Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-
Raspunsuri - Pagina 11
suzieq spune:
Ruxandrica, din cate am citit eu distanta de la buric nu trebuie sa fie mai mica de 5 cm, probabil ca 2-3 cm e cam putin, asa scrie peste tot.
nu esti singura care nu-si poate face injectiile singura, eu am aproape 5 luni de cand fac zilnic si tot sotul mi le face
bafta multa!
danezza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica pai vestile sunt ca urmeaza fiv 4, in 2012, cand o fi cald si bine pe afara PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
aristica spune:
daneza sar'na
ruxi nu, fara un alt FET, insa oricum i-am spus lui Albu de la inceput ca nu inghet nimic. n-am avut nicun embrion de grad 1 curat, deci oricum nu avea rost sa inghet, caci la dezghetare, embrionii mai pierd un grad. As fi dat banutii degeaba.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Ruxandrica spune:
Aristica
Fetelor, aseara sotul mi-a administrat primul Clexane , am gasit o zona propice dupa ce am examinat burtica vreo juma' de ora si s-a pus pe treaba. Da' e cam dureroasa sau sunt eu prea sensibila. Spre sfarsit cand mai avea putin de tot deja nu mai aveam stare si apoi senzatia de durere a mai persistat inca vreo 15-20 minute.
Dar: nicio vanataie .
Si am observat ca nu mai am picioarele si mainile sloi de gheata.
Eu in permanenta am extremitatile fff reci, iar seara ca sa pot sa adorm mai intai imi fac un dus foarte fierbinte sa ma incalzesc, iar apoi direct in sosete groase - asta e valabil la mine si vara.
Aseara am dormit fara sosete
danezza spune:
Felicitari pt prima injectie
scuze de off topic dar nu sunt recomandate dusurile/baile fierbinti in sarcina mai ales cu trat anticoagulant.
in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
QiaoBing spune:
ruxandrica felicitari pt prima injectare ! asa e Clexanul, ustura. si eu incep sa il simt cam de la jumatatea seringii si catva timp dupa. daca stau nemiscata dupa injectare trece usturimea mai repede, daca incep sa ma misc ustura mai tau. injectarea nu trebuie sa dureze f mult, dar nici sa nu fie brusca. eu incerc sa ma incadrez cam in 40 sec pt o seringa de 0,4. sa nu freci dupa, doar tii usor apasat.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Ruxandrica spune:
Multumesc de incurajari Qiao, dap cam asa e si la mine, de pe la jumatatea injectiei incepe sa fie mai palpitant. Nu am masat si nici nu am tinut apasat. Pana la urma am strans din dinti si ma multumesc cu faptul ca inca nu am vanatai
O duminica placuta fetelor... si baietilor
roxana33 spune:
Ruxanda,eu am obsevat ca atunci cand mi l-au facut la clinica,a usturat deoarece mi l-a facut foarte repede.Eu acasa mi-l fac mai incet.Dar eu bag acul mai lent si e mai dureros uneori.D-na asistenta a bagat acul repede si nu m-a durut.Incearca o combinatie intre ac bagat repede in piele si injectat lent,mai ales ca le face sotul tau(ce om curajos).Sotul meu iesea din camera cand faceam injectiile ptr. stimulare.Acum s-a mai obisnuitAi grija sa intre si bula de aer,altfel e cantitatea incompleta.E ok,ca nu intra in vas de sange.Oricum,fetele de aici sunt cu multa experienta in ale trombofiliei si sunt foarte dragutze si raspund la toate intrebarile.Succes si
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota