Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***
Raspunsuri - Pagina 8
Gianina34 spune:
cresc bancteriile singure
m-am apucat de operatiunea asta pt ca ma saturasem sa tot cumpar
branza care ba era mai aspra/grunjoasa, ba acra
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
olishka spune:
Andiaroro tare patania, ce sa zic...dar nu as fi vrut sa fiu in locul tau
Monn
Olga, mamica lui David iepurasul si 20+
Ilinca_M. spune:
Holario.
Multumex de urari si urez si io multzani fericiti cuscrilor Inapreda si Cocogiambo, iaaaiaaaieeee, eooo
Olishka, nashpa cu raceala, si io am prins una zdravana cand aveam freo 5 luni de sarcina si atunci am experimentat celebru' ceai de ceapa, ajunsesem sa-l beau ca pe apa plata, 2 l pe zi:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Gianina34 spune:
andiaroro - pupacim "despuiata" noastra
sincer, la cat o "cunosc", m-as fi mirat sa faca altfel
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
novus spune:
Andiaroro un pt madmazeaua cu rochita roz si de la noi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Fetelor, sunteti simpatice, dar numai traznai face...Pe de alta parte, in ac seara m-a terminat ca ma astepta de la sport la 9 jumate cu o ploaie de pupici si un discurs (numai bun sa-i scot okii consortului ce el nu e in stare de asa ceva): "mama, cat te-am asteptat. imi era dor de tine. te iubesc...". nu stiu de unde le-a scos.
Cu dansul o lasam pe mai tarziu...ca nu rezista decat o jum de ora, iar cursul e de 45. Cat sta se tine de grup, face ok ce i se cere, dar cum ii zice ei ceasul interior ca a trecut jumatatea de ora vrea afara, asa ca am convenit cu profa sa mai incercam in ian ca sa nu-i deranjeze pe ceilalti.
Acum intrasem pentru mamicile de talente muzicale. Cica e o scoala care se cheama Bohemia langa Piata Alba Iulia, unde se fac cursuri de descoperirea muzici pentru cei de 2_3 ani si unde n-ar fi f scump...Cum primesc mail-ul cu adresa va dau de stire
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Pisik, eu sunt speriata rau cand vine vorba de medicamentul asta. Stiu ca isi face treaba foarte bine, insa sunt ingrozita de eventualele efecte adverse. Cica ele dispar la cca 3 luni dupa ce ai incetat sa ii mai dai. Tu pe ce periaoda il ai? As vrea sa cred ca nici la Eva nu o sa apara efecte nedorite, insa mi-e greu. Ea a luat predinson zilele trecute, iar dr mi-a prescris si Romergan odata cu el. Intr-o noapte am uitat sa i-l dau, si s-a trezit urland din doua in doua minute, era de neconsolat. Atunci mi-a picat fisa, ca am uitat de romergan, i l-am dat si a dormit linistita toata noaptea. O fi fost coincidenta sau nu, nu stiu. |
Singulair este inhibitor al receptorilor de leucotriene. Dupa parerea mea este un medicament foarte bun (folosit atunci cand e nevoie de el, bineinteles) si cu reactii adverse foarte rare.
Predisonul este anti-inflamator steroidian, astea au o serie de reactii adverse care nu sunt de neglijat, mai ales la tratamentul de lunga durata, dar efectul antii-inflamatoarelor steroidiene este de multe ori salvator (din nou, in cazuri bine alese).
Romerganul este antihistaminic, printre efectele adverse ar fi si somnolenta, ca e derivat fenotiazinic (de-aia nici nu-l simpatizez). Uneori kiar se recomanda pentru a se obtine sedare usoara.
Adik: sunt 3 clase diferite de medicamente, care, functie de boala, se pot asocia sau nu...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anca_nicolae spune:
Edit: s-a interpus deni..
So: continuare dupa andiaroro: La rubrica 2-3 ani ma inscriu si eu? Sauu, tot la emisiunea "Debut 50+" trebuie sa sper [acolo ma trimit colegii de birou :)))))]
Aa, si sa vedeti ce inseamna "baba nu aude, dar le potriveste" Roro, de acum, sa nu te superi cumva de ce scriu :), e doar asa, de amuzament [cu si despre mine, in fond :))].
Am citit postarile lui roro de vreo 3 ori fiecare. De toate datile, la inceput citeam "dansul" cu i din plansul, si imi reiesea ca roro vorbeste despre cineva cu "domnul"/dansul. Si la prima postare iesise cat de cat ceva. :))
Acum insa, la postarea de mai sus, imi rezulta asa [DESI la prima postare ajunsesem la intelepciunea ca "dansul" este cursul de dans]: "consortul nu e in stare.. cu dansul o lasam pe mai tarziu".. ma gandeam, ce face ror cu sotzul "pe mai tarziu", si nu stiu eu?
Am bunavointa, si recitesc [tot fara sa imi amintesc de CURSUL de dans!!!], deci tot "dinsul", daar ma sperii, aoleu: "nu rezista decat o juma de ora" :))).
Hmm, o fi mult, o fi putin?... Nu intelegeam de ce parea nemultumita roro... parca ii vazusem "fericiti" pe ei 2, in herastrau... :)))
Eii, da, e clar de ce era "madmazeaua mare" nemultumita, peeentru ca: "cursul e de 45".
Eiii taci, 45???
Si auzi!!!! "cat sta, se tine de grup, face ok ce i se cere"... Maiii, asta da viata in Franta, e in grup!!!
Mi-am dat seama ca am gresit ceva cand a scris: "mai incercam in ian"!!! [era prea mult timp pan atunci, nu???]
Apoi, iar am recitit. Aaa, era din nou vorba de cursul de dans!!!
Totusi, sunt tanara, nu va luati dupa "aparentze"!!! :)))
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Anaan spune:
Salutare!
Io's trista ca a murit Steve Jobs...
Floric, eu stiam de la Gianina parca, despre paharul intors care sa te ajute sa gasesti ceva. Intr-o disperare similara cu a Olgai am incercat "schema" si mi-am gasit actele, spre surprinderea si amuzamentul meu.
Olga, fa-te bine!!!!! pentru gat la mine functioneaza cel mai bine albastrul de metil, dar habar n-am daca e indicat in sarcina.
Si mie mi-e dor de Simply...
Andiaroro, mi-o si imaginez pe madmoazea in tutu-ul ei roz tavalindu-se pe la metrou
Dodo, trei masurari, trei variante diferiteMai masor o data si ce-o fi, ca nu mai am nervi!In seara asta ai PM, parol!
Citesc topicul recomandat de Anca mai pe seara, ca acum am ucenici.