Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata fetele!
Dar ce matinale sunteti Alina si Aerilian
Olga sunt la al doilea an de sala mers activ cu aerobic, tae-bo si fitness dar de cand m-am gandit la conceptie am ramas doar pe fitness. Fac doar fitness si imi permit din ce in ce mai putine exercitii dar pot lucra grupe izolate- piept, spate, brate, umeri, picioare fac doar pe saltea si mers la bicicleta simpla sau eliptica dar cat sa nu gafai.
Citisem si inainte de sarcina ca o graviduta trebuie sa faca fitness intr-un ritm care sa nu tradeze ce face in caz ca ii suna telefonul
Sa nu credeti ca ridic pe acolo greutati sau nu stiu ce, banda nu mai fac decat mers inclinat dar ieri am luat-o usurel ca nu sunt chiar dusa. Aerobic nu mai pot face ca nu tin ritmul obosesc, pilates -prea boring.
Face bine si la psihic mersul la sala. Am cam speriat pe reprezentatii sexului masculin de la sala trebuie sa recunosc Toti vad femeia insarcinata ca o persoana cu dizabilitati asta este problema, de abia dupa cezariana voi fi una pentru scurt timp pana atunci mai este.
Dr (care este tinerel) mi-a spus ca nu am probleme care mi-ar interzice mersul la sala.
M-am lungit.
Am treaba prin casa ceva de speriat fiica-mea a scos si a mutat toate jucariile de la locul lor.

Lady ce mai faci ai rezolvat problemele?

La noi a inceput zarva in oras, au parcat autocare cu pelerini pana la noi si nu stau chiar in zona centrala. Deci este full la Cuvioasa si ce frig este bietii oameni, mi-a plecat centrala de 2 ori spre dimneata.

O zi frumoasa!
Intr-o pauza de treaba ma uit si la linkul Olagai

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 21s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor,
scriu pe fuga ca am sedinta.
Iaura, esti o draguta, dar pozele alea sunt de acum 5-6 ani, in plus am avut grija sa aleg pozele care imi ascund cat mai bine defectele.
Off, ce frumos ca puneti de-o intalnire, mi-ar fi placut sa ma pot transforma intr-o musculita sa fiu si eu acolo...
Olga, super frumoase pozele!
Altesa, poti pune pozele pe contul comun daca vrei! multumesc pt PM:
Revin dupa sedinta, nu mai stiu ce vroiam sa scriu...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Neata dragelor.
Eu sunt pentru intalnire in gradina Icoanei. Acolo am copilarit impreuna cu sotul, imi trezeste amintiri frumoase. Voi sunteti cu cei mici asa ca anuntati-ma cand va e mai simplu chiar daca e in timpul saptamanii ca imi iau liber.

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata,

vad ca unele dintre voi sunteti foooarte matinale. eu abia ma trezesc la 7 cand suna ceasul si abia astept sa stau acasa in prenatal ca sa lenevesc in pat la televizor pana mai tarziu.

olga sa stapanesti sanatoasa masina, iar tarzanel e scump rau de tot.
alina tu tot timpul esti f harnica. de unde ai atata energie? sa stii ca am returnat hainele la bonprix, asa cum mi-ai da tu ideea si astept sa vad daca o sa-mi returneze banutii.
aerilian dar ce nunta te asteapta...ohoho la mc moni's.nice!

aseara am fost la prezentare de moda pentru gravidutze, asa cum v-am postat link-ul. a fost f dragut. partea buna este ca rochitele se pot purta si dupa nastere.

am mai citit si mai aveam ceva de spus, dar o sa mai revin.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu va citesc si va invidiez.
Sunt o lenesa, mare lenesa. Norocul meu a fost mereu ca nu m-am ingrasat niciodata pe cat am mancat. dar acum insa sunt de groaza.
la birou trebuie sa urc un etaj si mi se pare din ce in ce mai greu in fiecare dimineata, parca copilul asta se face mult mai greu cand trebuie sa fac eu ceva.
Trebuie sa ma motivez putin sa incep niste exercitii pentru gambe, fesieri si pentru brate care or sa mi se flascaneasca de tot.

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata pe la pranz
alina si eu tot la 5 azi , ieri noapte mai deloc ...m-au terminat insomniile astea

in legatura cu intalnirea eu nu pot s avin mai devreme de 18 dar mi-ar placea tare mult sa va cunosc

aerilian unde inoti? eu de cand sunt gravi nu am mai intrat in piscine din cauza clor plus altele...si sunt curioasa daca e vreo piscina ok ptr gravi in buc

olga fff frumoase pozele

ica mie mi-au intrat banii de la bonprix in 2 sau 3 saptamani...cam asa

Rares e mai ok si l-am dus la gradi...a fost jale ...pauza prea lunga si iar nu mai vroia

va las caci mai am de terminat ceva si vreau sa ajung la masaj la 1 azi...sa vad daca imi iese

pup si revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

mai fetelor, eu nu pot sa mai intru pe picasa!!!
Imi cere un nr de telefon, cine poate sa m-il dea?? Sau data primei postari. Ma puteti ajuta??

Apropo de poze cu burtica, am vrut sa imi fac la 20 de sapt, la jumatatea perioadei, dar nu am reusit inca. Am o burtica ffff mica
Si de ingrasat m-am ingrasat destul de mult, insa am pus pe fund si picioare. Nu m-ar deranja sa ma ingras cat de mult, asta si pt ca eu sunt f slabuta si sper sa raman cu vreo 2-3 kg in plus.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Cu mine cine se intalneste??
Lexi, poate doar virtual ca noi sunte defavorizate

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bianca, eu sunt de acord!
Am scapat de sedinta, ufff!
Olga, sa stapaniti sanatosi si masina mare, cand ai spus de sotul tau parca l-am auzit pe al meu "aoleu, 2 copii, ne trebuie masina mai mare" asa ca in primavara speram sa achizitionam o masina cu 7 locuri. Asta pe langa cea care-mi trebuie mie pentru serviciu, ca aici masina e o necesitate, e cumplit de greu fara. Sper sa reusim sa luam ce vrem, daca nu...ne multumim cu ce avem.
Alina, ca de obicei esti foarte harnicuta. Eu seara cand ajung acasa pic lata, in ultimul timp mai mult sotul a gatit. Acum e soacra la noi asa ca mi-am luat de o grija, gasesc totul in perfecta ordine si curatenie.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor pai si unde gasesc contul asta comun ,cum intru in el si ce parola avem?

Poate imi trimite cineva un pm.

27+ cu

Mergi la inceput