Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Nu,nu pregatesc nimic,am mancat ieri un bol mare cu pop-corn singura...si cam repede si m-i s-a facut rau ( am mai mancat si o felir de tort ramas de la ziua sotuluicare a fost pe 6 si m-am gandit ca poate si de la aia,sa nu se fi invechit,nu stiu) Acum sunt ok
My Lady - tu ai primit DVD-ul de la 1 iunie ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
alexa ma bucur ca ti-ai revenit

o va ofer si va doresc o zi frumoasa

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Noi, de ziua Rebeccai vrem sa-i luam un www.sinergia.bizoo.ro/vanzare/176197/img/Jucarie-Cal-plus-pe-balansoar-din-lemn#1" target="_blank">cal-balansoar....dar mai ieftin ca pe site-ul respectiv...ca nu ne permitem asa scump...

Noi avem de la Iarina un astfel de calut, varianta din plastic (mai ieftina ), pentru 3-5 ani. Am constatat cu surprindere ca Rares, in ciuda celor 81 cm din dotare, il poate folosi in scopul destinat.

Rares - clipe si zambete

*Blackmoon Lady 23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

My Lady - tu ai primit DVD-ul de la 1 iunie ?

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

nup, Ale!Dc?!

Sanatate, mamica!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Nu l-ai primit ?
Noi ne intalnim maine tot la Lollipop( unde a fost petrecerea de 1iunie )sa o rog pe Laura sa aduca un DVD si pt tine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetelor si de la mine

Magda ma bucur tare mult cand aud...ce aud

merg sa pregatesc ceva de papa..ca m-am facut o mega lenesa

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara doamnelor...sau sa las deja pt maine dimineata ????

ma pregatesc acum de o baie plina cu spuma, abia astept..pana se umple cada, bantui pe net...

Intr-un final, in seara asta am hotarat: ziua lui JR o vom sarbatori in 3 la aquapark

apoi vom merge sa cinam in oras..si cadou pt pusti..o zi la Disneyland in Paris...asta la cateva zile dupa ziua lui
abia astept..am auzit ca e foarte frumos..dar si scump

asa ca noi nu vom petrece ca la carte, dar speram sa fie frumos

si acum plec la spuma multaaaaaaa
noapte buna

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Cine bea o cafea cu mine ?
Vias - frumoase planuri aveti.Eu va doresc sa aveti acele cateva zile...MINUNATEEEEE!!!
Am si eu o nepotica care pe data de 31 implineste 2 ani( si imi storc creierii pt un cadou ),plus ca Razvan a primit o invitatie la ziua unei fetite de la el din clasa,isi sarbatoreste ziua la un loc de joaca din oras,iar trebuie sa ma gandesc la un cadou...tot pt fetita,eu nu stiu sa cumpar pt fetite ...dar macar acum am si eu motiv sa ma uit pe la rochite,bluzite,fustite ,ca si-asa imi fug ochii pe la ele prin magazine si Marcel imi spune " Adina,noi avem baieti !" de parca eu nu stiam,dar imi place sa ma uit,imi sunt dragi...

Mergi la inceput

Adina?Te cheama Adina?Ce nume frumos...sau e diminutiv de la Alexandrina?.....Imi place Adina...clar!

Sar'mana de telefon!

Getik..am vazut apelurile tale..eram la tara fetitza...la taiatul...porcului..carnati..&co...scuze..chiar am uitat sa te sun inapoi

Miha?

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Fetele, m-am hotarat. Lui Dutzu ii iau de ziua lui Piticul Duni Povestitor! M-am jucat ieri cu el in magazin 1/2 de ora

Hai sa va povestesc despre trezirea de azi dimi:
La 5, vine Andi la noi in pat, ca a visat urat... il aude si piticu: "Maaamiiiii? Adi pat? Dutzu pat! Da? Hai!" Si uite asa am verificat noi daca tine patul la 4 persoane... la 6.30 scularea "maaamiiii? late? da? hai!"

Mergi la inceput