imunitate scazuta mult?

imunitate scazuta mult? | Autor: histamina

Link direct la acest mesaj

Fetele,
sunt f suparata.
Pe 6 sept Strumf a capatat o viroza d ela cresa. L-am tinut acasa. i-a trecut viroza, dar s-a constipat. au rezultat 3 fecaloame de la care a facut toxinfectie si e coli a trecut in urina si a urmat o infectie urinara cu spitalizare. dupa spitalizare l-am tinut acasa o saptamana. l-am dus din nou la cresa apoi si a facut enterocolita si acum viroza respiratorie.
la cresa a fost trantit in patut de o educatoare si asta l-a afectat f tare.
l-am retras d ela cresa.
a slabit 300 de gr. avem 6.600 kg,72 de cm, de la 1,5 kg si 42 de cm si avem 1 an si 2 luni.
tipa, plange, e speriat.
papa numai ce vrea si suge mult de la mine.
ii dau imunostimulator cu colostru si probiotice, biotics si infatrini,miere cu propolis.
are febra,pana in 38 face acum, tuseste, expectoreaza are muci incolori.ii dau nurofen alternativ cu panadol, i-am dat eurespal pana l-am fluidificat de tot, ii pun colargol in nascuc.
nu stiu ce sa mai fac!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

in afara de trantitul in pat care e inadmisibil din pacate racelile si virozele din primii ani de colectivitate sunt mai mult decat normale. 80% din infectiile de tract respirator superior si cele gastrointestinale sunt de natura virala. deci asta inseamna tratament simptomatic si rabdare infinita.
probabil e si destul de mic pentru cresa, iar la tratamentul pe care l-a primit este normal sa fie agatat de tine.
poate varianta bonei ar fi mai buna, macar o perioada?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sunt zombie.
o ora de somn.
iar constipat, iar vomitat.cand a adormit strumf, a facut sotul 39 de grade.
cred ca la 39 de kile o sa ajung cat de curand, eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2008 spune:

Draga Histamina, nu cred ca exista durere mai mare decat sa iti vezi copilul suferind! Te inteleg cat se poate de bine: anul trecut dupa ce fetita noastra a facut la 2 ani si trei luni o viroza respiratorie cumplita (40,5 grade, tuse expectoranta etc) pentru care am ingrijit-o 10 zile cu paracetamol, propolis glicolic si clasicile frectii cu otet (si batista bebelusului normal!), sotul meu cu aceeasi infectie virala dar care a trebuit sa zboare 15 ore si nu a avut timp sa se ingrijeasca, si-a pierdut auzul! A fost complet surd cu dureri cumplite timp de doua saptamani! Eu simteam ca pic de pe picioare ingrijindu-i... Astazi, multumim lui Dumnezeu suntem toti sanatosi!

E greu, e tare greu insa roaga-te lui Dumnezeu sa-ti dea si tie si familiei tare putere! Micutul tau puiut a luptat ca toti ceilalti copilasi de varsta lui cu virozele de toata natura intalnite in comunitati... dragul de el! Este insa absolut minunat ca il alaptezi: asta il va intari grozav, mai devreme decat ne imaginam noi si pe termen lung! Desi inima iti plange, nu te inspaimanta: in curand va fi bine toata familia ta!

Dumnezeu sa iti ajute!
Alina mamica de Ellutz dragutz




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sunt pe cale sa descopar secretul vietii fara somn, dupa ce , in sarcina , am descoperit secretul vietii fara mancare!




suntem cu anemie feripriva severa, cu constipatie de la fier , cu otita d ela viroza. alte probleme nu avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

imunologia e ok. mai avem doar rezultatele pt boala celiaca de venit. raman anemia feripriva severa, dolicomegacolonul functional si malabsorbtia.
sper sa reinceapa sa manace.
multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului pt puterea pe care mi-o dau, inexplicabila, dupa atata nesomn si atata nemancare. apuc f rar sa mananc, medicamentele care imi permiteau sa mananc sunt pe terminate si bani pt altele nu am,asa ca am revenit la dieta ce m-a consacrat,ca sa zic asa:carne,carne,carne,cartofi,usturoi,ceapa, branza nefermentata, fara mucegai,proaspata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Histamina, ti-as recomanda sa va vada si un homeopat, atat pentru anemie cat si pentru constipatie.
Granulele sunt foarte ieftine ca si tratament si au efect mult mai rapid.
Eu am rezolvat asa raceli foarte severe, cu temperaturi mari la debut, faringita, enterocolita bacteriana urmata de annemie si costurile totale ale tratamentelor au fost undva pe la 50-60 lei.
Asigurat inclusiv somnul meu linistit cu O granula pe saptamana.


