Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Buna fetelor...nu stiu daca ma mai tineti minte,am fost si eu alaturi de voi pana la 12 saptamani dar tot nu am incetat sa va citesc si sa traiesc alaturi de voi aceste clipe minunate chiar daca mie nu mi-a fost inca dat sa fiu mamica...
deocamdata de 2 luni incercam sa fim iar parinti dar deocamdata nu prea ne-a iesitoricum nu ma pierd cu firea pt ca nu stiu sigur emotional cat de pregatita sunt sa reiau o sarcina,sunt momente cand imi doresc din suflet si momente cand mi-e frica...
In fine...eu de fapt intrasem sa va spun ca va citesc zilnic si ca va urez asa pe ultima suta de metrii sa aveti o nastere usoara si sa va bucurati de bebicii vostri si o sa va tin pe rand pumnii.
Va multumesc pentru ca in fiecare zi imi inseninati ziua cu aceste momente unice pe care le traiti.
Si daca nu e cu suparare poate imi dati si mie parola de la contul comun sa ma pot delecta si cu burticile voastre.
Va pup cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

am fost la eco. Bebe e bine, i-am vazut si un pic din fatuca. Avea pumnul pe fata si nu ma lasa. Dr s-a chinuit sa il prinda si imi tot arata fruntea, nasul, ochii... dar eu nu reuseam sa le inteleg .

are 2600grame si este cu o saptamana mai mare. Din pacate pe mine ma apasa pe col iar firul este in tensiune. M-a chemat si saptamana viitoare sa vada cum e si dc ramane asa mi-l scoate mai devreme. Nu a vrut in nici un fel s imi spuna ce se intampla daca se rupe colul. Bine, stiu ca nu se intampla nimic bun si e naspa, dar voiam sa imi explice. Mi-a spus ca la varsta asta de sarcina (35 sapt si 4 zile, cum considera ea) organele lui bebe sunt formate si se poate descurca singur. Cica acum mai sta ca sa ia in greutate. Deci, nu mai am voie sa ma ridic din pat :(. Am intrebat si eu de epidurala si mi-a zis ca acu,m spitalul are de toate. Daca o iau de la spital trebuie sa o platesc? Adica sa ii dau anestezistului spaga mai mare?

Eu am patutul montat deja dar e in sufragerie ptr ca momentan nu am unde sa il pun in dormitor.

Am emotii sa nu se intample ceva cu colul. Sper sa nu nasc inaintea ta, ooka.

34+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

s-a ingreunat puiutul, d-aia
offfffffffff
sa nu te mai ridici din pat decat la baie
si cum mi-a zis suciu, cu pasi mici de japoneza
si mie imi e frica de ruperea colului

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +34 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Bine Ralu!!
deci mai avem si vesti bune pe ziua de azi, la odisee!

11 zile avans?! Pai asta inseamna ca Luiza are aproape 37 saptamani ...nu? Eu asa traduc...
Deci esti aproape la termen

Sa dea DD sa nasti cum vrei tu!

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

am revenit de la maternitate, am facut toate testele pamantului, ekg, ctg, analize, intalniri cu anestezisti si neonatologi...m-au capiat.am stat de la 11 la 3:30 treaba cea mai misto e ca m-a vazut si ginecologul cu care mi-as fi dorit tare mult sa nasc(niculescu), dar din pacate nu vine decat o data pe luna in tara (si m-as mira sa ma nimereasca nascutul tocmai atunci), si care stia de problemele mele fiindca e mentorul ginecologului care ma urmareste si cu care cel mai probabil voi naste. cica au vb despre cazul meu si omul mi-a luat fata la puricat, a masurat-o pe toate partile de cate 3 ori si de fiecare data a iesit ca are 3kg si avans de 11 zile fata de UM. raportul dintre tensiunea pe artere era f bun si ecograful pe care a facut masuratorile era cel mai performant pe care-l au la CMU....bineinteles ca exista si un dar, dar m-am obisnuit ca sa zic asa, cica nu prea mai e lichid. mi-a zis ca ma lasa pana la 38-39 de saptamani, daca CTG-urile sunt ok, sa se declanseze natural, desi colul e cam rigid zice el...si daca nu, o sa fac ceza in cazul in care lichidul nu mai ajunge. eu astept sa fac 37 de saptamani si ii pun sotului plapuma in cap, sex de 3 ori pe zi....ca si asa dupa aceea vom tine post multa vreme...si chiar am convingerea ca voi naste natural si ca va fi ok. cicatricea uterina arata f bine, are 6mm (in princpiu trebuia sa aiba peste 4mm ca sa fiu candidat bun pt VBAC) deci ce sa zic, m-am intors plina de vesti bune...iuhuuu...dupa o saptamana de cosmar

