Mamici din Arad...?
Raspunsuri - Pagina 13
Claudelu spune:
Sa-ti povestesc ce am facut...am citi pe lista cu medicii ginecologi ca mai este cineva din Arad...alina morostes (parca sper ca nu gresesc), am urmarit-o si i-am trimis un PM prin care am invitat-o sa posteze la aici cu noi...doar e de=a noatra, nu??
L-am intrebat pe Claudiu, dar a spus ca depinde de ce are nevoie sotul tau!
Ma duc si eu sa ma culc...
Ceau!
alinamoro spune:
[hia
Buna fetelor,ma bucur ca v-am gasit.Nu stiam de voi daca nu-mi scria Claudelu un PM.Ma cheama Alina,am 30 de ani,sunt asistenta medicala si am un baielel de 1 an si 10 luni pe care il cheama Dragos.Am citit mesajele voastre si am observat ca majorotatea sunteti gravidute.Am nascut cu dr.Miclea deorece l-am cunoscut bine ca mi-a fost profesor la Postliceal.Daca vreti sa ma intrebati din experienta mea de graviduta sau de cand am nascut va raspund cu placere(pt.cele care n-au nascut).Am uitat sa va spun ca stau in ALFA(langa magazinul Romana cu gresie si faianta).
Va pup si o sa va mai scriu!
alina
Claudelu spune:
Bine ai venit printre noi!
Acum avem 2 Alinute printre noi!
De fapt eu sunt cea mai pitica de aici...Sa-ti traiasca micutul!
de fapt suntem 2 la 2...doar eu si cu Alina suntem gravidute, iar tu si cu Anto sunteti deja mamicute...
La noi aici este ffff frumos, lipseste Anto de vreo catva timp, dar are o defectiune la calculator(sper sa fie doar atat) si va reveni...
Ne face deosebita placere ca ni te-ai alaturat!
Ramane sa mai vorbim...pe mai tarziu!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu
alina33 spune:
Bine ai venit Alina,noi ne bucuram ca mai ingrosam rindurile
Eu am ramas logata si probabil de aiai mai figuram pe forum.
Ieri mi-a fost ceva mai bine si am fost la sora-mea sa nu stau singura acasa.
Vineri mi-a fost rau de tot.Am crezut ca o sa nasc.Am avut contractii cam vreo ora si desi imi luasem pastiluta nu imi trecusera.Culmea e ca ma apuca seara pe la 11 si nu-mi vine sa sun doctorita ca sigur ma trimite la spital.
Acum mi-am facut o listuta si o s-o trimit pe sora-mea la cumparaturi in locul meu.Mi-e ciuda ca nu pot bintui prin magazine.Da imi trebuie cite ceva in caz de "extrema urgenta".Eu sper sa aiba rabdare si sa stea la caldurica cit trebuie.
alina33 spune:
Am inteles ca acum dupa ce nasti ti-l lasa in salon cu tine.Dar daca eu stiu nu te poti misca sa-l ridici, sa-l schimbi, sa-l iei la alaptat nu te ajuta nimeni?
Cite haine trebuie sa iei cu tine in spital?
Iti trebuie si sticlute cu biberoane in caz ca nu ai lapte?
Uite mie nici pina acum nu-mi curge nimic din sini.Desi la altele a inceput deja.
Eu ma gindisem la vreo 4 camasute si 3 salaopete ,ii mai trebuie ceva pe deasupra sau e deajuns?
alina33 spune:
Alina, sa-ti traiasca baietelul!Si noi ne gindisem tot la numele asta in caz ca ar fi fost baiat.
Eu am emotii pentru lunile de inceput.Pina la trei luni cind cred eu ca o sa stiu mai bine sa am grija de bobo.Daci ma tot incurajeaza si-mi spune ca nu-i bai ca are el grija pina atunci de ea.
In legatura cu ceea ce ii trebuie la al meu sot,Clau, cred ca cel mai bine ar fi sa le dam adresele de mail sa vorbeasca ei .
Claudelu spune:
Am primit mesajul de la tine si a spus Claudiu ca v-a lua legatura cu sotiorul tau (Daci - nu gresesc, nu?)....
Mai Alina nici mie nu-mi curge laptele...pai spune mama ca nu e obligatoriu sa ai scurgeri inainte de nastere...
In ceea ce priveste bagajelul ptr spital, nu stiu daca trebuie sa-i pun si hainute ptr.bebe...am mai auzit ca cica nu ne lasa cu camasile noastre, ci doar cu ce ne dau de la spital...
Alina nu ti-l da cu tine in salon daca nu vrei...eu nu vreau sa-l tin cu mine in salon ca asa cum spui si tu poate nu voi fi in stare sa am grija de el si atunci ce fac....
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu
TORIA spune:
Va scriu si eu din partea lui Anto care din pacate nu mai are compiuter dar spera sa-l repare cat de curind,salutari din partea ei pentru toate si va duce lipsa.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
Claudelu spune:
Sa vedeti ce am facut ieri...m-am dus sa ma tund putin si din greseala s-a infipt prea tare in capul meu si a fost nevoita sa ma cheleasca...sunt cheluta...m-a tuns baieteste...trebuie sa-mi fac o poza noua...Curand!
Alina spune-i la bebelusa voastra sa mai aiba rabdare si sa mai stea la caldurica......Ar trebui sa o suni pe Carciu la orice ora ai probleme...asta fara jena...gandeste-te la binele tau si al bebelusei tale! Sanatate multa iti doresc si la bb tau! daca va grabiti sa ne dea de veste sotul tau...please...
Ati vazut ce fain ningea azi noapte afara? Apropo pe unde ati umblat aseara?...pe mine m-a scos la o pizza...dragut nu?
alinamoro spune:
Va multumesc fetelor pentru primirea facut.Cred ca o sa va scriu un mesaj mai lung deoarece am citita ca aveti cam multe nelamuriri,poate va sunt de ajutor cateva sfaturi de-ale mele.
Eu nu am avut nici un fel de dureri cand am fost gravida si am mers la lucru pana inainte cu o zi de-a naste(am nascut mai repede cu 2 saptamani de termen).Eu cred ca cel mai important lucru cand aveti dureri(mai ales tu Alina)e sa stati intinse,sa va odihniti.In legatura cu laptele nu va faceti probleme,nu e obligatoriu sa curga inainte,nici mie nu mi-a curs si am avut lapte suficient.Nu vreu sa va sperii,dar va spun ca eu am nascut foarte greu,nu m-am dilatat in 10 ore decat 3 cm.La nastere conteaza foarte mult si moasa care este de servici,daca nasterea nu are complicatii medicul nu face prea multe,mai mult moasa.Nici eu n-am vrut sa merg cu copilul in salon,dar e foarte important mai ales daca e primul copil.In cazul acesta tu cand mergi din spital acasa esti deja obisnuita cu copilul.Daca nasteti normal fara cezariana va puteti ridica din pat fara nici o problema la cateva ore dupa.La salonul mama si copilul sunt doua asistente intotdeauna(una de copii si una de lauze).In primele zile asistenta il schimba de cate ori e cazul si ii face baita zilnic.Asistenta de lauze te ajuta si te invata cum sa ii dai sa suga.Va sfatuiesc prieteneste sa mergeti in salon cu copilul.Poate ca dincolo e mai comod,dar trebuie sa mergi din 3 in 3 ore la alaptat,asa daca e cu voi in salon ii dati sa suga de cate ori vrea.In plus am auzit ca in saloanele unde sunt mamele fara copii sunt si multe tiganci.Ramane la alegerea voastra!
Vreau sa va mai spun in legatura cu hainutele in spital.Daca e copilul cu voi in salon trebiue sa duceti hainute de-acasa(3-4 salopete,3-4 body,2 caciulite,pampers,eventual o paturita,prosop pt.bebe,sampon,servetele umede).Daca bebe e la nou-nascuti le da hainute din spital,care sa nu va spun cum arata...(curate bineinteles,dar parca sunt carpe).
Cred ca v-ati plictisit,va mai spun data viitoare.
Va pup si va mai astept!
alina