Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***
Raspunsuri - Pagina 11
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Aceasta educatoare care"iubeste copiii si prefera sa lucreze cu ei" e nebuna? http://faramedesuflet.wordpress.com/2011/09/22/idiotenia-e-rupta-din-intelctualitate/#comments PS. Poate sint eu prea sensibila dar cred ca m-as strica la cap daca o astfel de cretinoida i-ar fi educatoare lui Ian. Sint de acord cu faptul ca / copiii, NU PLOZII bolnavi trebue tratati acasa. Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Am mai citit ceva postari si-mi cam place nebuna!
PS. Jur ca am baut un singur pahar de vin.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Olga, imi place de Cristi ca e prevazator! Felicitari pentru masina, sa o conduci sanatoasa!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Pentru Anaan si nu numai:
http://www.pediatricblog.info/2011/03/update-la-vaccinari-2.html
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Pisik06 spune:
Uite ca ne-am inscris si noi la un concurs din asta cu voturi. O sa va rog sa ne vitati, avem nevoie de minim 50 de voturi pt a intra in cursa pt premiul cel mare
http : //www . link de reclama catre alt site - avertizare/comunitate/concursuri/Castiga-o-excursie-pentru-intreaga-familie-la-Disneyland-Paris-12/index.html
Se poate vota zilnic. Va multumesc
Mami de minune mica
pisigri spune:
citat din mesajul lui Monnvas Helau. Ca sa fim in trend, am chiulit si noi azi de la gradi. Avem muci, atata. Bineinteles ca acum doarme cu capul pe mine. Ca zise Gianina, am facut si noi azi haleala impreuna: placinta cu praz (da, stiu, am si eu fixuri culinare), chiar nu a aratat bucataria ca dupa razboi, doar ca foaia de sus are gauri Pisigri, cum adica nu iese deloc dimineata? Ce face cu bona toata ziua? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Nu pune paie pe rana si sare pe foc
Bona e diabetica, insulino-dependenta, de vreo 20 de ani, cu toate repercusiunile bolii; printre altele, oboseste f repede si merge greu. De ex, daca dimineata printre blocuri ar putea ajunge la mine mergind o distanta cam cit o statie de autobuz, ea prefera sa schimbe 2 masini si sa mearga cu fiecare cite o statie (are gratuitate pe mijloacele de transport in comun din Iasi). Asadar, decit sa se puna cu kuru pe banca si copila sa isi rupa gitul prin parc, sau sa o ia la goana pe strazi, prefer sa stea in casa
Oricum, bona mea e pe duca. Saptamina trecuta mi-a zis ca tre sa se invoiasca intr-o zi, probabil miercuri. Luni imi zice ca lipseste miercuri. Luni seara pe la 21 ma suna ca nu vine a doua zi, ca oamenii au terminat de cules via la vecinul si vin la ea marti, nu miercuri.
Acu sa nu va inchipuiti ca are nu stiu cita vie. Are cam cit bunica; la ea, 4 oameni, am cules-o intre 8-12.
Asta a fost, marti am pus in masina ciine si copil (sau invers :))) si am venit la scoala, sa explic ce si cum.
Marti seara ma suna: tre sa vina tot la 7 miercuri? Da.
Miercuri dimineata - vaaaaai ce obosita eeeee...!
Miercuri eu a trebuit sa plec pina la Bacau, gabi a avut treaba la serviciu. PRIMA OARA intr-un an de zile, am fi ajuns acasa cel mai devreme pe la 15.30 (Gabi ajunge in general la 13.30-14). Tot miercuri trebuia sa vina fata care o ajuta pe bunica, sa faca un pic de curat.
M-a sunat si m-a tocat cu tel, desi i-am spus ca o sa intirziem ca asta este...ca ea pleaca si lasa Pisilincul cu fata aia, ca la ce sa mai stea si ea, ca are de facut mincare acasa. Ii spun (pe la 13) ca fata aia e cu treaba ei, o platesc pt altceva, nu sa stea cu fata, ca eu am inteles-o de atitea ori, ca a lipsit cam o zi pe luna in fiecare luna (se tot duce la comisii medicale pt certificatul de handicap), dar uite AZI am EU o problema si o rog sa stea pina la maxim 16.
M-a sunat la 15 si a plecat acasa.
(Intre noi fie spus, eu am mai lasat-o pe Ilinca cu fata aia, dar nu mi s-a parut deloc-deloc-deloc normal cum s-a pus problema).
Acum, daca tot se preconizeaza reduceri salariale la gabi la serviciu, am zis ca o sa scape si el mai devreme si o s-o duc la program scurt la gradi, ies mai ieftin, sta cu copiii...si o sa ma rog sa nu se imbolnaveasca !
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
citat din mesajul lui Gianina34 stiu ca n-am nici o legatura cu subiectul discutiilor dar ma bag si eu ca tot sunt prinsa cu bucatarelile intensive rog distinsa doamna monnvas sa-mi mai dea odata reteta de foi fragede (sper sa fi retinut bine ) ca vreau sa fac 2 foi simple si bune umplute cu ceva complozitie pe baza de branza de vaci ca nu v-am povestit de noile mele indeletniciri - de vre-o luna "fabric" branza de vaci cumpar lapte fie din surse, fie de la dozator, pun la prin in oala de lut si intr-un final rezulta celebra branza de vaci PS am o oala de lut de care-s taaare mandra, cu capac, cu cocos, smaltuita si pe interior, deci, numai buna Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Ia te rog "mumos" sa imi spui si mie de unde e luata oala aia si unde are cocosul :))). Eu pe aia luata in iulie am aruncat-o luna trecuta ca desi smaltuita si gidilata, smaltul incepuse sa sara si a mai si crapat de la stat in cuptor, sus, cu focul nu la mic, la minuscul !!!.
