Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Busy sper sa treceti repede , repede si peste episodul asta...va pup! sanatate!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

un link interesant, preluat de la ionelamaria:AICI

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

http://www.cartidownload.ro/Diverse/75863/Totul_Se_Intampla_Inainte_de_6_Ani

si acest link...cine doreste cartea...o am si o pot trimite pe e_mail.e cartea despre care facea referire Miha...acum ceva timp

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

v-ati confruntat cu asa CEVA???

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

v-ati confruntat cu asa CEVA???

Citat:

da..eu
m-am rezolvat rapid cu lapte cu cereale si seminte de in...de atunci nu am mai avut probleme..
stiu cat de dureros este, asa ca sper sa gasesti pentru tine ce e mai bun...

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
mummy cum sunteti? sper ca mai bine
lady interesant articolul
cartea o vreau si eu daca mi-o poti trimite pe mail...iti dau pm cu mail-ul

fete, dati ceva la copii pt imunizare?
Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

A_driana eu stiu ca acum in toamna voi urma o cura...m-a chemat medicul pediatru ...dar merg sa vad...cu groaza...
M-a terminat cu prevenarul ei ..voia sa-l cumpar din primavara pt dupa varsta de 2 ani...iar merg la cabinet, iar ma ia cu prevenarul ei, ca i-am zis ca il fac..
trebuie sa imi fac "curaj" sa ajung la medic...ar cam trebui sa-l imunizez..de cand am mers in concediu (iulie) si a luat virusul ala...a fost foarte racit si la sf de august, inceput de sept...si acum iar...nu e chiar ok..plus ca nu-mi place deloc cum tuseste

Mamica lui JR

Mergi la inceput

ady..trimis.

eu ii dau occilo si broncho-vaxom

vias..saru-mana

Citat:

Mergi la inceput

Busy?

Miha?

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Noi prin casa, ca e frig si ploua la noi... dar ne-am cumparat jucarii frumoase si nu ne plictisim... o tabla de scris cu creta pe o parte si pe alta de scris cu carioca sau poti sa pui magneti cu litere si cifre din dotare... si apoi ne-a luat tati niste masinute cu magneti care se construiesc in fel si chip...
In rest am iesit si noi aseara la restaurant la o aniversare si am fost foarte cumintei... mihai a stat pe scaunelul lui si a papat ca un om mare, iar emma s-a trezit acolo ca adormise pe drum... si cand a auzit ea galagie si a vazut atatea fete necunoscute a dat sa planga dar am tinnut-o lipita de pieptul meu pana s-a linistit si a avut curaj sa se uite in jurul ei... si cand a vazut ea atata omenire care-i zambea cred ca si-a zis "aici e de mine" si si-a intrat asa de bine in numar ca a incins si un dans pe masa pe zorba grecu` la sfarsit de a si aplaudat-o lumea... mi-au dat lacrimile, nu mi-a venit sa cred ce efect a facut acolo... in concluzie, avem copii de lume, domn`le

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput