Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Raluca, nu se stie! Cred ca nu se vede nimic la varsta asta a sarcinii...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Fetiliii (si baiatu') ce faceti? ce e linistea asta aici? asta inseamna ca sunteti toate bine?
Aristica, asteptam vesti!
Tanno, felicitari pt micutul crestin!

in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Tacerea asta inseamna ca mai toata lumea scrie acuma la Odisee...

Mergi la inceput

Sau probabil ca sunt ocupate sa ajunga la odisee, unde va asteptam pe toate cat mai repede

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna ziua doamnelor,
Intru-cat maine incep si eu injectarea cu Clexane, am ceva tresariri si as vrea sa ma luminati daca se poate.
Am citit postarile voastre ref la administrarea Clexane si am retinut ca trebuie sa ocolesc cu mare arta vreun vas de sange si serul sa-l injectez usurel.
Din experienta primului FIV (fara Clexane), am constatat ca zona in care nu fac nicio vanataie/guguloi etc este fix cea de langa buric (2-3 cm stanga-dreapta), eu sunt cam slaba, deci grasimute de ce sa apuc nu am nici macar pe laterale, iar daca sunt "ciupita" mai tare ma invinetesc imediat.
In schimb am observat ca daca mai intai amortesc zona vizata un pic (foloseam niste gheata) si apoi incepeam injectarea propriu-zisa nu mai faceam nicio vanataie, plus aveam si oarece confort psihic (la prima injectie am lesinat la propriu de frica/emotii etc) ca nu simt nimic.
Intrebarea este: as putea sa folosesc aceeasi tehnica ca la primul FIV : gheata plus zona de langa buric? Din ce am citit nici una nu s-a "imbarbatat" cu gheata...
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Ruxandrica amortirea cu gheata e folosita, de exemplu, si la punctiile tiroidiene (ca tot am studiat recent subiectul), numai sa nu o pui direct pe piele. succes la injectat !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Ruxandrica,
nu cred ca este vreo pb daca amortesti un pic zona cu gheata dar cred ca te chinuiseti degeaba.
Chiar daca esti slabutza, tre sa gasesti tu o zona unde sa faci o injectioara
Referitor, la vasele de sange, e bine sa le ocolesti dar mie nu-mi iese mereu si ma pisc asa cate putin. Ramane un semn (o vanataie mica) dar nu doare si trece repede.
Hai mult succes la intepat si sa ne spui cum a fost.
Ca o parere personala, incearca sa inveti sa ti le faci singura pt ca e alt feeling la intepat, la gasitul locului.

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello
vin cu o intrebare .. stiti cumva daca maine dna dr uscatescu estela fundeni ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

pai vestile sunt ca urmeaza fiv 4, in 2012, cand o fi cald si bine pe afara

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor,
Danezza faza cu injectatul singura in cazul meu e de domeniul SF, eu fac parte din categoria aia de persoane care la vederea acului experimenteaza toate nuantele de alb si se preling pe langa perete.
La primul FIV sotul a preluat fraiele ca din partea mea nicio speranta.

Aristica imi pare nespus de rau. Macar ai reusit sa obtii si cativa omuleti de zapada?

Mergi la inceput