Mamici din Arad...?
Raspunsuri - Pagina 12
alina33 spune:
A nascut Babee.Ce frumos.A fost o viteaza.Cind auzi pe cineva cum povesteste ai impresia ca tine foarte putin totul.Si eu am o groaza de nastere si incerc sa-mi fac curaj.
Si la mine bebe e foarte jos tot timpul il simt sub buric dar il mai pacalesc sa vina sus cind bat cu degetelele la buric si daca stau lungita pe spate.Mi-i tare drag cind vine sus.Eu merg la doc Circiu.
N-am intrebat inca cam cit se da la doc da cam asa m-am gindit si eu ca tine.
Tocmai am citit travaliul de la Ala Z si spunea acolo ce se intimpla.Mie doc mi-a zis ca am colul f scurt si de aia tre sa stau in pat.Nici pe scaun la calc nu prea stau f mult de aia nu prea ma vezi.Ma gindeam ca e si asta poate pina la urma un avantaj ca dureaza mai putin pina ajunge la stadiul de disc.Tu faci exercitii Kegel.
Eu numa cind imi aduc aminte.
Iti mai scriu .stai sa il trimit pe asta intii.
alina33 spune:
Aha,deci unde eram...la vergeturi.Eu tot le pindesc sa nu apara.Mi-au aparut numa pe un sin da acolo aveam deja dinainte de sarcina de la slbiri bruste si acum s-au facut rosiatice.In rest inca nu.
Nu prea mai am rabdare si as vrea sa treaca timpul mai repede sa vina bobo.Visez din ce in ce mai des ca il nasc si e asa frumos...
Inca nu am facut cumparaturi pentru el,pardon,ea.Dar sunt cam dependenta de sotul meu sa ma duca cu masina fiindca eu nu mai fac escapade de genul singura cu masina.Desi as vrea sa ma duc singura ca el tare mai are mult de lucru si e in urma cu proiectele.
Nici patut nu am luat.Da pe acela cred ca o il luam ultimul.
Heheh stii ce i-am crosetat?Bascute din acelea care se pun pe virful capului pentru vara.Sint atit de dragute...
Mai esti pe net?
Esti acas sau inca mai esti la lucru?
alina33 spune:
Hei, nu stii pe cineva care se pricepe la programare?
Sotul meu are nevoie de un colaborator si nu gaseste.Plata va fi in functie de proiect si sunt citeva...cred ca il intere php si mysql,cred il mai intreb eu.
Tu cum stai cu constipatia?Eu daca nu beau cafea rece dimi stau si o saptamina.
Stii de ce am fugit de Bunescu? Fiindca era prea aglomerat imi spunea lumea....oricum am dat de una si mai si.Si nici macar nu lucra cu casa de asig de sanatate.Asa ca fiecare consultatie ma costa plus concediile.Ma cam uscat.De fapt sarbatorile ma cam uscat.E greu acum la inceput de an.
Macar bb-eii nostri sunt norocosi ca iesim cu CIC avantjos.Adica pentru mine.Fiindca o parte din bani ii luam la negru.
Mai stau un pic sa vad daca vii.
alina33 spune:
Vad ca nu ai ajuns pe aci.Acum merg sa stau lungita.Am sa mai intru diseara ca miine fac o vizita sora-mii.
Claudelu spune:
Salut!
Eu doar acm am aparut...Imi pare aru nu vreau sa te speri dar eu am oroare de Carciu...a fost sora-mea la ea, noi o cunoastem destul de bine, si aavea o raceala, a internat-o in spital si dupa 2 zile i-a spus ca are cancer...iti dai seama ca ea de fapt a incurcat analizele...dar in schimb pe mama mea a operat-o de chist ovarian, era ffff mare si a operat-o chiar fffffffff bine...nu are nici o problema...vezi ca ea nu face decat cezariene, ca doar la asta se pricepe...asta iti spun din auzite...
Da intradevar Bunescu e ffffff scump, dar nu e de fel aglomerat...stai maxim 15 min. peste programare...eu sunt super incantata de el...Chiar ieri am vorbit cu cineva care a nascut recent cu Bunescu si i-a dat 50 euro si nu a vrut sa-i ia pe considerentul ca si asa a dat destui bani la cabinet...dar totusi i-a dat 1.000.000 lei...nu mi-a venit sa cred...mai auzisem eu de treaba asta, dar n-am crezut...
In legatura cu ce mai rugat ptr.sotul tau...pot doar deseara sa-ti spun cand apare sotul meu acasa ca el stie multi care se pricep la programare...doar e administrator de retea...dar nu prea stie programare...
Iti mai scriu!
Claudelu spune:
Eu stau bine la capitolu constipatie....am fost doar 2 saptamani constipate...mancam pe atunci multe banane si de la ele m-am constipat...apoi am dat-o pe Kiwi si vai ce bine a fost...nu am avut nevoie de cafea, si nici acum nu am nevoie de cafea, ma trezesc noaptea ca-mi trebuie lipsa mare....
Mananca kiwi ca are si cele mai multe viatmine si e si bun pentru constipatie...mie mi-a sugerat Bunescu sa mananc Kiwi cat pot eu de mult...si plus de asta era mult mai ieftin decat portocalele acum nu mai stiu(eu m-am scarbit de cat am mancat...aprox. 10 kg in 2 saptamani)...mergi in Jackson si iti iei la caserola ca ieis mai ieftin...
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu
cristinacsa spune:
Buna fetele ,
Ce mai faceti?Vad ca sunteti pe-acasa...Odihniti-va pina puteti, ca dupa aceea...
Cum e vremea pe la Arad? Abia astept sa mergem si noi, dar mai la primavara...
Fetitele mele sunt tot mai poznase...
O sa-l intreb si pe sotul meu daca nu stie programatori prin Arad, el e admin de retea...Unde lucreaza sotul tau, clau?
Acu va las ca astea mici ma striga...
Va pup,
Cristina
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
Claudelu spune:
Sper sa pot intra si eu deseara pe net, dar dupa cum sta treaba cred ca deseara v-a intra Claudiu ca m-a anuntat ca a primit un joc nou si vrea sa-l incerce...deci mai mult ca sigur ca stau pe tusa deseara...probabil am sa intru doar putin sa-ti scriu daca cunoaste pe cineva care ar putea sa-l ajute pe sotul tau...
Noi la capitolu cumparaturi stam fffff bine...mai trebuie adus patutul care e si el gata( ca l-am primit de la cineva dar tata l-a reconditioanat si la adus la culorile care le-am pus la dulapior...mai trebuie daor saltea si garnitura pentru patut...in rest am de toate...aaaaaa Pampers n-am luat inca si suzeta...!!
alina33 spune:
Merci de tp-uri.Am sa-mi iau kiwi sa o las mai usor cu cafeaua.Am avut o experienta cam naspa cu kiwi in sensul ca le-am luat crude si au fost groaznice.Intr-un final le-am aruncat desi aveam altele sa maninc .Asa ca sper sa nu repet greseala.
referitor la circiu cam asa am dedus si eu ca se intere numai de cezariene.Prea intirzie fff mult la cabinet din cauza lor si o tipa care a nascut normal cind a chemat-o i s-a spus ca e in Ungaria.Asa ca acum chiar nu stiu ce sa fac.Sper sa nasc ziua si in cursul saptaminii ca sigur o prind la cabinet.Altfel creca o ia al meu sot de git.
Helo Cristina, cit au fetitele tale?
In arad e frig rau de tot.
Claudelu spune:
Mai asa cum ai patit tu cu kiwi asa am patit eu cu portocalele...erau mucegaite ininterior...asa ca o crusta...n-am mai intalnit asa ceva pana acum la nici o portocala...au fost socati toti din casa...
Ai mai iesit pe afara?
Eu nu de mult am venit si e ffff frig si mult ghetus...am umblat cu mare grija...
Am fost sa schimb o pereche de blugi pe care i-am luat ieri la Claudiu, dar nu-i sunt buni si a venit azi mai repede acasa si am profitat de ocazie si l-am dus cu mine...binenteles ca nu aveau blugi mari (ca e destul de mare...a facut ciclism si are pulpe fff groase) si i-am schimbat cu o camasa...la acelas pret...mi-a venit sa-mi trag palme cand am vazut ca o camasa e la acelas pret cu blugii..
Tu mai esti pe aici?