabdare si nervi de otel, o sa fie bine!
ma gandesc si la baby, sper sa mai stea bb ceva timp in burtica..
ralu, ce vesti faine! tare m-as bucura pt tine sa nasti normal, dar daca e musai, nu-i bai nici cezariana aia, important e sa fiti bine! haideti sa ne vedem saptamana viitoare..
ce ziceti de miercuri, eu as putea atunci, oricand, ca-s singura acasa... cand sunt baietii, e mai greu de iesit..
miki, mult succes, sa dea Dumnezeu sa se intample minunea cat mai repde si pt tine!
brandusa, si eu am pofte d-astea, deochiate... evit cat pot, dar mai scap pe langa, acuma, ca se intampla o data la nu stiu cat timp, nu e o tragedie.. consider ca e important ca in general sa mananc sanatos, dar oameni suntem, nah...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
corina_s spune:
ralu bravo, vezi ca bebe e bine
miki ma bucur ca ne mai scrii si iti doresc sa ne anunti cat mai repede ca bebe e in burtica
30+
cristi07 spune:
Baby, sa stea bebelushul cat trebuie in burtica!
Ralu ce bine ca ai venit cu vesti bune!
alinuknuknuk spune:
carola hai ca o sa mai stea bb acolo exact atat cat are nevoie!
ralu ce noutati minunate!!! doua saptamani! nu pot sa cred!
ma bag si eu la ieseala, nu as putea marti dupa amiaza ca parca atunci am programare la dr. dar in rest nu cred ca ar fi o problema.
brandusa, si eu am baut azi un pahar de pepsi, ca mi-a fost pofta! n-o fi bai. oricum am mai tras si eu cate un Mc din cand in cand.
32+ Luca Eduard
cristi07 spune:
Carola, tine bine bebele acolo! o sa fie bine ai sa vezi!
brindusa76 spune:
cristi, luny, alinuk... bun, deci nu sunt singura cu pofte d'astea...
dar probabil ca voi nu mancati prajituuuuuuuuuuri
28+
cristi07 spune:
brandusa ...e un subiect delicat...nu provoca discutii de-astea .
stii cum e acum daca maninci dulciuri mai conteaza o pofta de kfc
chiar sunt curioasa cate mamici de aici nu maninca dulciuri mai ales acum in perioada asta. recunosc ca nu exagerez..eu comparativ cu sarcina trecuta maninc mult mai putine dulciuri..dar maninc si eu din cand in cand!
Bianca77 spune:
fetelor, deci asta e ritmul la scris de-acu inainte?
Adriana f fain albumul tau de sarcina.
Luny, sanatate multa Mufului. E nasoala rau otita, spun din proprie experienta!
Deutzica, cu intarziere, bine ai venit in grup. Faine pozele!
Albertje draga, mai traieeesti? ce face bebelina?
Lia multumim de vestile despre Roxana, chiar ne intrebam pe aici ce-o mai fi cu ea, ca n-a mai intrat de vreo 2 luni. Sanatate multa din partea noastra
Anna, sa inteleg ca nu mai mergi la servici? te odihnesti?
Ralu, hai ca esti tare! Felicitari pt asa vesti! te mai linistesti si tu acum dupa toata nebunia din ultima vreme!
Carola, de consolare sa iti spun cum a fost la mine la consult ieri. Si la mine fata e maricica, tot cu o saptamana mai mare, se dezvolta bine. La consultul de data trecuta imi spusese dr ca am col de 3 cm, nimic de panicat, dupa el. Totusi, ieri l-am intrebat cum mai e cu colul, iar el f relaxat mi-a raspuns ca in faza in care sunt acum nu prea mai conteaza pt ca si daca s-ar deschide, nu mi-ar mai da nici un fel de medicament/tratament, etc., ca sa o tina inauntru. Bine colul meu e inca inchis. Dar acum si daca s-ar intampla sa fie, nu mai e asa o tragedie. Eu am venit f usurata de acolo. Ma simt la capat de drum, si inceput de altul... Sa fii linistita!
34+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusa76 cristi, luny, alinuk... bun, deci nu sunt singura cu pofte d'astea... dar probabil ca voi nu mancati prajituuuuuuuuuuri 28+ |
ha! nu trece ziua fara ceva dulce!! prajituri, placinte, chestii de patiserie, orice!! chiar las mancarea ptr dulciuri..
noroc ca nu se vad f tare, la cate mananc, nu stiu cum de se intampla asta..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!