Casa langa Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Laura,
eu am zis ca 'e mai ieftin sa construiesti pe un nivel' fata de 2 nivele . E mai ieftin adica te costa mai putin pe mp. Dar sa-ti raspund la intrebare o casa de 200mp pe un nivel cu 4 dormitoare, sau 3 dormitoare + study, 2 bai si garaj dublu, la cheie costa sa construiesti 140-150.000 dolari. Uite una ca asta: http://www.hallmarkhomes.com.au/our-homes/#/ashton-3
pretul e in colt dreapta sus. Casa asta vine la cheie cu baile facute, faianta, gresie, etc, are spalatorie separata si bucataria completa inclusiv aragaz, cuptor, extractor de abur. Am senzatia ca are si bazin care colecteaza apa de ploaie ca sa uzi gradina.

Salariul mediu este probabil usor peste 50.000/an. Casa asta este pe rama de lemn, te costa vreo 6-7000 in plus sa o faci pe rama de otel. M-am uitat si la casele de caramida dubla si preturile sunt asemanatoare. Australienii prefera casele pe rama de lemn sau otel (din cauza termitelor) fata de cele din caramida pentru ca sunt mult mai usor de modificat, mult mai flexibile. Daca vrei sa modifici planul casei nu e mare lucru si relativ ieftin fata de o casa de caramida.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

e pret bun!
aici unde stau eu e pretul dublu....si salariile tot cam la fel 50,000 mediu.

michelle

In Romania salarul mediu este de aproximativ 4.500-4.800€/ an.Fara a lua in calcul costul achizitionarii terenului, o casa la cheie de dimensiunile alea costa minim 50.000€. Deci da, in Australia este ieftin .

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

50.000 daca pui si tu mana pe roaba si nici atunci, altfel cred ca depaseste putin. Zicea cineva mai inainte de 400 de euro pe metrul patrat.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

50.000 daca pui si tu mana pe roaba si nici atunci, altfel cred ca depaseste putin. Zicea cineva mai inainte de 400 de euro pe metrul patrat.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Da, eu ma gandeam la casa construita in regie proprie, cu meseriashi alesi prin cunostinte (fara factura pe manopera, ci asa, lamica intelegere), sa alegi tu materialele mai mult sau mai putin 'sofisticate', in functie de buget, nu cu firma care sa ti-o livreze la cheie.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput