Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina...am vazut filmuletul si mi-am intarit convingerea:asa frumusete de mamica, asa copil...A fost superba inca de la nastere micuta ta.O minunatie de copil, intr-adevar...

Mergi la inceput

V-am atasat si eu cateva poze cu o viitoare mamica obeza si o burtica la 22 saptamani (adica saptamana trecuta, pentru ca astazi am implinit 23 de saptamani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

V-am atasat si eu cateva poze cu o viitoare mamica obeza si o burtica la 22 saptamani (adica saptamana trecuta, pentru ca astazi am implinit 23 de saptamani).

Foarte foarte frumoase pozele!!! Si esti depaaarteee de a fi obeza, arati bine, ai o burtica micutza! Chiar iti priesete sarcina, ca radiezi. Plus ca erati si intr-un loc superb. Mi-e dor de munte!!

Alina 25+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

aerlilian unde ai atasat poze k eu pe picasa nu vad decat cele vechi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

aerlilian unde ai atasat poze k eu pe picasa nu vad decat cele vechi?

Le are la semnatura ei, da click pe emoticonul care face poze.

Mergi la inceput

Eu maine cred ca apuc sa fac dulceata de dovleac, asta e singurul aliment cu dovleac pe care il mananc (si asta pt ca pun si portocala si mar in ea). Am in camara 4 dovleci maaaari, de la soacra din gradina si cred ca dintr-unul fac dulceata si cu restul decorez casa de Halloween

Mergi la inceput

merci alina

Mergi la inceput

alina la bamboo au niste grozavii frumoase de decorat casa de halloween
ne-am luat si noi o coronita k aia de craciun numai k este cu dovleci si lilieci:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

aerilian nu mi se pare deloc ca ai burtica mare pentru cate saptamani are sarcina.
mylady vreau si eu cartea. o sa ma uit sa vad daca am activat pm si o sa iti trimit adresa mea de email.
alina foarte frumoase slide-urile cu sara. chiar ca o dulceata de fetita

23+

Mergi la inceput

Alinutza, draga de tine, cum ma mai incurajezi tu...Am luat o gramada de kg, acum vad ca saptamna asta nu s-a mai pus nimic...Sa stii ca toata lumea imi spune ca sunt schimbata, ca am alt look...Se poate sa fie si faptul ca am renuntat definitiv la fumat din momentul in care am inceput tratamentul pentru FIV.Si, clar, tutunul afecteaza si tenul...Evident ca sunt si foarte, foarte fericita...

Mergi la inceput