Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)
Raspunsuri - Pagina 5
ziki spune:
va pun aici ceva dragut si plec. promit.
Intr-o scurta conversatie, un barbat intreaba o femeie:
- Ce tip de barbat cauti?
Ea ramase un moment tacuta, il privi in ochi si ii zise:
- Vrei sa stii intr-adevar?
- Da!
- Fiind femeie sunt in pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi si totul fara ajutorul unui barbat…Imi pun intrebarea: Ce poti tu sa aduci in viata mea?
Barbatul ramase privind. Gandea cu siguranta ca este vorba de bani.
Ea spuse:
- Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult. Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii. Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze din punct de vedere intelectual. Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca sa inteleaga prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma incurajeze si sa nu ma lase sa cad. Caut pe cineva pe care sa il respect ca sa pot sa fiu “ascultatoare”. Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa isi rezolve singur problemele. Eu caut un barbat care se poate ajuta pe sine insusi pentru a ne ajuta reciproc. Caut un barbat care sa inteleaga ca sexul are importanta lui intr-un cuplu dar ca nu determina existenta cuplului cu adevarat fericit. Si o femeie adevarata nu va accepta niciodata langa ea un barbat care este extraordinar ..numai o ora ! Pentru simplul motiv ca ziua are 24 de ore.
El ii zise:
- Ceri mult.
Ea raspunse:
- Valorez mult.
4 in cuibusor
mirela2 spune:
neata
am avut o super horror noapte
nu vreti sa stiti.....cumplit
s a foit, a plans, a miorlait, s a ridic in picioare, s a aruncat dintr o parte in alta a patului, l am invelit, l am dezvelit, fa i lapte, nu i fa lapte, da i suzi, ia o pe suzi, ia l in brate, pune l jos si tot asa pana s a linistit in scoica, unde a inceput sa se foiesca, semn ca nu statea bine
l am pus in pat de tot si a dormit pana pe la 8 fara
frasu mai slabut, dar s a foit si el si de la 7 l am pus in scoica ca incepuse si el sa planga
offfff ca mor si fug la balamuc
bine ca nu s au mai kkt.......ca nush cum i as fi schimbat ca aveam ochii in zig zag
lori cam ciudata relatarea educatoarei, care nush cum o fi ajuns ea educatoare, agramata fiind si cica a facut si psihologie, ar trebui sa stie ca un copil de 3 ani nu prea stie sa minta
si daca el a spus ca a fost batut asa este
mai era ieri un reportaj la realitatea cu un copil ce fusese tuns de profesoara, ii ciupavise bretonul ca cica "sa aibe lumina la ochisori"
este adevarat ca atunci cand eram noi elevi luam si bataie si ne si tundeau profi si nu mai muream, dar eram ditai golanii
sa dai intr un copilas de 3 ani e grav
asa sa revenim la sentimente mai bune
mancara pôrcii mei mar copt cu banana cu branza calcica si cereale de orez in care pusei un furazolidon si niste probiotic
bun, le a placut, au mancat tot
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Andutza_B spune:
Mneata buna!!
Lori, sunt socata!! Vai, i-as rupe mainile si i le-as baga in fund , asa draci mi-a facut! Si eu cred ca ar trebui sa faci plangere.
Ei, uite asta nu-mi place mie la romani, ca nu au simtul responsabilitatii: isi aleg meserii prost platite dupa care se plang de bani si concluzioneaza ca nu merita sa isi dea toata silinta. Frate, esti la lucru, tu ai ales, atunci trebuie sa dai 100%, indiferent de plata. Eu, cel putin, asa vad lucrurile.
Eu sunt oarecum happy, sunt sanse sa o primeasca pe Miruna la o cresa langa musiu, la 1 minut. Ma lasa sa stau cateva zile acolo, cu ea, pana se acomodeaza... azi ma suna sa imi dea un raspuns. Ca bani ies la fel ca si cu bona, dar macar nu mai alerg sa ajung la 4 fix acasa.
Multumesc de sprijinul acordat!
O zi dementiala, ma apuc si eu de lucru, dar evident ca las tab-ul DC deschis!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
missmj spune:
neata
aoleu lori ce povestesti tu acolo ! fa-i o plangere mami, o sa ii faci si un bine, poate isi schimba si ea jobul si ba gasi ceva ce ii place sa faca. vorba fetelor, nu stiu cum se duc astia la un loc de munca pe care il urasc, de care nu sunt multumiti ! offfff pup un Robertel frumos !
andutza ma bucur ca ai rezolvat , si e bine ca e aproape de tati
mirelus si al meu s-a foit si s-a miorlait toata noaptea ... dar macar eu am doar unu' ! offff mamica obosita
angie felicitari pentru dintos !
tunde imi pare rau ca nu gasisi niciun dr pe la voi ope acolo...o s atrebuiasca sa faci un drum la bucuresti...intreaba pe fragrant unde a gasit dr ala. decat sa operati...offffff ! si mami tau saraca...mama lor de bani !
andrei a fost marait rau...se foia intr-una, statea pe burta, isi ridica fundu' in sus...se intorcea pe o parte, iar maraia...se trezea, sugea la titi intr-una. offfff am tinut-o asa pana la 9. m-am culcat la 1, cine ma aude zice ca am dormit destul 8 ore, dar asa cu maraieli, foieli, titi...mai rau sunt. offff
mirela2 spune:
mai, mama mea a luat o de gat pe una la cresa unde era Vlad
cand intrau pe strada spre cresa, se punea copil pe un urlet de nu stia ce sa i mai faca si tipa ca l bate doamna
azi asa pana cand s a dus mama pe ascuns si a pandit o pe aia
a prins o in flagrand, n a mai avut ce comenta, nici ea nici directoarea
anka-maria spune:
Of, of, educatoarele astea....
Io am mancat bataie pe paine la scoala. Am avut invatatoare o dementa, cica obtinea cele mai bune rezultate. D-aia m-au dat la clasa ei (din cate am inteles ai mei au platit si spaga) ca "avea rezultate". Ce dracu inseamna asta la 7 ani, nu se stie.
Cum le avea? Ne batea ca pe hotii de cai. Ne dadea cu capul de tabla daca greseam ceva sau ne tragea de par pana ramanea cu smocuri in mana. Parintii stateau la usa si o ascultau pe dementa cum tipa la noi, ba mai si glumeau " mi-ar fi frica sa intru acuma in clasa". Tata imi tot spunea ca pe el il batea ta-su pana ii curgea sange din nas. Asta asa, sa-mi arate ca se poate si mai rau.
Ce sa zic, n-am murit. Da' am retinut fiecare detaliu, o vad si acum in fata ochilor cu buzele alea subtiri vopsite cu rosu aprins si mana aia inelata la maxim cu care ne pocnea peste fata de-mi ardeau obrajii toata ziua.
Copilul meu n-o sa aiba amintiri d-astea, garantat. Am incasat io destule cat pentru 3 generatii.
mirela2 spune:
si pe noi ne batea diriga in generala cu rigla in dunga, iesea sangele si ne tragea de par....sau sa nu ne fi vazut cu unghii ca ni le taia din carne
angieangie spune:
la multe lunite bebelusilor zilei,dar mai ales lui Stef de Loutzy
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
maimutzica10 spune:
Lori, brr..
Anka, Mirela, ce ziceti voi acolo! Asa bataie?! Neica, pai io o singura data mi-am incasat-o de la ai mei si inca soft, da-mi aduc aminte perfect. Ce sa zic de voi, mi se face parul maciuca.
normal ca vrem o lume cat mai buna pt puricii nostrii, mai buna ca a noastra!
Ziki, sa nu uiti sa ma pui si pe mine la cadoriseala de Craciun, ca venim si noi in tara.
Tunde, azi noapte iti spuneam (in vis) sa mai incerci cartoful dulce la Sonia deci mai incearca.
Frate, am ajuns la concluzia ca e greu in stainatate, chit ca te duci pe bani multi sau putini, chit ca faci ce=ti place sau nu. Lipsesc prietenii, amicii, rudele; nu mai poti da rapid un telefon la care sa te lungesti 10-20 min, nu vine nimeni sa te viziteze..
Iesim afara sa ne aerisim. N-ajungem in Ioanid
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Shines spune:
Neata!
dati si la mine o cafea tarzie
Lori...exact cum ti-am spus,trebuie mutat prima data,facut tot posibilul. eu i-as face si o reclamatie,chiar daca nu am dovezi clare,dar macar sa o aibe aia in evidenta acolo,sa faca ei o ancheta interna,sa supraveheze ei lucrurile.
Eu imi aduc aminte ca o data am fost pedepsita la scoala,in cls a patra parca,ca nu mi-am facut o lectie la romana,ne-a pus pe toti in genunchi in curtea scolii,cu fata la strada.
am mai stat cu mainile sus sau la colt. nu am luat niciodata bataie. luam destula acasa,cat pentru toata clasa,nu pentru ca meritam,eram copil super cuminte..ci pentru ca asa trebuia,na.
facut mancare,curat,unghiile si parul..acu ma apuc de lectii si de distrat copilul mic.
mai oameni buni..tot nu vrea sa pape,eu innebunesc. nici nu ma gandeam ca el va refuza papa la cat de mancacios si pofticios era.
doamne,oare cat mai dureaza greva asta?
sa ii dau ceva vitamine,sa mai suplineasca mancarea ? ceva sirop ? deja ma ia plansul cand vad ca ii fac 7 feluri de papa pe zi si refuza.daca ii este prea foame,ia cateva linguri,pe urma stramba din nas. si lapte bea putin,dar macar bea ceva,ii bag si cereale de fiecare data,macar sa tina ceva acolo.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)