fiv dr dragos albu 44

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angelica hai cu testul, cine stie, tot s-a deschis sezonul surprizelor placute

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Maria,poate ajungi si prin Craiova si o punem de o cafea ca tareeee mi-e dor de tine si de o cafeluta ....

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Buna,toate fetele.Eu am fost azi la dr.meu preferatsi am aflat ca am 10 ovule si acum le asteptam sa creasca.Daca aveti sfaturi ptr perioada asta de asteptare,le primesc cu placere.Datile trecute mi s-a zis sa ma port normal,sa mananc orice si uite ca n-am avut norocPoate acum imi schimb si eu semnatura si trec la burtici

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Angelica, salutare, frumoaso!!! Cu ce vesti ne vine fata din strainezia?! poate ii faci si tu dr Albu o surpriza si te duci la el cu testul pozitiv in varf de bat, ca Tinuta

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Fetelor, ati asteptat dar nu degeaba....se pare ca avem un bebe

Beta de ziua 9 de la ET este 27.81 mlu/ml.
Luand in comparatie cu Anastasia care a avut 65,.. si are gemeni deci eu am un singur bebe.

Doamne Isuse Hristoase, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu, Sfintii Parinti Ioachim si Ana si toti Sfintii care v-ati rugat pentru mine si sotul meu, va multumim

Va pup si va multumesc si voua pt sustinerea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

felicitari bccami
sarcina usoara, fara peripetii si sa faci un copil sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Fetelor, ati asteptat dar nu degeaba....se pare ca avem un bebe

Beta de ziua 9 de la ET este 27.81 mlu/ml.
Luand in comparatie cu Anastasia care a avut 65,.. si are gemeni deci eu am un singur bebe.

Doamne Isuse Hristoase, PreaSfanta Nascatoare de Dumnezeu, Sfintii Parinti Ioachim si Ana si toti Sfintii care v-ati rugat pentru mine si sotul meu, va multumim

Va pup si va multumesc si voua pt sustinerea voastra.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Cami, draga mea, eu mi-s ca paduchele in frunte! Nu ma las, trebuie sa ma tin scai pana la capat!
Te mai felicit o data, aici pe forum pot baga si o orchestra in toata regula, apoi va urma acolo, in familie, un paharel de sarbatorire. Doamne, ajuta, sa ai o sarcina minunata si usoara si sa fiti si tu si bebelusul sanatosi si taticul puternic sa duca atata bucurie cat o sa-i oferiti!
Tot vorbeau fetele de cei 7 embrionasi ai tai si de numarul 7, uite ca ti-ai facut beta pe 7 octombrie si ne-ai dat si vestea ca esti graviduta tot la pagina 7 a acestui capitol!
Da , Doamne, sa ploua cu gravidutze de acum pe aici, la noi, pe forum!!!!! Tu si Tinuta ati dat Startul pe toamna

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Bccami, felicitari!!!

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Bravo, cami mi se parea si normal sa ai test pozitiv, la ce calitate au avut embrionasii vostri! Sa aveti o sarcina fara peripetii, o nastere fara dureri si un prunc sanatos tun!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Felicitari, Bccami!!! Sa ai o sarcina cat se poate de frumoasa si usoara si sa te bucuri mult de tot de cele ce vor urma!

Mergi la inceput