fiv dr dragos albu 44
Raspunsuri - Pagina 6
aristica spune:
hai ca m-am dus in spate: deci cami, ai 3 embrioni de calitatea 1 !!!!!!! Pai beta sigur e pozitiv. Eu doar am visat sa am embrioni asa buni calitativ. Si ai mai si inghetat de calitatea unu. Bravoooooo, graviduto, bravoooo! Am vazut ca esti in ziua 9 de la et, deci nu mai ai rabdare, vrei sa cumperi haine de gravida
maria
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
pestic spune:
Aristica ... ma dezarmezi... vad ca iti exersezi talentul pe Maria ... iese aia mica a ta cu abilitati paranormale
bccami spune:
Fetelor sa va fie gura aurita...imi dau lacrimile deja.
Dar totusi mai aveti rabdare. Nu am inca un rezultat iar dupa-masa plec din Bucuresti si nu stiu cand il voi avea.
Sunteti printre primele pe care le voi anunta, nu va faceti griji.
si va multumesc pt suportul vostru si ma rog pt fiecare dintre voi sa fie un succes
QiaoBing spune:
bccami eu oricum verific aici din 5 in 5 min, nu imi sta capul la job
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
5ab1na spune:
bccami
aristica asteptare usoara si inspiratie la multe retete cu peste, lapte si oua
multa bafta
angelica28 spune:
Fetele am revenit din plimbare ...........ma apuc sa citesc din urma ca tare vorbarete a-ti fost!PUP GRANDIOS PT TOATE FETELE!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
QiaoBing spune:
angelica bine ai revenit !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alexa1986 spune:
Artistica tu ai noroc cu un sot asa grijuliu, la mine e invers, eu trebuie sa am grija de el(zici ca e un copil) si e si mai mare ca mine cu 8 ani, uffff...
Stau cu gura pe el zi si noapte, mai putin noaptea ca avem alte lucruri de facut
Cami te asteptam cu tripleti norocosi ca ai Nicoletei Luciu.
Pup fetele si Maria bafta maine la analize.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
angelica28 spune:
ARTISTICA NU AM FOST AICI PT GALERIE,DAR ITI TIN PUMNI STRINSI ,STRINSI ,CA REZULTATUL SA FIE CEL DORIT ,PUP MAMICA!
BICAMI LA FEL ITI TIN SI TIE PUMNI !
Am fost si eu vineri la dr WHITE ,mi-a recoltat iar de jos ,a zis ca ii dam drumul la inseminare luna asta daca ies analizele bune,cu toate ca el m-ar fi indrumat spre fiv,dar inainte de fiv trebuie sa fac laporoscopia ca a vazut el ceva pe o trompa si nu ne apucam de fiv pina nu facem laporoscopia...............eu am zis ca vreau sa mai incerc odata cu inseminare ,mai ales ca data trecuta a fost o reusita...........a fost deacord pina la urma,dar a zis ca daca nu reusim acum ,urmatorul pas ,clar va fi fiv ,pt ca a zis ca este posibil de la ffff multe stimulari ,la fiv sa nu mai raspund cum trebuie la tratament!
Am asteptat ciclosul tot concediul ,dar nu a vrut sa vina m-am carat si cu menopurul dupa mine.......dar nu mi-a venit .........maine o sa fac un test ,poate am vreo surpriza,niciodata nu se stie!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh