Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sun..ce ma bucur ca pitix n-are nimic grav...cred ca te-ai mai linistit si tu!un control dermatologic e intotdeauna sfant!

ragapie..da' de ce dormi pe tine?E bolnavioara Maya?

Getik..socrul tau e dus cu roaba prin plantatie....bautura, prostia si ADN-ul din material precar nu fac casa buna!!El e epileptic?Urate crize-cele de epilepsie.Bunicul sotului meu face crize comitiale,pentru ca are o tumora in interiorul creierului mic...si face urat tare.Pacat ca sotul tau, Cezar, trebuie sa mai treaca si prin astea!Multa sanatate mosnegutului pro Bachus!

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

sun..ce ma bucur ca pitix n-are nimic grav...cred ca te-ai mai linistit si tu!un control dermatologic e intotdeauna sfant!

ragapie..da' de ce dormi pe tine?E bolnavioara Maya?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

NU, SUNT LA LUCRU si Maya e la soacre de o saptamana . Am inceput mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ziua buna fete dragi,
mummy propolisul C cu echinaceea are importanta in ce moment al zilei il dau? inainte/dupa masa?....si oare se ,bate' cu vigantolul daca-s luate deodata?

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Ramo...naspa...dar va veti obisnui voi cu noul program pana la urma!
Pe pitica nu ai dat-o la gradi!?

Ady..nu cred ca exista vreo reactie daca le dai pe amandoua odata!propilisul cu echinaceea sunt naturiste..deci!.Cate zile ii mai dai vigantol si cate picaturi?Noi am fost iulie si august pe intensiv D3 de la Secom..acum suntem in pauza si la controlul de luna viitoare,pentru doi ani..sa vedem ce o zice pediatra!Deocamdata primeste doar Broncho-vaxom.mai avem o cura de 10 zile si luna viitoare si gata.Apoi reincepem cu 3 luni/10 zile la primavara!

Niste catina am sa cumpar, ca nu m-am catadicsit sa culeg anul acesta, pentru a-i mai da cu miere.

catina fie o storci si zeama i-o dai cu miere, fie o lasi la uscat si o macini apoi, fie dupa ce o storci lasi cojile la uscat si le macini pe urma, fie le pui la macerat cu miere!Daca vreti sa le consumati proaspete-le depozitati in congelator.Eu le mananc cu totul/mestec-proapsete, asa fara miere!

Catina e fffff.buna pentru imunitatea organismului!

Citat:

Mergi la inceput

un sfarsit de saptamana placut, fetelor!

observ ca atunci cand intru eu si scriu..nu mai scrie nimeni..cand nu intru..se umplu paginile!deranjez cumva?daca da, atunci nu mai scriu si doar va citesc!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
lady ma fac ca n-am vazut ce-ai scris....ca altfel te-as lua de mot ....i-auzi la ea...
ii dau 2 pic/zi de vigantol...

o seara frumoasa si un we la fel va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Mai alina, vezi ca daca ma superi pun si o in pachetelul cu hainute sa-ti dau nana daca mai vorbesti prostioare

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady, si de la mine. Ziceam sa te iert ca esti dar ma inscriu in grupul fetelor rele.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Am mai pus poze pe picasa cu maimutelele... si cu o musafira ce am avut-o zilele trecute in fata blocului...

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si mie mi-a sarit mustarul cand am citit cve a scris Lady dar si eu dau vina pe burtica...de fapt, pe hormonii den burtica , ca altfel..si de la mine

si buna dimineata ..si cu buna vin azi

nu mai am starea de blue ...sau am rog, nu in totalitate, ideea e ca cumplit este sa nu ai cu cine sa-ti lasi copilul, eu m-am crezut acoperita cu soacra si m-am trezit...
Mi-as dori tare mult sa-l duc pe JR la gradinita, dar nu ma inteleg deloc cu sotul pe partea asta ...el vrea ca bebe sa fie fericit, cu copilarie, pupat in f.. si razgaiat pana la extrem ... gandul ca cineva ar putea sa-l certe, sa-l bruscheze, sa-l impinga....il omoara, offfffffff e asa de greu, pur si simplu e cumplit ca nu ajungem la o intelegere in sensul asta.
Saptamana viitoare am rezolvat cu prietena sa stea cu el, dar mi-e groaza ca ma va suna dupa 10 minute sa-mi spuna ca bebele meu plange dupa mine si mai rau va fii ca eu nu ma voi putea intoarce la el

Azi vine mami la noi, merge 5 ore cu autobuzul, ajunge la ora 14:30 in Brasov ca maine la 13:00 sa plece inapoi, doar ca sa stea cu puiul mic, pentru ca noi trebuie sa mergem la un botez...desi am rugat soacra sa vina, mi-a zis ca nu poate ..motiv pentru care mi-am jurat ca de acum inainte ma voi descurca cumva cu copilul, dar ea nu va mai avea vreodata grija de el.

as face capitol nou, dar nu stiu daca mai am timp...

Mamica lui JR

Mergi la inceput