Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

trimis ica7 si alina_anto, pe e_mail.nu ma pricep sa pun in contul comun.daca ma lamureste careva pun si acolo.nu accepta decat poze pe picasssa!lexi, tu te pricepi unde se pot pune si documente?

ligia..ti-am raspuns ce e contul comun..adicatelea contul unde toata lumea are parola.aceeasi parola

cine mai vrea cartea...lasati PM

O DUMINICA PLACUTA!

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Lady cred ca pe contul de Gmail poti sa incarci, sa faci un folder. Nu stiu sigur pt ca nu am incercat niciodata.

Eu zic ca asa nu se mai poate, vineri murem de cald prin oras, astazi sta ca niste iepurasi speriati si ne uitam la zapada de pe masini....ma duc sa-mi fac niste miere cu usturoi ca sa nu ma apuce toate cele...

Aerlilian eu subscriu la ce a spus Alina, mai ai de muncit pana sa castigi titlu de obeza.

Duminica frumoasa va doresc!!!

gravidutza 24+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetele, am intrat cateva minute ca am puiul la cuptor si maldarul de rufe de strans si de calcat.
Bulinutza, am inima stransa pentru voi.Sa ne dati vesti despre micul mic. Ma rog pentru voi.
In rest va citesc pe toate si e ca si cum ati fi langa mine.
Va imbratisez dragele mele burtici.
La mult ani Rania!!!!!!!!

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetelor!

Lady, poti sa trimiti cartea pe emailul nostru comun (ian.feb2012@gmail.com). Multumuesc pt mail!

Cati, si in Bucuresti e foarte fig, acum ploua asa usor, parca ar fi lapovita

Ileana Felicitari ca ai renuntat la fumat!!! Si eu am renuntat acum 4 ani, cand am ramas insarcinata cu Sara. Si e minunat fara tigari!

Noi ne-am plimbat putin prin mall, dar am obosit foarte repede, mi se intarea burta la fiecare pas. I-am cumparat Sarei cateva bluzite cu maneca lunga si a topait prin trambuline, apoi am plecat acasa ca mi se facuse soooomn.
Asa ca maine ma apuc sa fac dulceata de dovleac si/sau sa calc. Acum am pus la cuptor o friptura, puiul doarme, deci ne relaxam in doi

Aaa, am intrat la prenatal si mi-a placutr un carucior 3 in 1, de culoare alb murdar spre gri, foarte frumos, dar si 2600 lei. Am ptobat si o centura pt burtica, dar parca ma strangea prea tare..
Saptamana asta trebuie sa imi caut rochie pt cununia soeri mele, sa imi caut pantofi fara toc, sa-i iau si Sarei o tinuta frumoasa, sa cumpar un cadou pt cununie si sa imi caut niste ghete de toamna. Deci clar spargem pusculita

Alina 25+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alinutza...mersic pentru iluminare

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, de miercuri intru in concediu si voi avea aceiasi soarta...adica pregatiri pentru nunta de pe 22 cand voi fi nasa.Despre ce fel de centura vorbesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Alina, de miercuri intru in concediu si voi avea aceiasi soarta...adica pregatiri pentru nunta de pe 22 cand voi fi nasa.Despre ce fel de centura vorbesti?

Este o centura cu arici, care se aseaza pe sub burta (si ar trebui sa o sustina) si iti sat in spate ca un brau. Si e buna si dupa nastere, sau cand te doare spatele. Doar ca pe mine acum ma deranjeaza orice simt in zona cezarienei, la burta jos. Nu imi dau seama de ce...
Mai degraba o sa imi iau chiloti din aia mari, de gravida, care tin cald si la spate.

Alina 25+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Alina - m-a emotionat montajul. Cred ca l-am mai vazut , nu ? L-ai postat si la mladite…
Aerlilian – imi plac tare mult pozele, arati foarte bine cu burtica

in 22+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

mai multe informatii despre celulele stem

http://science.howstuffworks.com/environmental/life/cellular-microscopic/stem-cell.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Rania la multi ani !

in 22+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput