Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}
Raspunsuri - Pagina 4
My_Lady0091 spune:
Miha..ce frumos povestesti tu!!!
Ce bine pare a fi..ma rog la Dumnezeu sa ne fie si noua la fel!
Noi prin casa...
Rebecca tocmai a plecat in vizita la o matusa de-a sotului si imediat ce se trezeste sotul o urmam si noi.
Eu tot cu hemoroidul ucigas
.fac bai cu tarate deocamdata si maine dau ceva telefoane pe la medic.si voi lua PROCTOLOG de la farmacie azi.
Si mai comand hainute de la Bazar si de pe Okazii pentru bubulacii mei.si cam atat.![]()

*Blackmoon Lady
22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit
Rebecca | Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
Pishko ce copilasi ai 

bravo!!!
Lady sper sa scapi de "nenorocit" 

Noi toata ziua prin cautari de hota, plita, masina de sp vase, gresie, faianta 

..numaram si renumaram bani
si deastea..
Plecam pana la urma la Paris si as vrea ca atunci cand suntem plecati sa-i lasam pe meseriasi sa-si faca treaba si noi sa ne intoarcem cand casa e frumoasa ![]()
...acum sa vedem daca reusim, sotul nu prea e de acord cu asta...dar vede..
asa ca daca noi umblam hai..hui...JR a fost lasat pe la soacra azi, ca sa nu-l chinuim dupa noi, nemancat, nedormit....
Maine merg sa coc vinetele la sot la servici...am cumparat azi sa pun pt la iarna...sper sa nu mai ploua asa ca azi..
Aici la Brasov azi-noapte chiar a si nins ![]()
Mamica lui JR
pishko spune:
Chiar vroiam sa te intreb daca a fost pe bune prima ninsoare... aveti grija cu numaratul banilor ca daca si ploua, va mai ramane doar un singur lucru de facut
... cu lasatul lucrarilor in grija muncitorilor e un vis frumos, insa nu foarte practic, pentru ca nu stii ce surprize gasesti... si noi am avut al un moment dat intentia sa facem ceva de genul asta dar cand am vazut cu cine avem de-a face ne-a trecut.
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
Laura B spune:
Sophia urca si coboara singura scarile
De urcat stiam ca le urca in 4 labutze, de coborat insa nu le coborase niciodata cu noi de fata- prefera sa intinda mainile la noi sa o luam in brate. Asta pana acum 2 seri, cand m-am dus eu la urgenta ca nu m-am simtit bine (pana la urma a fost ok, alarma falsa) si Andrei s-a trezit cu cea mica in camera Dianei, la parter, cand el o lasase in camera ei de sus, in patut!!! 
Ma rog, totul e bine cand se termina cu bine. Am vazut intre timp ca Sophia coboara scarile cu multa grija si incet de tot, cu fata la scari si tot de-a busilea. Astazi i-am scos portita de la scarile de jos si fata mi-a exersat toata dimineata: cand sus, cand jos pe trepte... sper sa nu vin mai tarziu sa va zic ca s-a dat de-a berbeleacul.
Apropos de ce mai gatim: la noi e maine zi libera, se serbeaza "Thanksgiving Day". Diana mi-a spus ca vrea sa manance curcanul traditional, asa ca am cumparat unul mai mic pe care il voi face maine la cuptor. A doua oara in viata mea ca fac asa ceva- sper sa-mi iasa mancabil ![]()
allexa06 spune:
Buna dimineata!
Am facut o cafea
cine vine ? Eu sunt cam zombi
,ne-a terminat Stefanut, de vreo 5 zile nu mai doarme deloc bine noaptea,se trezeste si plange,se ridica in picioare si ma striga,asta de 4,5 ori pe noapte.Cred ca de la durerea de dinti se trage,este umflata rau gingia,cred ca trebuie sa-i iasa o masea si un canin.Uneori se linisteste imediat ce ma duc la el la patut,alteori vrea in brate,plange mai tare,il pun in pat la noi si se linisteste
,in patut la el nu...apoi adoarme,el,eu nu,ca nu mai am loc,ma impinge de pe perna,da din picioare,si se mai aseaza si de-a latul patului
...si mai dormi daca poti.In dimineata asta a fost taraboi mare,ca nu vroia sa se schimbe/imbrace si s-a pus pe un plans/urlat
S-a potolit cand a vazut biberonul cu lapte,apoi ne-am inteles un pic
.A spus ca vrea la copii si m-a lasat sa-l imbrac,dar apoi nu vroia caciula
sau vroia sa plece la cresa cu periuta de dinti....deci va imaginati cum sunt eu acum ...
http://community.webshots.com/user/allexa06
busymummy spune:
Neatza.
Suntem bine, am trecut prima noapte fara plans la pishu
Azi si maine am training - sunt trainer pricipal
... asa ca va pup dar o sa fiu cam lipsa.
P.S. De imunitate: recomand din inima Septilin si Propolis C cu Echinaceea
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pishko Chiar vroiam sa te intreb daca a fost pe bune prima ninsoare... aveti grija cu numaratul banilor ca daca si ploua, va mai ramane doar un singur lucru de facut pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
am facut Mamica lui JR
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Neatza. Suntem bine, am trecut prima noapte fara plans la pishu ![]() Azi si maine am training - sunt trainer pricipal ![]() ... asa ca va pup dar o sa fiu cam lipsa.P.S. De imunitate: recomand din inima Septilin si Propolis C cu Echinaceea de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |

Mamica lui JR
vias spune:
si lui JR trebuie sa-i iasa un canin..cand mananca ceva mai tare, vad ca-si baga degetelele in gurita si plange
o fi oare normal ca are 8 dinti in total si doar 4 masele???

Mamica lui JR

11.11.2009 si