Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
lenuta8 spune:
Buna, fetelor dragi!
Sarut buburuzele si mamicile bolnavioare, sa va treaca repede!
Lori, in dimineata asta, tocmai cand iti citeam patania cu educatoarea, m-a sunat mamica unui baietas ce mi-a fost elev in cl.I, inainte de a ma pensiona sa-mi povesteasca ce a patit bietul copilas cu invatatoarea ce mi-a luat locul.Pt. ca mama a indraznit la prima sedinta sa faca o comparatie la cum lucram eu cu ei si cum lucreaza ea, bietul copil a fost umilit si injosit ora de ora de inv. Era asa cuminte si timid, mie mi-era asa drag, avea un zambet de ingeras, mereu il mangaiam si sarutam cand treceam pe langa el ! Era f. constiincios, si responsabil! Toata vara a mers mama cu el la psiholog, deoarece nu mai vrea la scoala, nu-si mai facea temele singur, ca in cl.I , trebuia mereu insotit la scoala, ca altfel nu intra in cl., ceea ce nu s-a intamplat in cl.I. Mama a avut discutie cu inv., dar fara rezultat, a anuntat directorul, care nu prea i-a dat crezare, dupa care a venit cu hartie de la psiholog , concluzia trasa dupa sedintele de terapie si l-a amenintat pe dir. ca merge mai departe , pana la minister. De abia asa a cedat dir. si i l-a transferat la o alta clasa, anul acesta.
Asa ca sfatul meu e sa mergi la educ., daca la dir. nu vrei sa ajungi si sa-i spui ca daca se mai intampla vei merge mai departe pe cale ierarhica : director, inspectorat , minister. Succes si pa Robertzel cel incercat!
Fetelor, de vreo 2-3 zile muncesc in bucatarie la zacusti. Fata mea si-a adus aminte de mancarea ce i-o trimeteam in studentie si mi-a reprosat ca nu i-am mai facut zacusca de peste si de vinete. Asa ca m-am conformat si le-am facut cantitati industriale, cate 10 kg de fiecare, sa le ajunga , ca au si multi prieteni pofticiosi !
Nu ma laud, dar a iesit dementiala!!!
In alta ordine de idei mi-e mila de voi, cele care trebuie sa mergeti la serviciu si n-aveti cu cine lasa bebeii! Daca nu plecam La Sophia, zau ca-mi deschideam cresa si va luam eu 3-4 copilasi sa vi-i ingrijesc! Va urez bafta la cautari de crese, bone , bunici, etc. !!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angieangie/angieangie.jpg)
angieangie spune:
multumim buni Lenutaesti draguta ca de obicei
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
Laura_Luiza spune:
Salut!
Am intrat mai mult ca sa ii urez Andutei mult succes. Sper sa fie cu noroc si Miruna sa se adapteze cresa, iti inteleg sentimetul cu toate ca nu-s in aceeasi situatie, cred ca e groaznic..
La noi o sa fie si mai complicata treaba cu gradinita, dar din alte puncte de vedere. Eu spre fericirea mea ma numar printre alea 1% care pot sta acasa sa-si creasca copilul, adica nu-s dificultati financiare, buba e ca ne mutam din tara in tara la 2-3 ani maxim cu serviciul sotului.. Ma intrebam zilele trecute, eu cum naiba fac? Deocamdata nu se pune problema ca mai e mult, dar nu ma pot abine sa nu ma gandesc. O sa citesc mai multe despre sistemul american de invatamant pe care toata lumea il lauda si pe care il gasesti mai in toata lumea, dar daca la un mom dat ne mutam in tara, ce fac cu el???? Oooof cred ca pt un copil o sa fie crunt sa schimbi scoala\gradinita atat de des... Eu cele mai multe prietenii care inca rezista le-am legat in primii ani de scoala, el o sa fie privat de asta.. Mi-e teama ca noi doi singuri nu o sa reusim sa-i acorde stabilitatea de care are nevoie... om vedea...
Maimutica, da! E grele cu statul departe de casa, e si bine din multe puncte de vedere, dar cateodata parca si eu ma usuc de singuratate. Lavinia avea f mare dreptate cu prieteniile de conjunctura, de multe ori ma trezesc in diferite grupuri de prieteni intrebandu-ma ce caut eu la un loc cu oamenii astia.. oricum e mai bine decat nimic...si socializarea e una din placerile vietii.
Ajung acum la un alt punct dureros. Am fost la pesiatru cu piciul, dr mi-a spus ca trebuie sa ajungem la zi cu vaccinurile. Schema fata de It difera, sunt aceleasi dar la distante diferite de timp, prin urmare saptamana viit trebuie sa ii facem trei intepaturi :(((((( in aceeasi zi!!! Dr m-a asigurat ca e ok dar ma doare sufletul pt el, am un morcov cu frunze cu tot. Mi-a dat sa-i dau fier si vit D pe principiul ca se da la toti copiii. Am intrebat de analize in prealabil sa vedem daca e nevoie, raspuns negativ. Analize de sange la 10 luni, daca e totul ok intrerupem toate suplimentele. Incerc sa am incredere in el, a stat 17 ani in SUA, e membru al asociatiei americane de pediatrie, bla bla. M-a amuzat ca a spus sa-l sun oricand, mai putin cand e la sinagoga, de parca eu stiu cand palaria mea se duce el acolo!!!
Am pe foc marul pt ultima reteta de pe blog, va anunt daca papa si copiii mai mofturosi.
Dintii din fata cu strungareata da, sotul meu a avut pana sa-si sparga dintii si sa-i inlocuiasca cu unii de portelan, dar si eu ador oamenii cu strungareata
Pupici pt toate
AAA superbe pozele cu bebelusii purtati, va admir pt legaturile pe care ati reusit sa le creati intre voi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Laura Luiza . Ma gandesc ca nu e usor sa te tot muti in alta tara, e drept ca , pe de o parte, copilul invata sa se adapteze, dar pe de alta... e problema cu stabilitatea.
Bafta la intepaturi !
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
Magnetism79 spune:
Netaza pe la pranz shi de la noi!!!
Nu dati cu rosii insa eu noi stam in premergator de 2 zile deja am invatat scheme shi figuri , stiu ca fetele de pe aici sunt antipremergator insa eu la cel mare l-am pus fix 2 sapt apoi a inceput la 9 luni sa mearga shi la 10 luni jumate mergea f. bine deci dac shi la asta mica se repeta figura ma declar multumita.De-a busilea stim deja f. bine are niste scheme shi figuri, se intoarce , se suceste , se sprijina pe maini , trece pragurile, e nebunieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avem de cateva zile muci,tusea am rezolvat-o in 3 zile, nu folosim batista BB ca nu e cazul , avem petit terallion deja sunt la al treilea ca 2 is busite deja, i ritmul asta dau faliment, trebuie sa ascund tot ca asta vmica deja buseste telecomenzi, trage de sertare face ca dieselul daca nu ii dai ceva!!!!
Roxx te-am visat aseara, eram la cumparat de haine, la Brasov , culmea, iar tu imi aratai o ditmai lada cu hainutze de-ale Catalinei,ma ajutai sa-mi aleg o rochie de vara care culmea costa doar 60 de Ron.Sincer mi-ar placea tare mult sa te cunosc, la cat esti de priceputa in Bucatarie, invat shi eu cate ceva de la tine!
Lori cum e Robert? Mergeti la programul scurt nu-i asa? Cred ca vei rezolva cumva cu multa diplomatie treaba, vorba lui Roxx, sa stii ca shi al meu mai face minciunele cu bataia ca zice ca il tot bat copii dar nu e asa ca am vazut cu ochii mei, mai degraba el e cel ce ataca daca nu ii dai jucaria, din acest punct de vedere e de necontrolat, daca ii iei ceva ce-i al lui sigur iti face ceva, te imbrinceste sau ceva , daca nu poate se pune pe spart, mai nou sparge pahare!!!! singura pedeapsa care pot sa i-o dau este ca sa nu il iau cu masina si l-am lecuit nu mai face o sapt dar in rest nu stiu ce sa-i fac?
Cand va mai vedeti in parc?
Pacat ca se strica vremea era asa de bine, eu acum is la Gruiu shi e un soare , f. cald cred ca is 31 de grade asa e de cald!!!!
Mai scriu sa vad ce imi aduc aminte!!!
Magnetism79 spune:
Mai vroiam sa-i zic Andutzei ca nu trebuie sa te simti asa , nu ai de ce!! Tu esti o mamica minunata, iar gogoshica ta va fi mai independenta ai sa vezi!!! Eu am plecat la munca f. devreme shi cu cel mare shi e o.k., s-a adaptat repede e super independent acum , din pacate va trebui sa ma intorc la munca din Februarie, asta e !!! Am avut o discutie in familie shi trebuie sa fac asta ca bugetul e mai mic dar cerintele mai mari shi chiar e nevoie de banii astia!!!
Din pacate vremurile de kko care le traim ne obliga sa facem niste lucruri care nu sunt tocmai pe placul nostru!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Cum arata dresingu' ideal? TU-TZI GATU' MATI!!!
Da, tre s ainstalez un add-on, stie cineva cum se numeste add onu de blocheaza toate debilitatile astea de reclame???Aflu io...
Buni Lenuta tocmai de aia am reactionat d ela prima si din prima, a doau zi eram la educatoare, nu am stat sa ma gandesc.
Deocamdata (cred) ca am decis ca ramane unde este si-l observ si intreb intens si actionam in functie de asta. Pe hol azi am vazut-o pe cealalta educatoare rastindu-se la un copil care maraia, copil din grupa de la Robert "daca nu poti face liniste 2 minute, te duc in clasa la nani". O intreb pe maica-sa daca l-a mutat pe baiat din grupa lui Robert si cica nu. Deci...exact cum am zis, daca aia are tonul ala cu copii necun oscuti, aflati langa mama lor....deci....neah!
Intre timp l-am gasit pe Robert plangand azi, iar dna educat era cam speriata, a venit la mine numa lapte si miere, mi-a povestit ca nu a vrut sa pape, s-a trantit pe jos in lacrimi, ca nu a stiu ce sa-i faca, i-a dat covrigei. Asta e o problema veche de-a lui Robert, fix asa facea si dincolo, plangea, nu voia papa, pana i-au invatat alea chichitele, nu-i mai dadeau ciorba, ii indesau 2 feluri d efelul 2, in fine s-au adaptat ele la el...deh, privat.
Insa, atitudinea de azi a educatoarei a fost interesanta, parca eram prietene de ani de zile, am vorbit, am comentat poza de grup etc.
iar m-am lungit cu povestea asta off topic.
Anduta te pup si te imbratisez, nu as vrea sa simt ce simti tu acum!
aaaa...avem dintoc nr. 7, jos, a iesit parsivu fara sa anunte, nimic, e mare deja, cred ca are vreo 3 zile!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Ziki..nu mai avem butoi,cica isi baga calcaiele Tunde acolo..deci gata e soare,frumos..deci NO BUTOI.
Gadilat..da,asa face si Edi. e normal pana la urma,depinde de dispozitia lor,la fel ca noi.
Mada..eu ii dau 5 pic/zi vitamina C.
Zumzu..care e gradinita pe prelungirea ghencea ? toate din zona asta au tarif de la 800 si ajung la 1700.
covoare sunt pe bd timisoara..este un magazin mare numai de perdele si covoare..calitate ok,materiale de care vrei. imi scapa numele dar ma interesez daca vrei.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
LAURA-LUIZA, as vrea sa te linistesc cu copiii-calatori.
Nu stiu cum e cu stabilitatea si cu prieteniile long-lasting, dar eu iti zic ce am vazut in 19 ani de scoala. cam 80% din colegii/ prietenii mei nu au fost romani, si toti erau in trecere prin Romania, cate 4 ani, cat dureaza mandatul unui diplomat. Asa ca toti au gravitat cate 4 ani in care si-au facut prieteni, mai tarziu iubiti, relatii, unii s-au atasat de romania,
dar! desi la plecare era dor si jale, desi am pastrat contactu - chiar si fara FB pe vremea aia - nu l-am mai auzit pe nici unul sa nu se fi adaptat in noua tara. Din contra, toti stiau cate vreo 4-5 limbi, toti erau dupa o luna doua deja amorezati de noua locuinta, noile cutume din tara aia...
nu ca ne uitau, dar.. pt un copil e o bogatie sa cunosti tari noi. Si ba da, eu cred ca PARINTII ofera stabilitatea, si nu scoala sau prietenii. de aceea un divort inseamna destramarea lumii lui de copil, pe cand mutatul este uneori sursa de noi descoperiri.
zic si eu, nu ma erijez in filozof. dar daca esti curioasa, poti sa vezi la mine pe FB de unde vin cam 50% din cei din lista mea de prieteni, unde sunt acum, si sa calculezi ca 4 ani din viata au stat si in Romania. Am un fost coleg, care e canadian si acum e garda de coasta in canadutza, care inainte de Romania a fost in Nigeria, apoi Ro, apoi Columbia, apoi iar o tara africana, parca Mali, apoi Franta nitel, si inca vreo cateva destinatii - are niste poze de copilarie de ti se face rau. Si toti au in comun faptul ca, pe langa ca sunt poligloti, sunt ff deschisi.
concluzia mea? sa nu-ti faci griji pentru asta. calatoriile inseamna deschidere, nu rupere. si... exista FB!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
mama mama,zacusti, chestii socoteli
faceam si eu cand eram acasa la mama, adik facea mama si eu o ajutam
la noi veni tanti la curatenie asa ca stau si pazesc copii....ca de obicei...si oala cu orez si morcov
laura luiza....ti o trimit pe soacra mea, ca e in Israel
imi pica ochii de somn
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi