Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Crese private: mai, de ce scoruri vorbiti voi acolo... Io am una langa casa (Baneasa) cu preturile astea: http://www.tichiuta.ro/taxe/. Si cu mese cu tot, tot nu ajunge la banii aia...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

MADA, eu ii dau 5 pic.
ZIKI, si Catalina e la fel, uneori moare de ras cand o gadilam (exact! seara, inainte de culcare), alteori ne trateaza cu indiferenta, desi gadilam fix in aceleasi locuri...

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mirelush multumesc mult! Mai caut si azi si daca nu gasesc te anunt si trec eu pe la tine sa le iau.

Ziki cunosc!!!!! Anca are numai bunatati in desaga ei. Si pe Razvan l-a cucerit cu ceva bun de rontait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si Razvan e la fel cu gadilatul. Seara e adorabil. Rade din orice: daca arunci o mingiuta in sus, daca te maimutaresti la el, daca il gadili ... E mortal.

Mergi la inceput

Inca una si ma duc: MADA, luni la 16.30 in fata magazinului Unirea. Gata, ma duc sa hranesc copilul.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata si de la noi

si noi ne gadilam si radem in hohote doar seara inainte de culcare, sau cand e ora de somn p timp de zi si e obosita. in rest..nici nu te baga in seama.

Lori imi pare rau ca treci prin sit asta. chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. bn..primu impuls e clar sa te duci sa o iei la omor p aia, dar nici lasata asa nu e bn. mergi si vb cu directoarea cum au zis si fetele.

bai lasati butoaiele ca acu sunt pline cu vin..asa ca numai aveti loc

Mada si eu de cateva zile am o caruta de cosuri pe fata. sunt din alea pe sub piele mari, rosii si dor ca naiba chiar vroiam sa va intreb azi dc si voi sunteti cu probl asta.dar mi-ati luat-o inainte

e o cresa exact langa sala polivalenta, particulara. si am vazut ca la program lung costa 1100ron. iar scurt 800. are si gradinita si scoala 1-4

Roxx eu o las sa urle pana numai poate dc tre sa ii fac de papa sau am ceva treaba urgenta la bucatarie. nici la baie nu o iau ca trage de toate alea. si mi-e frica. asa ca o las in tarc si asta e.

multa sanatate bebeilor care inca se chinuie cu muci, burtici si altele.

noi...trezire la 5..papat, chef de joaca, adormit iar o ora, la 7 trezirea finala asa ca am nevoie de cafea sa-mi revin.

sa aveti o zi frumoasa

aaa am admirat fetele cu buburuzele dansatoare..super tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mayane po cum sa ma supar mai??? Adica eu sa cer pareri si eu sa ma supar.
Asta e singura piesa lipsa din puzzle - intensitatea lovirii/impingerii/bruscarii/etc. A perceput-o el ca bataie, chiar si aseara ne-a aratat din nou bataia "la burtica".
Cum va povesteam ieri, am vb deja cu educatoarea lui, i-am spus ca nu il loveste pt absolut niciun motiv, sa ma sune, vin il iau daca e de nestapanit.

Roxx stiu ca nu povestesti de Robert, pt ca eu il cunosc, stiu la ce nivel e cu vorbitul/mintitul/inventatul. Deci, cum am mai zis, am toata povestea mai putin bucata cu "cat de tare".
Despre reclamatie, daca o fac (cum am aflat aseara, fie si verbala o va isteriza pe directoare, care e o super femeie) trebuie sa fiu sigura ca-l mut la alta grupa, gradinita. O sa vezi si tu (sau poate Dioamne ajuta, n-o sa vezi), dar nu poti fi "bun roman" sa faci frumusel reclamatie si sa-ti lasi copilul tot acolo, cu, eventual, o toana care se poate razbuna in fel si chip pe el, repet, lovirea nu e singura razbunare. Eu una, cat nu-s decisa sa-l muta la "zgripturoaica" cum zice CARMEN sau la alta gradinita (un mare gauroi in buget) merg pe variante soft, nu vreau sa o inervez pe una care sta destule ore cu copilul meu, pe acelasi principiu pe care nu te certi cu omul care-ti aduce mancarea la restaurant. E ceva ce am invata acum, ieri, alaltaieri ca in rest aveam si eu idei neacoperite in cap d egenul "ma duc, ii sparg fatza, ii mut dantura, o reclam, o dau afara" ; da, le-as face, dar tre sa le fac cu cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neata!
MERSI DE CAFA

Lori;Eu as mai lasa acolo..poate nu a fost drept bataie..mai vezi cer se intampla..Robert iti va spune sigur daca se intampla asemenea incidente!Speram sa nu fie cazul.

Ziki/Irinukk;n-am mai fost saptamana asta acolo..am sa ma duc pe marti..relatez after!

Butoiul si-a luat zborul de pe varful muntelui si s-a spart..ta na na..nu avem numai oale la dispozitie..in care nu se incape..nu nu..

Aveti grija cu BATISTA BEBE...totusi Eu am neste semne de intrebare asa cat muntele...nush ce si cum,dar sunt convinsa ca au un pik de vina la polipi..nu-l folositi numai cand au secretii abundente si lumanari

pupici

AM MANCAT MAMALIGA CU BRANZA SI IAURT...mbunnn mbunnn..

AZi avem la pranz supica de pui cu fidea
dupamasa gustarica de dovleac copt si un pik de praji cu urda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

PATRICK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

nu, cu preturile sunt ok, cele 6 taburi de crese primesc incepand de la un anisor, si programul lung (pana la 18, chiar 19.30 unele) este 900, 1000 sau cel mai mult 1200. daca va intereseaza, va fac referat, doar ca zona e cea a noastra, cu extindere spre gradinita Flaviei. adica perimetrul Primaria sector 2 (obor), pache, matei voievod, vatra luminoasa. cam asa.
urmeaza sa sun, acum, sa vad ce si cum, apoi sa le vizitam, si pana ne hotaram incepe si serviciul. horror! sunt tare dezamagita, vorbisem cu soata sa stau doi ani, dar uite ca banii ne-au dat in cap mai tare decat credeam.

deci copiii nostri sunt niste figuri! se gadilesc numai cand vor! biiiineeeee. multumesc pt RSZ!

ma duc la ale mele, taras-grapis, fara NICI - UN- CHEF...

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput