Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***
Raspunsuri - Pagina 10
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Anaan, si mie imi pare rau de nenea Jobs, desi nu folosesc iphone. Am pus 2 poze pe FB. Ne-am tuns si frizerul ne-a sfatuit sa trecem la sampon de oameni mari. V-am mai zis ca asta micu' are cojite in cap de cand s-a nascut si inca nu am scapat de dansele? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Nici eu n-am iphone si nimic de la Apple, dar nu ma pot impiedica sa nu regret cand mor oameni destepti ( bine, si cand mor oameni, in general).
Despre rezolvarea problemei cojitelor vorbea tipa careia ii citesc eu blogul; spunea sa se aplice pe capul copilului (pe scalp) un amestec de ulei de cocos si ulei de migdale 70%-30% - ochiometric
inapreda spune:
Pe mine la topicul cu himera datatoare de obsesii m-a incitat faptul ca autoarea avea un nivel avansat de "ortografie, ortoepie, punctuatie", lucru rarissimo.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
Dodo, ai PM.
Azi dimineata Andrei a rupt un trandafir din curte si i l-a dus doamnei
. Maine mi-a zis ca vrea sa duca unul si pentru tanti Iodi (Rodica), ingrijitoarea. Zic ca-i de bine!
Azi au pictat, au cantat, au fost rasfatati de fetele de la pedagogic si au adunat castane...Ce viata au unii!![]()
Ina, m-am amuzat copios si mi-am imaginat scena cu Ian inmanand cadoul pentru Jambo!![]()
Monn, pup Chiscuta mucoasa si haioasa.

...si subscriu la ce zice Ina despre tine!
Bianca2503 spune:
Am facut o pauza de la cantarea de seara (o melodie pentru tine, Bianca)
http://www.youtube.com/watch?v=E_5HSe5k78Q
si am intrat sa vad ce mai faceti.
manierat nevoie mare Andrei...
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Am facut o pauza de la cantarea de seara (o melodie pentru tine, Bianca) http://www.youtube.com/watch?v=E_5HSe5k78Q |
Vladimirescu e

!Mi-a placut interpretarea "pieselor" asa, in maniera de folkist!
inapreda spune:
Pisik, hai ca o sa va simtiti bine, indiferent de vreme!
Vad ca Andrei are veleitati romantzioase
Mi se pare incredibil cit de sinceri si de buni si iubitori sint copiii. Cred ca te-ai emotionat tare, Anaan.
Cea mai frumoasa versiune a Ridichei Uriase o spune Vladimir, of course! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Pisik, hai ca o sa va simtiti bine, indiferent de vreme! Vad ca Andrei are veleitati romantzioase Mi se pare incredibil cit de sinceri si de buni si iubitori sint copiii. Cred ca te-ai emotionat tare, Anaan. Cea mai frumoasa versiune a Ridichei Uriase o spune Vladimir, of course! ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
INA scrie cu rosu...ori de la Mosh, ori de la sarbatoreala
olishka spune:
Ce scump este Andrei
Si lui David ii place tare mult sa culeaga si sa ofere flori, dar numai pentru mine ![]()
Vladimirescu tare ca de obicei 
Pisik sper sa aveti vreme frumoasa si sedere placuta. Te sun maine caci am sa-ti comunic ceva 
Eu am si MacBook si Iphone si Cristi la fel si toate calculatoarele de la birou si la angajati le-a luat la toti Iphonuri. Suntem mari fani. Zi trista 
Mi-a facut mama tort caci imi era pofta 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
20+
inapreda spune:
Aceasta educatoare care"iubeste copiii si prefera sa lucreze cu ei"
e nebuna?
http://faramedesuflet.wordpress.com/2011/09/22/idiotenia-e-rupta-din-intelctualitate/#comments
PS. Poate sint eu prea sensibila dar cred ca m-as strica la cap daca o astfel de cretinoida i-ar fi educatoare lui Ian. Sint de acord cu faptul ca / copiii, NU PLOZII bolnavi trebue tratati acasa.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
olishka spune:
Mi-a facut si mama curatenie printre hartii, caci poate n-am cautat eu bine...n-a gasit nimic. Dupa vreo 2 ore isi aduce aminte ea aminte ca mi le-a pus ea bine de tot intr-un carnet. Si cica mi-ar fi zis...dar eu nu-mi aduc aminte asa ceva...Si oricum daca nici ea nu si-a amintit, ce sa mai zic..De acum incolo interzis sa se mai apropie cineva de lucrurile mele, caci atre m-am enervat. Desi draguta de ea a avut intentii bune, caci cica prea stateau la indemana acolo
Of, bine ca le-am gasit 
Si am mai primit o veste buna in aceasta zi. M-am facut cu o masina noua si hibrida pe de-asupra
Si-a luat barbata-miu astazi alta masina (caci cica n-o sa mai incapem bine cu 3 copii si ne trebuia ceva mai mare) si mi-a dat-o cadou pe a lui, care mie imi placea la nebunie
Asa ca sunt fericita astazi...
Si mai sunt fericita ca maine plecam la Deva si s-a hotarat si Cristi sa vina cu noi
Trebuie sa ma apuc de bagaje, dar mi-e leeeeneeee. Cred ca le fac maine pe ultima suta de metri, ca de obicei.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
20+