Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***
Raspunsuri - Pagina 9
andiaroro spune:
Anca- Oare era grav, daca aveam nevoie de o profa sa trec cu dansul (sotul, in interpretarea matalutza) peste bariera de 30 spre deziderata de 45(timpul grupului)?
Altfel, io m-am referit numai la capacitatile consortului in exprimari siropoase.
Mi-ai pus croseta in mana ii dau bataie, dar trag si o fuga 3 postari mai sus sa "ma" citesc ca oi fi fost io incoerenta pe alocuri+ ca n-am, dom'le, diacritice.(iaca, scuza)
anca_nicolae spune:
Aaa, nuu, roro, tu scrii tare bine, doar eu is .. prea tanara :)))
pup
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Pisik06 spune:
ANAMARIAME, tocmai vroiam sa spun cam ce stiu eu de la MADA despre Prednison, dar vad ca a intrat ea si m-a salvat de la a-mi etala elevatul limbaj medical
ANCA, ai revenit cu postari luuungi, welcome back!
Vizavi subiectul cu pricina, nu am avut rabdare sa citesc decat printre randuri, dar rezonez cu Nelia f mult. Pisigri mi s-a parut un pic dura (dar fara sa imki schimb nicio parere), iar ANCA un pic confuzanto-permisiva
Noi maine plecam la munte cu nasii, avem niste vouchere achizionate de la inceputul anului si expira in decembrie, si cum ne apucam de zugraveli nu o sa mai pupam iesiri pana la anu. Copiii s-au dus la Buni sa o ajute sa dezghete frigiderul si eu am ramas acasa. Da, ati ghicit, sa fac bagaje.
Mami de minune mica
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
|
anamariame spune:
Mai sus ma refeream la Singulaire.Cat despre Prednison, Eva a luat 3 zile, iar efectele au fost vizibile de la prima administrare (ea respira destul de greu, aparuse si wheezingul, era horcaiala aia specifica).Pisik, a ajuns comanda de la Daninaline? Daca da, cum ti se par?Petrecere frumoasa la munte!
Pisik06 spune:
ANAMARIAME, nu am mai comandat la Daninaline. Produsele le stiu insa, sunt ok, eu ma impac bine cu ele si mereu la targ achizitionez cate ceva
Am facut greseala sa intru pe site-urile meteo si imi vine sa nu mai plec. ploua tot week-end-ul si duminica in Predeal sunt -3 grade Pai nici haine nu am de vremea asta si nici pregatita psihic nu sunt. Nu vreau sa vina iarnaaaaaaaaaaaaa
Mami de minune mica
Monnvas spune:
Anaan, si mie imi pare rau de nenea Jobs, desi nu folosesc iphone.
Am pus 2 poze pe FB.
Ne-am tuns si frizerul ne-a sfatuit sa trecem la sampon de oameni mari. V-am mai zis ca asta micu' are cojite in cap de cand s-a nascut si inca nu am scapat de dansele?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Helau. Ca sa fim in trend, am chiulit si noi azi de la gradi. Avem muci, atata. Bineinteles ca acum doarme cu capul pe mine. Ca zise Gianina, am facut si noi azi haleala impreuna: placinta cu praz (da, stiu, am si eu fixuri culinare), chiar nu a aratat bucataria ca dupa razboi, doar ca foaia de sus are gauri Pisigri, cum adica nu iese deloc dimineata? Ce face cu bona toata ziua? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Of! Sa se faca bine repede!
Ce i-ai dat pentru muci? Cit il tii acasa?
Mai, daca as fi barbat, mi-ar placea de tine!
Nu zic bine, si asa imi placi, of course!
Stau si ma intreb cum poti fi atit de "completa: si tinara, si frumoasa, si talentata, si de cariera, si gospodina, si mama buna si nevasta model si...si...si!!!!!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Monnvas spune:
Nimic. Io la muci nu dau decat cel mult un puf de Pivalone. Ii tai ceapa si mai las cateva picaturi de ulei esential de eucalipt pe perna.
Nush cat il tin acasa. L-as tine si maine, dar am treaba, am si meditatii si, ca sa fiu sincera, cred ca lui nu ii va face rau sa meaga la gradi. Amu nush daca celorlalti copii le va face rau...
Is muci lichizi, cand e up e ok, numai la somn se lasa cu scandal. A mai fost la gradi in starea asta prin sept, candva, cand nu m-am prins la timp, si a fost ok, in afara de faptul ca s-a foit mai mult pana sa adoarma n-am primit alte reclamatii.
Cat despre complimente, le pun pe seama vinului
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Of! Sa se faca bine repede! Ce i-ai dat pentru muci? Cit il tii acasa? Mai, daca as fi barbat, mi-ar placea de tine! Nu zic bine, si asa imi placi, of course! Stau si ma intreb cum poti fi atit de "completa: si tinara, si frumoasa, si talentata, si de cariera, si gospodina, si mama buna si nevasta model si...si...si!!!!! Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Cuscra, multam' da' de ce esti asa scumpa la vedere, adica scris? Tot testele alea eenervante?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani