Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mummy ce scump ii piciu

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Fetele, m-am hotarat. Lui Dutzu ii iau de ziua lui Piticul Duni Povestitor! M-am jucat ieri cu el in magazin 1/2 de ora

Hai sa va povestesc despre trezirea de azi dimi:
La 5, vine Andi la noi in pat, ca a visat urat... il aude si piticu: "Maaamiiiii? Adi pat? Dutzu pat! Da? Hai!" Si uite asa am verificat noi daca tine patul la 4 persoane... la 6.30 scularea "maaamiiii? late? da? hai!"

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Foarte tare ! " Da? Hai ! "
My Lady - da, Adina este un diminutiv/alint de la Alexandrina.Adina imi spun prietenii si in familie,la serviciu,scoala Alexandrina,Alexandra,Alex...si aici Allexa

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Busy ce tare e Dutzu tau! Asa imi doresc si eu sa inceapa si mihai sa vb... a inceput si el sa mai zica una alta dar tot nu zice cate 2 cuvinte legate... parca incep sa-mi fac griji.
In rest suntem bine... facem pregatiri pe ultima suta de metri cu mutatul, de la 1 noiembrie adio apartament, hello casa cu curte . Am cumparat ce e nevoie acolo si mai avem de luat maruntisuri oale, farfurii, pahare, etc
Azi a venit si tanti sa faca curat, sa vad cum m-oi descurca acolo ca inca nu avem nimic stabilit... emma tot nu vrea sa pape decat lapte, maine face 7 luni si mergem si la control... sa vedem ce zice dr... sper sa nu ma certe f tare ca efectiv nu mi-a dat mititica nici o sansa... am incercat si azi cu para si nu vrea si pace... singura solutie ar fi sa-mi injectez niste fructe in sani si sa manance ca altfel nu stiu cum as vedea-o sa faca asta Si asa mi-a fost frica de diversificarea asta si uite ca am avut dreptate... credeam ca a fost dificil cu mihai, dar nici nu se compara!

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:

Foarte tare ! " Da? Hai ! "

Pai el tot ce vrea finalizeaza cu "Da?Hai!" ca sa nu ai loc de "Nu". Cat despre vorbit, deja legam serios treaba :"Sun la Camen (bunica)? Da?Hai?" sau "Ia mana!Dutzu mana acolo!" sau "Da-mi late!Da?Hai!" sau "Pun la loc? Unde-i loc? Nu-i loc!"... e o maaaareee dulceatza de copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

pupici de la noi pt el

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Rux...citii pe FB..de dimineatza...e un dulce..si un inteligent!Sunt rationamente simple..dar sunt!

Miha...pai atunci:sa beeeeeeeeeeeeeeem de casa noua, bre!

Sa inceapa destrabalarea!

Ce fain..ma bucur Miha..propria voastra casuta!!!A fost cel mai bun lucru cand ati hotarat a parasi Romania!!Felicitarile mele..si sa dea Dumnezeu sa va mearga din ce in ce mai bine!Din inima iti spun..ma bucur nespus!!!

*Blackmoon Lady 23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Lady nu e casuta noastra... am vrea noi... doar o inchiriem... sunt f scumpe casele aici... asta unde ne mutam noi este evaluata la 270 de mii... sio nu e cea mai cea... e modesta... inca nu ne-amrezolvat situatia de-acasa cu ce mai avem sa ne permitem sa ne luam pe-aici chiar si cu credit... sa vedem... deocamdata e bine si asa...
Multumim oricum de urari ... nu strica niciodata La fel va uram si voua si tuturor
pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06
My Lady - da, Adina este un diminutiv/alint de la Alexandrina.Adina imi spun prietenii si in familie,la serviciu,scoala Alexandrina,Alexandra,Alex...si aici Allexa

Nepotica noastra este Adina, cu gandul la Adriana.
Acum vad si eu ca de drept vine de la Alexandrina.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna si de la mine..dupa o zi plina de hai hui pe unde am apucat, abia am reusit sa-mi adorm puiul, care acum cand adoarme se retrage atat de frumos in bratele mele

Pishko sa va fie de bine mutarea

A_driana sta pitita bine...ce-i cu ea oare???? am vazut ca a scris 2 cuvinte, dar scurt tare

Busy un special pentru Dutzu...e mortal vreau si eu asa

Magda, Lady

Getik oare cum mai este????

Allexa eu chiar am crezut ca te cheama Adina

eu mai am de facut cate ceva prin casa...si apoi merg langa baieti
noapte buna...si maine e vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeri

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://www.sarcina-nasterea.ro/cursuri-gravide/nasterea-orgasmica-cum-este-sa-traiesti-o-astfel-de-nastere.html

*Blackmoon Lady 23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput