Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)
Raspunsuri - Pagina 17
ziki spune:
p.s. dar da, trebuie neaparat sa aiba continuitate la scoala. altfel, intr-adevar, se pot crea mari gap-uri si in educatie si in integrarea lui la scoala!
adica alegeti de la inceput un sistem, de ce nu fr?, sau american, sau british, pentru ca asta ii va fi firul conductor si cu limba si cu echivalarile.
in caz contrar, da, se ajunge la o varza totala.
4 in cuibusor
roxx26 spune:
ZUMZU, poti incerca sa vinzi pe bazar DC. Sau pe okazii. Cu deplasarea - mie mi-e mai greu cu carutul. Dar in wrap sau marsupiu, n-am nici o pb. Ma deplasez oriunde.
ANDUTA, tu oi avea vreun firewall competent.(vreau si io sa stiu de care!!)
BUNI LENUTA, deci ati fost invatatoare! Ce noroc pe nepotelele dvs.!
LAURA LUIZA, bafta micutului la injectii! O sa fie bine! Vroiam sa te intreb mai demult - te-ai tinut de slim in 6? rezultate?
MAGNETISM, pai sa mergem la Brasov la shopping atunci!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Lorich spune:
Magnetism da, de azi merge la proagrtam scurt. Si da, icnercam s arezolvam cu diplomatie, ca asa de zburat mi-e clar ca o pot zbura imediat. Vedem mai departe.Aaaa..Robert nu minte absolut deloc, nu inventeaza chestii de astea, e testat, imi cunosc marfa.
revin cu raspunsul la intrebarea cum arata dresingu ideal ASA, pt cine foloseste mozila firefox
daca se incapataneaza sa apara, cand va aparea are un mic buton "bloc" in dreapta sus, si cu aia, gata se termina cu ikea, face-m-as pe ei!
florintunde spune:
nici EU nu ma confrunt cu dulapuri sau altele
Am expediat bona,..sa n-o mai vad in viata mea..e neserioasa si nare nicio experienta...fug sa pun anunt..imi trebuie alta
M-am intalnit cu fata de la farmacie!cica au primit produse noi..sa ma duc marti..de rodie..crema,uleiuri,contur de ochi etc..aceasi preturi5 l cremele,3 lei contur de ochi..
roxx26 spune:
ZUMZU, dupa multe secole ti-am raspuns in legatura cu blogspot. Ai PM!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
gabrielaromt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 e o cresa exact langa sala polivalenta, particulara. si am vazut ca la program lung costa 1100ron. iar scurt 800. are si gradinita si scoala 1-4 |
Stii cumva cum se cheama? ca ar fi chiar langa serviciul meu si ar fi super pt mine.
mc
mirela2 spune:
SZ: fetelor ce scaune de masina cumparam????
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
adryiii spune:
Anduta, o sa-i gasesti locul si Mirunei,o sa veizi. Ce sentimente mami!
Roxx, buna reteta de paste si mie imi place.
Laura, tinem pumnii pt intepaturi.
Magnetism, si noi folosim rotobilul, in medie cam juma de ora o ora pe zi pentru mers la baie, dus, spalat vase si gatit. Nu stiu cum ne-am descurca altfel ca in patut nu vrea si din pat cade. Eu cred ca daca nu se exagereaza cu utilizarea e ok. Plus ca smecheria asta a mea de fetita, s-a prins si a inceput sa traga sertarele, sa se agate de picioarele ele, sa ia magnetii de pe frigi, si tot felul face. E mandra tare ca reuseste.
Lori, ce multi dinti aveti! Noi am inceput deodata cu Andrei a lui Carmen dar el e harnic rau. Concluzia e ca avem doi si parca se zareste al treilea.
Nici mie nu-mi apare reclama, si foarte bine face.
Intrebare:vine doamna toamna, cum mai incaltam copilasii astia care stau sa umble? adidas sau ghetuta- papucei cu talpa tare si inalti? sau pana la glezna? de piele sa fie, da?
adryiii spune:
Tunde ce tare esti cu bonele tale fara experienta
Mirela eu am primit un scaun de masina la botez, din ala pt 9-18 kg dar nu stiu ce marca. Chiar ma batea gandul sa-l montam. Numai ca pitica are 8 kg. Oare are ceva daca incepem sa-l folosim?