Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

p.s. apropo de "fara nici un chef", ati vazut prognoza meteo?
http://vremea.apropo.ro/vremea-bucuresti_bucuresti
gata cu dixtractia...

PATRICK!!!! primul bebelin (oficial) al odiseei noastre face 10 luni!!
o doamne ce trece timpul! indata se preda stafeta de un an, la ursuletii de nov-dec, si urmam noi
ce emotii m-au apucat... ce frumos a fost!...

de ea va mai amintiti? o scoatem indata pt PETRO!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Salutare! Perfuzia de !!
Am avut o noapte horror: pe Miru a durut-o burtica , a plans prin somn, s-a trezit de zeci de ori si a tot facut k, a mancat spanac ieri la pranz (nu e prima data) si cum l-a introdus, asa l-a scos, asa ceva n-am vazut, zici ca nu a trecut prin intestine. Pe mine m-a durut capul ingrozitor, desi am bagat nurofen. Cica se regleaza menstruatia dupa sarcina. Mituri. Mie acum imi vine la 23 de zile in fiecare luna, am un flux de Niagara si am migrena crunta trei zile dupa ce mi se termina. Inainte de sarcina ma durea burta, asta era singura chestie nasoala. Acum...
Ziki, si pe site-urile creselor particulare din Cluj scrie ca se primesc copii de la 1 an, dar sa stii ca , in fapt, iau si mai mici. Adica ar fi luat-o pe Miru la cea care se inchide, am aflat de alta cresa unde cel mai mic e de 10 luni... Deci probabil ca si in Bucuresti e la fel.
La multe lunite, Patrick!! Si la multe lunite Radu Andrei de Deea_Sav85, parca mai trecea pe la noi.
Ma bag si eu la cautat alte crese! Ca imediat ma lovesc taskurile in ceafa.

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vad ca si mie de la luna la luna imi vine mai rpd. luna trecuta a venit la 27zile, luna asta, vedem. si cuurgeeee de ma termina. 5zile abundent si inca 2 pic pic pic numai zic de dureri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

aoleu ce prognoza ! mai vreau soareeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

M-am uitat la site-ul cu prognoza meteo, duminica la noi sunt prognozate 3 grade! Si azi 20.
Pai am vazut si eu ce cald e la voi fata de cum e la noi. De asta ziceti voi ca noaptea dormiti in body cu maneca scurta...noi suntem inveliti in sacul de dormit noaptea, eu am trecut de la patura la pilota, imi era prea frig. In casa dimineata sunt 20 de grade, afara 7.

Azi mergem si noi sa facem prezentarile lui Alex la servici. De cand tot spun ca merg si nu am mai ajuns.... Oricum eu nu o sa ma mai intorc acolo ca nu mai am unde dar mi-e drag de cativa colegi si l-au vazut doar in poze.

M-am uitat si eu dupa crese pe net, una particulara cu masa cu tot ajunge pe la 670 lei plus masa 13 lei/zi la program prelungit.
Andutza, vad ca este si la voi cresa particulara Heidi, stiu pe cineva care merge in Brasov la aceasta cresa si e ok http://www.centrulheidi.ro/category/cresa/cresa-heidi-la-cluj/.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

am postat reteta de spuma de gris cu mere pe blog, daca tot o laudati ca e asa buna. o sa fac si eu azi.

Mergi la inceput

Dedicut, multumesc! Am vazut-o si noi, sunam azi si acolo... Nu am pus-o prima pe lista ca mi-e cam incomod sa ajung cu Miruna inn statia de autobuz spre Floresti (comuna in care stau), dar, in ultima instanta... Oricum, e importanta informatia ca la cea din Brasov e ok, inseamna ca si la Cluj sunt sanse sa fie la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

am prins si eu un moment, Darius e la plimbare cu bunicile, acum sunt amandoua si altadata...ata ete

ati itnrebat de sac cu maneci, eu am de la kiabi luat pt Darius(sunt detasabile) da rnu le-am folosit niciodta, mi se par incomode, ca nu are mobilitate in ele; prefer sa-l imbrac cu maneca lunga

madalina, ms de pm am sa studiez problema. ziki ca sa stii, e soacra pe la mine si ea nu e multumita de curatenia pe care o face femeia

tunde, da chiar cum mai e Mario la scoala, s-a adaptat,s-a aobisnuit?
shines aceasi intrebare

eu stiu o gradinita/after school/cresa pe prelungirea ghencea care cica e buna dar nu stiu exact cat costa; au si camere web si poti sa urmaresti ce fac

asa, in alta ordine de idei ma ofticati voi cu intalnirile voastre. dar voi cum va deplasati cu bebeii? si anka(blue) am vazut si eu in poze cum vine la voi manduca, pai la noi (l-am incercat iar de curand)capul lui Darius vine inauntru cumva, dubios. cred ca o sa il vand

da chiar, ma gandeam sa vand niste chestii de pe la Darius care nu le-am folosit etc ca sa strang niste banuti sa-i iau chestii noi. unde pot?

Mergi la inceput

A, am vazut si eu mamici superbe de bebelusi purtati. Off, ce n-as da sa fi fost si eu acolo Si Miruna e bebelus purtat... in 90% din cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

cand eram prin liceu am primit un parfum de la o ruda care mi-a placut super mult-parfumul, nu ruda-(nu stiu dc din motiv ca eu nu prea aveam parfumuridau chiar mirosea misto). Oricum a fost primul meu parfum bun si l-am tot cautat mai tarziu dar n-am reusit sa il gasesc. Ca sa descopar azi ca e un parfum amway

Mergi la inceput