ooka eu am facut cezariana cu anestezie peridurala si anestezie rahie. adica am avut 2 intepaturi. asta fiindca in spital nu aveau decat rahie, cu peridurala am venit eu de acasa, si da, e aceeasi peridurala ca pt nasterea naturala. si la mine a prins doar pe jumatate, insa nu peridurala a fost de baza la cezariana (ea a avut rolul ei dupa operatie) ci rahianestezia e cea care m-a amortit. acum din discutia cu anestezistul de la CMU si din experienta sor-mii din franta, se poate face ceza exclusiv cu peridurala, la o concentratie de 0.1, whatever that means. dar stai linistita ca nu te taie nimeni pe viu...or sa vada daca mai simti sau nu inainte sa taie, deci nu te stresa inutil
aris eu n-am ajuns la debenhams ca am vrut sa ma duc in ziua in care m-a lasat sotul fara card...sper sa ajung in we. daca ajungi tu mai devreme, anunta-ma daca ai gasit
baby_r ne gandim la tine si le bebe, sa mai stea in burtica la caldurica si sa creasca mare ( sa se ia dupa matei al liei)
carola mult a fost, putin a ramas. daca ajungi la 36-37 de saptamani e perfect. oricum bebe e mare, e deja e suficient de dezvoltat, nu ai de ce sa-ti faci griji. colul nu se rupe fara contractii puternice, daca le ai, te duci repejor la dr. sa aiba timp sa iti scoata firul.
anna sanatate multa stiu din nefericire cum e sa nu dormi si sa stai cu piticul...n-are cine te ajuta deloc pe timp de zi?

fetelor, dat fiind ca eu mai am cam 2 saptamani jumate pana nasc, ne intalnim si noi sau nu?!?! cele care s-au anuntat: luny, pica, aris, anybody???? ca daca va vedeti dupa ce nasc eu ma oftic rau...sa nu ziceti ca nu v-am zis

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 35+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

28+

Mergi la inceput

miki ne bucuram ca esti langa noi
sa ne anunti cand ramai gravi

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lia, multam de mesajul de la Roxana. Roxana, multa sanatate si stai in pat fara nici un efort. Asta e valabil si pentru tine lia, si pentru carola. Hai fetelor ca mult a fost, putin a ramas!
Ana, draga de tine, macar eu dorm dupa ce il duce sotul pe Stefan la camin. Te cred ca e nasol.
Miki, ma bucur ca ai mai trecut si pe aici. Multa sanatate si optimism, si o sa vina si puiutul vostru.
Ralu, ce de vesti bune ai primit! Felcitari!

diana29+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

ralu, felicitari ca ti-au iesit toate bune
cat de periculos e sa nasti natural dupa o ceza??

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

eu nu mai pot bea lapte
va jur
nu mai intra
nu mai stiu ce sa fac
beau aproape 2L zi-noapte

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am avut o zi super plina la munca, nu mai pot nici sa suflu.
Ma duc din urma sa citesc ca n-am apucat deloc.

Intai sa va zic si voua. Azi de dimineata m-a anuntat mami ca a nascut finuta noastra. Si faza cea mai tare e ca asteptau fetita si a iesit baiat . Finul (varul meu) era socat dar si foarte fericit ca na, a preferat baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

.... Si faza cea mai tare e ca asteptau fetita si a iesit baiat . Finul (varul meu) era socat dar si foarte fericit ca na, a preferat baiat.

sa le/va traiasca, se mai intampla ca ecografistii sa nu "vada" sexul cum trebuie, am avut si eu in familie un caz, in saptamana dinaintea nasterii li s-a confirmat ca fetita e bine... la nastere a iesit baiat...fetita data viitoare

Nina, 29s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Apropo de mancare/bautura "sanatoasa"
Atata m-am ferit (in primele 3 luni cel putin) de branza/lapte ne-pasteurizata, ceaiuri, conserve, pesti cu mercur, ficati... ce mai era?... ma rog...

Acum m-a pocnit un chef turbat de junk-food!
Ceva gen KFC ...f picant ... si spalat la sf. cu o bere (cu alcool) sau macar o Cola (desi nu ma omor). Si cand ma gandesc ca daca voi alapta (doamne ajuta!), chiar ca n-o sa mai bag asa ceva, cel putin inca 6 luni...

Mai bine ma duc sa-mi fac niste cartofi prajiti...

28+

Mergi la inceput