cosmaruri
baietelul meu in varsta de 7 saptamani
are(desi la varsta asta se pare ca e imposibil), cosmaruri extrem de "dure";
se trezeste tipand cu ochii larg deschisi, cu manutele si piciorusele extrem de intinse. are momente cand se sperie foarte tare si atunci cand e treaz, de putine ori ce-i drept.
se mai confrunta vre-o mamica cu o astfel de situatie??? daca da, care e motivul? sa fie oare din cauza informatiei abundente pe care incepe sa o asimileze?
nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu!?!
pupaturi si sanatate la bebici si la mamici!
Raspunsuri
angi_gemeni spune:
Dana,
Si eu m-am alarmat foarte tare la inceput: Andreea tresarea foarte des, la orice miscare; Andrei se trezea din somn plangand. Insa acum(ei au 9 luni) se intampla foarte rar ca Andreiut doar sa se mai trezeasca din somn plangand, dar se linisteste imediat cand ma apropii de patutul lui si-i dau putin ceai.
Nu stiu daca are vreo legatura, dar pot sa-ti spun ca am remarcat ca dupa botez, foarte multe lucruri, la copiii mei, s-au schimbat in bine! Nu stiu... Poate simpla coincidenta...
palmyrah2002 spune:
Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.Copii mici nu au sistemul nervos inca format si tresarirele sint obisnuite pina la virste chiar mai mari(9-10 luni),iar daca plinge prin somn s-ar putea sa fie din cauza colicilor.PA!PA!Multa sanatate!Cristina
anda spune:
si eu am patit-o cu edi...insa dupa o vreme mi-am dat seama ca nu era coshmar, ci ditamai colica.
numa' bine!
anda & bb edi
Doina spune:
asa ni se intimpla si noua si cauzele sunt colicile si... senzatia de cadere in gol... asa ne-a explicat pediatrul nostru, cica de la nastere i se trage plus ca BB in burtica era protejat, inconjurat si "invaluit" de burtica ta, acum a picat intr-un spatiu care lui i se pare infinit, se simte pierdut... solutia este sa te simta mereu alaturi ca sa-l reasiguri ca nu s-a pierdut, esti acolo si ai grija de el si e bine sa stea si sa doarma intr-un cosulet sau oricum sa fie in ceva in care sa nu se simta pierdut, eu o invelesc bine de tot intr-o plapumioara. cind sta la mine in brate nu se sperie niciodata

Doina&Carlita-iubita
oanta spune:
Dana, pentru orice eventualitate, ca sa nu mai astepti pana la 9 luni ca alte mamici, eu te sfatuiesc ca seara, la culcare, sa-i spui Tatal Nostru si eventual, ca sa-l scapi si pe el de chinuri cheama un preot sa-i citeasca.
Mult noroc si sanatate
Oana
danielac spune:
Eu cred ca e doar agitat sau putin speriat si nu poate fi vorba de cosmaruri!!!
Tine-l lipit de tine si ii va trece!
dana
antoioana spune:
Dana,
Eu am probleme cu fetita mea care are 2 ani jumatate. Poate pe bb tau il doare ceva?!
anto
caarra spune:
sa stii ca si mie mi s-a intamplat in primele sapt.de viata ale fetitei sa banuiesc ca are cosmaruri dar pediatra a spus ca e ceva frecvent la bebelusi si va trece cu timpul.Dupa aproape 6 luni inca se mai sperie dar nu chiar asa rau, isi revine repede si fara sa planga.
Parerea mea e ca inca nu tb.sa te ingrijorezi, mai asteapta o perioada sa vezi daca nu se amelioreaza situatia.