Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***351***
Raspunsuri - Pagina 10
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Anaan, si mie imi pare rau de nenea Jobs, desi nu folosesc iphone. Am pus 2 poze pe FB. Ne-am tuns si frizerul ne-a sfatuit sa trecem la sampon de oameni mari. V-am mai zis ca asta micu' are cojite in cap de cand s-a nascut si inca nu am scapat de dansele? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Nici eu n-am iphone si nimic de la Apple, dar nu ma pot impiedica sa nu regret cand mor oameni destepti ( bine, si cand mor oameni, in general).
Despre rezolvarea problemei cojitelor vorbea tipa careia ii citesc eu blogul; spunea sa se aplice pe capul copilului (pe scalp) un amestec de ulei de cocos si ulei de migdale 70%-30% - ochiometric si sa-l lasi o noapte cu amestecul ala.
inapreda spune:
Pe mine la topicul cu himera datatoare de obsesii m-a incitat faptul ca autoarea avea un nivel avansat de "ortografie, ortoepie, punctuatie", lucru rarissimo.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
Dodo, ai PM.
Azi dimineata Andrei a rupt un trandafir din curte si i l-a dus doamnei. Maine mi-a zis ca vrea sa duca unul si pentru tanti Iodi (Rodica), ingrijitoarea. Zic ca-i de bine!
Azi au pictat, au cantat, au fost rasfatati de fetele de la pedagogic si au adunat castane...Ce viata au unii!
Ina, m-am amuzat copios si mi-am imaginat scena cu Ian inmanand cadoul pentru Jambo!
Monn, pup Chiscuta mucoasa si haioasa....si subscriu la ce zice Ina despre tine!
Bianca2503 spune:
Am facut o pauza de la cantarea de seara (o melodie pentru tine, Bianca)
http://www.youtube.com/watch?v=E_5HSe5k78Q
si am intrat sa vad ce mai faceti.
manierat nevoie mare Andrei...
Anaan spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Am facut o pauza de la cantarea de seara (o melodie pentru tine, Bianca) http://www.youtube.com/watch?v=E_5HSe5k78Q |
Vladimirescu e !Mi-a placut interpretarea "pieselor" asa, in maniera de folkist!
inapreda spune:
Pisik, hai ca o sa va simtiti bine, indiferent de vreme!
Vad ca Andrei are veleitati romantzioase Mi se pare incredibil cit de sinceri si de buni si iubitori sint copiii. Cred ca te-ai emotionat tare, Anaan.
Cea mai frumoasa versiune a Ridichei Uriase o spune Vladimir, of course!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda Pisik, hai ca o sa va simtiti bine, indiferent de vreme! Vad ca Andrei are veleitati romantzioase Mi se pare incredibil cit de sinceri si de buni si iubitori sint copiii. Cred ca te-ai emotionat tare, Anaan. Cea mai frumoasa versiune a Ridichei Uriase o spune Vladimir, of course! Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
INA scrie cu rosu...ori de la Mosh, ori de la sarbatoreala
olishka spune:
Ce scump este Andrei Si lui David ii place tare mult sa culeaga si sa ofere flori, dar numai pentru mine
Vladimirescu tare ca de obicei
Pisik sper sa aveti vreme frumoasa si sedere placuta. Te sun maine caci am sa-ti comunic ceva
Eu am si MacBook si Iphone si Cristi la fel si toate calculatoarele de la birou si la angajati le-a luat la toti Iphonuri. Suntem mari fani. Zi trista
Mi-a facut mama tort caci imi era pofta
Olga, mamica lui David iepurasul si 20+
inapreda spune:
Aceasta educatoare care"iubeste copiii si prefera sa lucreze cu ei" e nebuna?
http://faramedesuflet.wordpress.com/2011/09/22/idiotenia-e-rupta-din-intelctualitate/#comments
PS. Poate sint eu prea sensibila dar cred ca m-as strica la cap daca o astfel de cretinoida i-ar fi educatoare lui Ian. Sint de acord cu faptul ca / copiii, NU PLOZII bolnavi trebue tratati acasa.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
olishka spune:
Mi-a facut si mama curatenie printre hartii, caci poate n-am cautat eu bine...n-a gasit nimic. Dupa vreo 2 ore isi aduce aminte ea aminte ca mi le-a pus ea bine de tot intr-un carnet. Si cica mi-ar fi zis...dar eu nu-mi aduc aminte asa ceva...Si oricum daca nici ea nu si-a amintit, ce sa mai zic..De acum incolo interzis sa se mai apropie cineva de lucrurile mele, caci atre m-am enervat. Desi draguta de ea a avut intentii bune, caci cica prea stateau la indemana acolo Of, bine ca le-am gasit
Si am mai primit o veste buna in aceasta zi. M-am facut cu o masina noua si hibrida pe de-asupra Si-a luat barbata-miu astazi alta masina (caci cica n-o sa mai incapem bine cu 3 copii si ne trebuia ceva mai mare) si mi-a dat-o cadou pe a lui, care mie imi placea la nebunie Asa ca sunt fericita astazi...
Si mai sunt fericita ca maine plecam la Deva si s-a hotarat si Cristi sa vina cu noi Trebuie sa ma apuc de bagaje, dar mi-e leeeeneeee. Cred ca le fac maine pe ultima suta de metri, ca de obicei.
Olga, mamica lui David iepurasul si 20+