Ideea oalelor de lut imi place f tare, dar m-am saturat citi bani am azvirlit pe ele...si cite oale am parasutat la cos...
Floric spune:
Neatza. Stiu mult prea de dimineata si pentru mine dar am treaba la serviciu si d-asta ma aflu pe net.
Denisa, toata cinstea. Daca astfel explici si altor interesati despre tratamente de ce trebuie unul si nu altul , bravo. Meriti o mie de alaturi de multe .
Acu, nu ca as fi inteles eu cum sta treaba cu steroizii si toti termenii prezewntati dar ca idee macar pt cine vrea sa aprofundeze (ma refer ca parinte) macar stie de unde pleaca. BRAVO.
Ana, eu p-asta cu cana rasturnata nu o stiam, sau poate am omis-o. Dar e buna si ea de retinut.
Pana la urma, bine ca OLi si-a gasit actele. Si ce surpriza la pachet la nervii facuti de dimineata. As piere si eu actele daca as stii ca le gasesc alaturi de o masina.
Pisik, da linkul pe mail si aici intra doar sa ne amintesti. Ca sa nu patesti ceva rautacios.
O mai fi ceva de spus. Ca aseara am citit repede repede ca vroia Rares Oaia Timmy. Apropo, mai e vreun copil care se uita la acest desene animate? Nici nu stiu cum se cheama ca si eu ii spun Oaia Timmy. Dar daca dati pe youtube sigur gasiti... http://www.youtube.com/watch?v=7AHvzskE6NQ
A....mi-am amintit...Si Rares l-a admirat aseara pe Vladimir. L-am dat la exemple "Asa DA" pe Vladi....si ca sa vedeti ce functioneaza lauda altui copil desi nu asta mi-am prop[us aseara dupa ce am inchis calc i-am propus sa spunem poezia (cateva versuri pe care le citim de cateva seri)...Ei, surpriza...eu incepeam el termina versul si apoi mai vroia. Chiar nu ma asteptam sa retina asa de repede versurile. Dar finalul a fost tare....caci a dorit sa il apluad cum l-am aplaudat pe "baietel" (adica Vladi). Asta e. Deci de acum cand vreau ceva bag lauda la alt copil sigur am suces. Pana intr-o zi cand se va prinde de faza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ela78 spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Edit: s-a interpus deni.. So: continuare dupa andiaroro: La rubrica 2-3 ani ma inscriu si eu? Sauu, tot la emisiunea "Debut 50+" trebuie sa sper [acolo ma trimit colegii de birou :)))))] Aa, si sa vedeti ce inseamna "baba nu aude, dar le potriveste" Roro, de acum, sa nu te superi cumva de ce scriu :), e doar asa, de amuzament [cu si despre mine, in fond :))]. Am citit postarile lui roro de vreo 3 ori fiecare. De toate datile, la inceput citeam "dansul" cu i din plansul, si imi reiesea ca roro vorbeste despre cineva cu "domnul"/dansul. Si la prima postare iesise cat de cat ceva. :)) Acum insa, la postarea de mai sus, imi rezulta asa [DESI la prima postare ajunsesem la intelepciunea ca "dansul" este cursul de dans]: "consortul nu e in stare.. cu dansul o lasam pe mai tarziu".. ma gandeam, ce face ror cu sotzul "pe mai tarziu", si nu stiu eu? Am bunavointa, si recitesc [tot fara sa imi amintesc de CURSUL de dans!!!], deci tot "dinsul", daar ma sperii, aoleu: "nu rezista decat o juma de ora" :))). Hmm, o fi mult, o fi putin?... Nu intelegeam de ce parea nemultumita roro... parca ii vazusem "fericiti" pe ei 2, in herastrau... :))) Eii, da, e clar de ce era "madmazeaua mare" nemultumita, peeentru ca: "cursul e de 45". Eiii taci, 45??? Si auzi!!!! "cat sta, se tine de grup, face ok ce i se cere"... Maiii, asta da viata in Franta, e in grup!!! Mi-am dat seama ca am gresit ceva cand a scris: "mai incercam in ian"!!! [era prea mult timp pan atunci, nu???] Apoi, iar am recitit. Aaa, era din nou vorba de cursul de dans!!! Totusi, sunt tanara, nu va luati dupa "aparentze"!!! :))) Poze cu noi Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori |
N-am citit absolut nimic din urma, insa m-am oprit la postarea Ancai (stie ea de ce) si efectiv mi-au dat lacrimile de , nu cred ca vreti sa vedeti cum la 7 dimineata o habauca (adica eu) radea in hohote intr-o cladire imensa de birouri pustie.
Anca, m-ai bine-dispus pe ziua de azi
pisigri spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Am facut o pauza de la cantarea de seara (o melodie pentru tine, Bianca) http://www.youtube.com/watch?v=E_5HSe5k78Q si am intrat sa vad ce mai faceti. |
Vreeeaaaauuu si ioooooo un Vladimiiiiiir
novus spune:
Neataaa !!
E vineri asa ca sunt bine dispusa !!
Olga, ma bucur ca veniti in formatie completa, abia astept sa ne vedem !! drum bun sa aveti !!
Anaan, tare gentil Andrei, m-a dat gata, sper sa ii ofere si Adei o floare !
Dupa cum vad eu prognoza cred ca facem o schibare de program pt duminica dar mai vb la telefon, ideea e ca oricum trebuie si abia astept sa ne vedem, unde, asta ramane de stabilit
Pisik, sa aveti vreme buna si voi !! distractie placuta va doresc !!
Bianca, l-am admirat si eu pe talentatul fiu !!super tare !!
Denisamada
Ela, cum stai cu cautarile ? ai gasit ceva piste ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)