CAPRA CU 2 IEZI


mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA



www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Fetelor,
acum avem un diagnostic complet:
anemie ferpriva severa(anemie cauzata de lipsa de fier)
sindrom de malabsorbtie de etiologie necunoscuta.
adica nu asimileaza nimic ,dar nu se stie cauza.
sindrom de megacolon functional, adica are colonul putin mai lat si se constipa.
bun.
avem 6,680 kg si 74 de cm.
avem 2 saptamani sa ne ingrasam macar 100 de gr, daca nu, biopsie intestinala sa vada ce e cu vilozitatile intestinale de nu asimileaza.
am primit schema de mancare: 150 de gr de carne de pui sau 100 de gr curcan/zi, 50 de gr branzica de vaci, 700 ml de lapte cu cereale,12 lingurite de glucoza pulbere,100-150 ml de supita cu ulei de germeni de porumb presat la rece, , 50-100 gr de piure de legume frecat cu unt de 82% grasime sau iaurt 10% grasime cu samntana 24% grasime,50 gr mere coapte cu glucoza pulbere,100 ml infatrini, 5 ml sanzyme, 3 ml peritol,o lingurita de imunostimulator cu colostru si probiotice, un pliculet biotics.
Si acum motivul pt care am crezut ca o iau razna:
Medium - chain triglycerides oil MCTs .
am cautat pana la miezul noptii pe cineva care in urmatoarele 3, max 5 zile vine din Germania, Italia sau Franta si imi poate cumpara o sticluta.
am gasit pe cineva,dar s-a uitat la cantitate si a spus ca ma costa 400 de euro,cand,de fapt erau 400 de ml, s-a suparat si a renuntat.
mai am doua promisiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sunt socata!!!!!!!!!!!
produsul exista, il fabrica nestle ,dar nu nestle romania si deci, NU IL GASESC SI NICI NU IL POT CERE PRIN NESTLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aberant!
mi-a explicat cucoana cum ca nu il cer enimeni,ca toti copii sunt grasi,frumosi si sanatosi!
pur si simplu plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Neata
azi incepem tratamentul pt abia azi am rezolvat cu medicamentul.

Sebastian mi-a facut un cadou dublu:
de ziua lui tati, 22 oct, a pornit-o singur in picioruse si nu se mai tine de nimic.e in acelasi timp in 10 locuri si se da singurel jos din pat.cu mare grija.e f concentrat,apoi il bufneste rasul.

off, Doamne, sunt 6,680 kg care alearga, se baga prin toate gaurile, pe sub toate mesele, bancile, in toate noptierele, cutiile.
ziceti ca e alien,ca vine de pe alta planeta.
misca ochisoriui aceia cat jumatate de fata, rade si o ia la sanatoasa catre alta tinta,ca doar mami trebuie sa aiba conditie fizica.
cand il cert ca a facut o prostioara, brusc incepe sa se joace bau cu mine(adica se ascudne dupa ceva sau isi pune mainile la ochi,apoi le da jos si zice bau) si apoi rade.
si pe mine ma bufneste rasul si nu mai pot sa il cert si se alege praful de educatia pe care vreau sa i-o dau. sfarsim intr-o cascada de pupaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

histamina, Dzeu iti va da putere. ai gasit produsul acela? mai am prieteni care pleaca in tari straine, ungaria sau germania te ajuta? lasa-mi PM. bine ca l-ai retras de la cresa.
doamne, cata mancare pe zi! e enorm. cred ca daca si tu mananci atata, te vei ingrasa. drii cred ca au innebunit sa te puna sa il indopi cu atata. sper sa pape strumfu tot. ai mei nu ar manca atata ever.

cum au depistat malabsorbtia aia? la cine ai mers?

Mergi la inceput